Masa mode ON ;)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Masa mode ON ;)
Co za teoria
to chyba oczywiste ,ze cwiczac konkretnego miesnia nie mozesz izolowac innych pracujacych by pozostawaly w spoczynku .

- zekke
- weteran forumowych bitew
dlatego jebac cwiczenie przedramion.
Przedramiona to zaraz po glowie i szyji najczesciej odkryte a co za tym idzie eksponowane czesci ciala wiec warto je dopracowac a wczesniejsza teoria bez urazy ,lekko z dupy .
- zekke
- weteran forumowych bitew
no jest tak z dupy ze sam ja potwierdziles i uznales za oczywistą.
Potwierdzilem ,ze przedramiona pracuja rowniez przy cwiczeniach na inne partie miesni ale dodatkowo nie sa eksploatowane jako miesnie glowne.Dla przykladu wyciskajac na klate pracuja rowniez partie miesni rak,barki,uda,miesnie brzucha ale rowniez nie sa eksploatowane jako glowne.
Jęsień kurwa panowie a widzę w temacie marnota,ktoś cisną browary w kąt i ruszył jaja na pake czy nadal stagnacja totalna i chude klaty .Skoro ktoś na treningi wpada dawać znaki o treningach ,suplach i podobnych ,slava.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
ładne.wolf pisze:Przedramiona to zaraz po glowie i szyji najczesciej odkryte a co za tym idzie eksponowane czesci ciala
po tej słabej riposcie jebnij jakims konkretnym tekstem zamiast się czaić w jednym wyrazie.
- Scaarph
zajebisty pleonazm ci wyszedł, bardzo się cieszę, że podbiłeś temat bo bym go przegapił a tak mogę się popodniecać.
lepiej?
edit: ah, jaki ja jestem głupi. dopiero do mnie dotarło, że prawdopodobnie chciałeś napisać eksploatowane tylko coś nie wyszło
lepiej?
edit: ah, jaki ja jestem głupi. dopiero do mnie dotarło, że prawdopodobnie chciałeś napisać eksploatowane tylko coś nie wyszło

łał, ty to jakiś mini arnold jesteś.podniecasz sie tematem o pakujacych kolesiach?acha...
- Scaarph
no, z mojego posta bije wręcz podnieta tematem o pakujących kolesiach. ktoś mniej inteligentny od ciebie mógłby tego nie zauważyć.
napisz coś sensownego w temacie zamiast stroszyć pióra i robić z siebie jebla .lub jebnij tanie wino i spierdalaj .
-
- zaczyna szaleć
pierdol masę, dziewuchy lecą na kasę.
- Scaarph
to ja spierdalam, nawet już bez jebania taniego wina 

- Scaarph
nie, dziękuję, wolę kobietyzuo pisze:pierdol masę

-
- zaczyna szaleć
a na poważnie, to do końca roku alkoholizacja, od stycznia 2 treningi dziennie.
-
- zaczyna szaleć
nie, po prostu odpocznę 

- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Jak sobie zaaplikujesz dziennie z 30g BCAA to aż tak Tobie nie przejara. Poza tym to kwestia genetyki też i tego czym się pompowałeś. Retencja wody i tak będzie po cyklu, nawet jakbyś wpierdalał masę antykatabolików 

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95