powiedzcie-jak sie nazywa najlepszy zespol rockowy na ziemi?

nie tylko metalem człowiek żyje :)

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ

no ?

The Doors
5
36%
The Doors
4
29%
The Doors
5
36%

Liczba głosów: 14
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

Re: powiedzcie-jak sie nazywa najlepszy zespol rockowy na ziemi?

03-11-2010, 17:17

lumpskaut pisze:No, bo w liceum dziewczyny się podkochiwały w Jimie Morissonie, choć nie żył. Ja też tę składankę The Best of to kupiłem, bo taka jedna Karolina lubiła The Doors, a ja się w niej zakochałem i też chciałem lubić The Doors, tak jak ona. Ta sama Karolina twierdziła, że jej ulubiony utwór The Cure to "Tell Me Why I Don't Like Mondeys". Takie były czasy.
Oj tam, oj tam, w pantofla się zabawiłeś. Jak ja w liceum w 1 dzień po akademii powitalnej wpadłem w shirtcie Kreator do szkoły to za tydzień momentalnie kilka koleżanek zaczęło się deklarować, że słuchają metalu. Pamiętaj - to im ma zależeć, nie nam :lol:
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

03-11-2010, 20:11

The Stooges
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel

http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Castor
weteran forumowych bitew

03-11-2010, 20:55

Lykantrop pisze:
lumpskaut pisze:No, bo w liceum dziewczyny się podkochiwały w Jimie Morissonie, choć nie żył. Ja też tę składankę The Best of to kupiłem, bo taka jedna Karolina lubiła The Doors, a ja się w niej zakochałem i też chciałem lubić The Doors, tak jak ona. Ta sama Karolina twierdziła, że jej ulubiony utwór The Cure to "Tell Me Why I Don't Like Mondeys". Takie były czasy.
Oj tam, oj tam, w pantofla się zabawiłeś. Jak ja w liceum w 1 dzień po akademii powitalnej wpadłem w shirtcie Kreator do szkoły to za tydzień momentalnie kilka koleżanek zaczęło się deklarować, że słuchają metalu. Pamiętaj - to im ma zależeć, nie nam :lol:
Proszę jak Lykan działa na laski :lol:
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
lumpskaut
zaczyna szaleć

04-11-2010, 09:34

Castor pisze:
Lykantrop pisze:
Proszę jak Lykan działa na laski :lol:
Teraz to już wiem, jak wchodzę do pubu, to nawet się nie oglądam na inwentarz, tylko podchodzę do baru i mówię "Cześć Maciek, ciemnego poproszę", a potem siedzę i piję i dalej się nie oglądam, że niby w dupie je mam i dalej piję, czasem wutki też zamówię, tak do piwa i nic się nie oglądam. Zwykle muszę wrócić taksówką.
Chciałbym zalać Twój polder.
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

04-11-2010, 09:47

jacy wy wszyscy niedostępni :D
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Awatar użytkownika
lumpskaut
zaczyna szaleć

04-11-2010, 10:44

Man, trzeba trzymać fason.
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

04-11-2010, 11:04

ale i zaruchać czasami by się przydało ;P

no chyba, że po spożyciu czterech ciemnych i wypiciu 8 pięćdziesiątek działasz tak na libido, że po prostu podchodzisz do stolika przy którym siedzą laski, wskazujesz na najładniejszą i mówisz "Ty" - a ta bez słowa wychodzi z Tobą do taxi ;)
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Awatar użytkownika
lumpskaut
zaczyna szaleć

04-11-2010, 11:21

Prawie, wracam tą taksówką do domu, zwykle jak wysiadam, to jeszcze się przewracam, zbieram się z ziemi i mówię do kierowcy "nie nie, wszystko w porządku", potem idę do domu, a tam Kąkóbina czyha i wymówki czyni. Tak, że etap polowań już za sobą zostawiłem. Już nic nie pozostało.
Awatar użytkownika
KreatoR
weteran forumowych bitew

