TATUAŻE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
-
DCI Hunt
Re: TATUAŻE
Ja myślałem, że taki wzór to by sobie tylko mroczna metalówa zrobiła, której ulubionym filmem jest "Kruk", a ulubionym zespołem gotyckim Therion 
- boroowa
- weteran forumowych bitew
co temu ptaku stało się w dzioba?
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
-
gniewko
- zaczyna szaleć
tragedia
z parę lat będziesz to przykrywał
z parę lat będziesz to przykrywał
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- white_pony
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
kazdy robi co chce z wlasnym cialem, odczepta sie od chlopaka 
mnie np wkurwiaja piekne wymuskane tribale i inne obrazki kompletnie bez tresci dla szpanu i lansu, jesli dla niego to ptaszysko z napisem cos znaczyc to jego sprawa co nosi, nie?
mnie np wkurwiaja piekne wymuskane tribale i inne obrazki kompletnie bez tresci dla szpanu i lansu, jesli dla niego to ptaszysko z napisem cos znaczyc to jego sprawa co nosi, nie?
- H-K44
white_pony >
Nie chcę się przypierdalać, ale jak zobaczyłem Twój tatuaż, przypomniało mi się jak wyśmiewałeś image i tatuaże Kerry'ego King'a... Jednak Kerry ma lepsze dziary, uwierz...
Nie chcę się przypierdalać, ale jak zobaczyłem Twój tatuaż, przypomniało mi się jak wyśmiewałeś image i tatuaże Kerry'ego King'a... Jednak Kerry ma lepsze dziary, uwierz...
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- white_pony
mozemy podyskutować o wykonaniu, wzór jak wzór. nie lubie ładnych tatuaży i nie mam takich. i nie koniecznie kreca mnie wielkie skurwiałe demony z piekła i flaki wychodzące z dupy. dla mnie to jest smieszne. a nie ptak na ręce. jak 10 lat temu obejzałem ten film to mi sie podobał
soundtrack jest jedną z najbardziej osłuchanych przezemnie płyt ever, nie wiem czego tu sie czepiać.
do not make equal what is unequal
- white_pony
przedewszystkim kerry king ma zupelnie inne tatuaże, i po za tymi wykonanymi przez pana bootha ma na sobie głównie wyjątkowo (nawet jak na tribale) wieśniackie tribale . nie wiem jak mozna porownywac to co ja mam na rece to tego co ma king.H-K44 pisze:white_pony >
i co to wogole znaczy "lepszy tatuaż" lepiej wykonany? zapewne, nie mm dostepu do last rites studio. i nie chciałem wcale zeby wyglądał lepiej i zeby był perfekcyjny. bo jezeli lepszy znaczy, fajniejszy wzór to nie mamy o czym gadać bo to juz są kwestie gustu.
- młody_zakapior
- zaczyna szaleć
całe szczęście na ręce i tak prezentuje się o wiele lepiej niż na tej kartce...
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
każdy ma prawo robić ze swoim ciałem co mu się podoba, to jasne. co nie zmienia faktu, że jak dla mnie ten tatuaż jest zwyczajnie chujowy
- ultravox
Właśnie. Tatuaż nie musi być "ładny". Ma się podobać temu, kto go nosi, a to co sądzę o nim ja czy ktoś inny jest bez znaczenia.Analripper pisze:kazdy robi co chce z wlasnym cialem, odczepta sie od chlopaka
- zekke
co nie zmienia faktu ze obiektywnie patrzac przez pryzmat subiektywnego gustu mozna dojsc do niezaprzeczalnej konkluzji iz to hujowy tatuaz.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
-
Baton
+1Analripper pisze:jesli dla niego to ptaszysko z napisem cos znaczyc to jego sprawa co nosi, nie?
Co do tatuaży to jestem zwolennikiem teorii jednego kumpla: jeśli chcę sobie zrobić tatuaż i po czterdziestce dalej będę miał na to ochtę, to go sobie zrobię. A co robią inni w tej materii, to tylko i wyłacznie ich sprawa.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Wielki Hektor
- rozkręca się
to twoje nogi czy ręce? ja mam naprzykład chude nogi w stosunku do innego ciała. Nie wiem dlaczego tak mam. Mam dosyć grubawy tułów, bardzo silne ręce i chude nogi. Ale są silne od pracy.white_pony pisze:hahahah
imo wyszło niezle, tak jak chcialem, jestem zadowolony.
- H-K44
To jego środkowy palec.Wielki Hektor pisze: to twoje nogi czy ręce?
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Scaarph
oto słowa mędrca.Analripper pisze:kazdy robi co chce z wlasnym cialem, odczepta sie od chlopaka
oto słowa mędrca.Analripper pisze:mnie np wkurwiaja piekne wymuskane tribale i inne obrazki kompletnie bez tresci dla szpanu i lansu, jesli dla niego to ptaszysko z napisem cos znaczyc to jego sprawa co nosi, nie?
- white_pony
cały czas czekam na na tyle dobry koncert w warszawie zeby miec okazje odwiedzić mojego kumpla i zrobic duzy skin removal na nodze