Blood Of Kingu
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Blood Of Kingu
Tematu o Ukraińcach nie znalazłem, a że "De Occulta Philosophia" robi bardzo bardzo dobrze i w tym roku wychodzi druga płyta - "Słońce w domu Skorpiona", stąd temat prowokujący do spustów, bluzgów i przedwczesnych podsumowań w kategorii Płyta Roku.
Znani, lubiani, z nowym utworem na myspace. Miałem napisać "kawałkiem", ale tutaj to nie jest dobre słowo.
Let the circlejerk begin.
Znani, lubiani, z nowym utworem na myspace. Miałem napisać "kawałkiem", ale tutaj to nie jest dobre słowo.
Let the circlejerk begin.
- Block69
- zahartowany metalizator
Re: Blood Of Kingu
Co by ktoś obadał warto dodać, że jest to kapela Romana S. (HATE FOREST, DRUDKH, DARK AGES,) a reszta to goście min. z DRUDKH. Za co Romek sie nie zabierze to wszystko wychodzi mu przynajmniej dobrze i ta kapela nie jest wyjątkiem.
PENIS METAL
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Pytanie za 100 punktów - gdzie mogę dostać debiut BoK?
Ostatnią sztukę z Eastside wciągnąłem, a tu nagle telefon, że w pizdu porysowana i muszę się pogodzić z faktem, iż na oczy jej nie uwidlę.
Wi kto?
Ostatnią sztukę z Eastside wciągnąłem, a tu nagle telefon, że w pizdu porysowana i muszę się pogodzić z faktem, iż na oczy jej nie uwidlę.
Wi kto?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Block69
Właśnie tak, jedynke na winylu i dwójke na CD dostaniesz w Agonii a jedynke na CD w bdb distro Witching Hour!!!:-)
PENIS METAL
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Dziękuję chłopaki, na pewno ją sobie kupię, to wspaniała rzecz mieć taką płytę w swojej kolekcji!!!:-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Najprzewielebniejszy
pierwszej plyty nie slyszalem, ale akurat przyszla promo "Sun in the House of the Scorpion", doskonaly album, krecil sie w samochodowym odtwarzaczu przez caly weekend i dlugo jeszcze pewnie z playlisty nie zniknie!
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- rasowy masterfulowicz
Bardzo dobry krążek, utrzymany w klasycznej, surowej formie z ciekawymi etnicznymi wstawkami charakterystycznymi dla twórczości Romana Saenko. W sumie równie dobrze ten album mógłby powstać pod szyldem HATE FOREST. Znakomita pozycja.
Spory toczą się o mierny SZRON, a tymczasem pomijany jest taki słuszny temat.
Spory toczą się o mierny SZRON, a tymczasem pomijany jest taki słuszny temat.
- Najprzewielebniejszy
Racja, dwójka Blood of Kingu to jeden z lepszych black metalowych krążków 2010.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Nowy jest bardzo bardzo dobry (cover Beherit KRUSZY), ale jedynka chyba bardziej mnie rozjebywała kiedy jej słuchałem - może przez pewien element zaskoczenia. Styl gry Юрийа Синицкиего jest świetny.
-
- rasowy masterfulowicz
Właśnie ten cover Beherit, mimo że odegrany absolutnie poprawnie jest zupełnie niepotrzebny.
-
- postuje jak opętany!
Przy pierwszym odsłuchu "Słońca..." zupełnie nic nie zwróciło mojej uwagi. Miałem wrażenie, że do dobrego albumu debiutanckiego trochę tu daleko. Tymczasem po przesłuchaniu nr 2 stwierdzam, że nie jest źle. Jest bardziej agresywnie i nieco ciężej (m.in. za sprawą wokali) w porównaniu z jedynką. Niemniej pod tą brutalniejszą tym razem ścianą hałasu nadal ukrywają się ciekawe zagrywki gitarowe, które - tak jak w "Cyclopean Temples Of The Old Ones" - od razu przypominają o Drudkh (zwłaszcza ich brzmienie). Być może jeszcze jedno albo dwa przesłuchania i wyślę na nich swojego smsa.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
After several years working with brilliant acts DRUDKH and OLD SILVER KEY, Season of Mist is thrilled to pursue its successful collaboration with Ukrainian artist Roman Sayenko and to announce the signing of BLOOD OF KINGU!
The band’s third album, which will be released on Season of Mist’s Underground Activists division, is currently being penned and the recording sessions will start in the autumn.
The band’s third album, which will be released on Season of Mist’s Underground Activists division, is currently being penned and the recording sessions will start in the autumn.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Słuchałem trochę ich drugiej płyty, ale specjalnie mnie nie przekonała i nie zapadła w pamięci. Może kiedyś się wczuję....
- manieczki
PORTAL:
*Split w/ Blood of Kingu (7" EP)
HHR
*Split w/ Blood of Kingu (7" EP)
HHR
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
Kod: Zaznacz cały
BLOOD OF KINGU, one of DRUDKH mastermind Roman Sayenko’s many creations, announces a new album! The Ukrainian band’s third full-length is entitled ‘Dark Star on the Right Horn of the Crescent Moon’ and has been scheduled for an August 29th release (September 2nd in North America).
DRUDKH drummer Vlad joined BLOOD OF KINGU as keyboardist/ timpani player. The cover artwork and track list of entitled ‘Dark Star on the Right Horn of the Crescent Moon’ will be unveiled within a couple weeks, simultaneously with the start of pre-orders on the Season of Mist shop.
-
- weteran forumowych bitew
Dobry news!
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- manieczki
http://iliveforonedollaraday.wordpress. ... he-oceans/" onclick="window.open(this.href);return false;
tak, tak kólwy
tak, tak kólwy
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
- Plastek
- Kontakt:
Będzie zajebista płyta, wreszcie coś konkretnego bez pedalskiego religijnego plumkania.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!