04-11-2010, 18:08

lumpskaut pisze:No, bo w liceum dziewczyny się podkochiwały w Jimie Morissonie, choć nie żył. Ja też tę składankę The Best of to kupiłem, bo taka jedna Karolina lubiła The Doors, a ja się w niej zakochałem i też chciałem lubić The Doors, tak jak ona. Ta sama Karolina twierdziła, że jej ulubiony utwór The Cure to "Tell Me Why I Don't Like Mondays". Takie były czasy.
mnie z kolei męczyli w podstawówce ciągłym "mandej tjusdej... ej jak szła ta piosenka z tygodniami" :D
Awatar użytkownika
Blackult
rasowy masterfulowicz

04-11-2010, 18:27

lumpskaut pisze: Teraz to już wiem, jak wchodzę do pubu, to nawet się nie oglądam na inwentarz, tylko podchodzę do baru i mówię "Cześć Maciek, ciemnego poproszę", a potem siedzę i piję i dalej się nie oglądam, że niby w dupie je mam i dalej piję, czasem wutki też zamówię, tak do piwa i nic się nie oglądam. Zwykle muszę wrócić taksówką.
Jak powiesz "ciemnego poproszę" to wszystkie, nawet najostrzejsze rury już wiedzą, że w konfrontacji z rasowym murzynem nie mają szans.
wolf

04-11-2010, 20:25

Najbardziej cenię Kyuss choć maniera wokalna Garcii momentami mnie irytuje.
Awatar użytkownika
KreatoR
weteran forumowych bitew

04-11-2010, 22:04

OK, ale może zamkniemy już ten temat, do którego Riven chciał wrzucić zepsól dla lasek z kostką nirwany? bo ten temat już był:
http://masterful-magazine.com/forum/vie ... =13&t=8722
:wink:
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

04-11-2010, 22:08

idz lepiej po jakies dobre drogie piwo za 1,50 a nie sie madrujesz nt The Doors
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

04-11-2010, 22:13

cala masa tematów o pedalskich kapelach które kwitną w najlepsze, a the doors olane. Pierdoole...
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
Awatar użytkownika
KreatoR
weteran forumowych bitew

04-11-2010, 22:20

Riven pisze:idz lepiej po jakies dobre drogie piwo za 1,50 a nie sie madrujesz nt The Doors
wolę sobie zapodać przywiezioną z Holandii Amnesię Haze zawiniętą w bibułkę, niż zastanawiać się nad tym, co napisałeś :P
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

04-11-2010, 22:22

To zapal i wlacz w podklad strange days doorsow i zrozumiesz: )
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
Awatar użytkownika
KreatoR
weteran forumowych bitew

04-11-2010, 22:31

tylko że ja nie deprecjonuję WARTOŚCI The Doors, która jest oczywista. to Riven ma jakieś osobiste wycieczki :wink:
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

04-11-2010, 22:42

Ja z tego zestawienia to słyszałem kiedys tylko pół płyty Pink Floyd :lol: Za to the Doors znam aż cały jeden utwór.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Awatar użytkownika
KreatoR
weteran forumowych bitew

04-11-2010, 22:51

harry harry pisze:Faust,Can,Amon Duul I i II,The Velvet Underground,Swans,This Heat,Cabaret Voltaire,Joy Division,Neu!,The Stooges,The Birthday Party,Pink Floyd (pierwsze 3),The Residents,Soft Machine,Gong,Art Zoyd,Henry Cow,Cpt.Beefheart & The Magic Band,Zappa,.Naprawde nie znacie tych zespolow?Bo nie wierze,ze stawiacie wyzej The Doors.
weź poprawkę na to forum :wink:
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

04-11-2010, 22:57

harry harry pisze:Faust,Can,Amon Duul I i II,The Velvet Underground,Swans,This Heat,Cabaret Voltaire,Joy Division,Neu!,The Stooges,The Birthday Party,Pink Floyd (pierwsze 3),The Residents,Soft Machine,Gong,Art Zoyd,Henry Cow,Cpt.Beefheart & The Magic Band,Zappa,.Naprawde nie znacie tych zespolow?Bo nie wierze,ze stawiacie wyzej The Doors.
I właśnie z wyżej wymienionych powodów zadawanie tytułowego pytania oznacza umysłową ułomność.
Oczywiście Riven, o ile go znam, nie pytał na serio, tylko rzucił sobie hasło w eter żebyśmy mogli sobie pomarudzić i nawzajem się przekrzykiwać ;)
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel

http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
ODPOWIEDZ