Legions of Death Attack 2010
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- white_pony
- weteran forumowych bitew
Re: Legions of Death Attack 2010
wolałbym 2 koncery w ktorym jednym gwiazda byla furia a w drugim infernale, po 2 tygodniach. moze wtedy nihil i warcrimer mieliby miej czasu zeby sie skuć jak swinie

Ostatnio zmieniony 31-10-2010, 14:03 przez white_pony, łącznie zmieniany 1 raz.

do not make equal what is unequal
						- 
				DCI Hunt
Chyba na innym koncercie niż ja byłeś, bo uważam, że to nie był zbyt dobry koncert....delikatnie mówiącAlsvartr pisze: Moc, moc, moc, zdecydowanie najlepszy występ wieczoru, który przyćmił wszystko inne.

Bestial Raids zniszczył absolutnie wszystko.
PS. Deadly Frost bardzo ok. Fajni goście i fajna muza.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
no właśnie miałem wytknąć nieznajomość absolutnych klasyków polskiej muzyki alternatywnej.maciek z klanu pisze:Alsvartr pisze:
A jak wokalista zaczął śpiewać coś w stylu "idziemy przez las" to czym prędzej ulotniłem się na dół, [/quote="Alsvartr"]
to cover Siekiery....
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Przecież Warcirmer nie pijewhite_pony pisze:. moze wtedy nihil i warcrimer mieliby miej czasu zeby sie skuć jak swinie

- Kingu
Widać dość skrajne oceny w kilku kwestiach   

KSM gra teraz we czwórkę?

KSM gra teraz we czwórkę?
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Ale że co?Publika chujowa?Nagłosnienie wam nie odpowiadało?No bo nie powiesz mi, że oceniasz ten gig tylko dlatego że Ci mikrofon padł w jednym wałku,Conflagrator pisze:Chyba na innym koncercie niż ja byłeś, bo uważam, że to nie był zbyt dobry koncert....delikatnie mówiącAlsvartr pisze: Moc, moc, moc, zdecydowanie najlepszy występ wieczoru, który przyćmił wszystko inne.
 No ew. przez brak piwa hehe. Mnie się tam podobało, szczególnie na tle pozostałych kapel.
 No ew. przez brak piwa hehe. Mnie się tam podobało, szczególnie na tle pozostałych kapel.P.S Nie znam Siekiery, sorry. Co nie zmienia faktu, że i tak Deadly frost mogłoby dla ,mnie nie istniec na tym feście.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
						- 
				DCI Hunt
Po prostu zbyt wiele pomyłek. 
Szkoda, że KSM nie widziałem zbyt wiele (2-3 numery), bo ciekaw byłem jak wypadną.

Szkoda, że KSM nie widziałem zbyt wiele (2-3 numery), bo ciekaw byłem jak wypadną.
- white_pony
moze masz racje, tego nie wiem. chciał browar na scene to myslalem ze pije. w kazdym razie uwazam ze stac ich bylo na wiecej, iw to jedna z najlepszych jesli nie najlepsza, a przynajmniej na najwyzszym poziomie kapela w tym kraju i oczekiwalbym zeby tych pomylek jednak nie bylo. a przynajmniej nie az tyle... dlatego tez troche sie zawiodlem. ale tak jak mowilem, mimo masy tych pomyłek i tak byli klase nad calą resztą.Ihasan pisze:Przecież Warcirmer nie pijewhite_pony pisze:. moze wtedy nihil i warcrimer mieliby miej czasu zeby sie skuć jak swinie
						- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
No nie wiem, ja 2 razy wychodziłem. Raz Po Deadly Frost dla rekreacji, drugi raz po KSM bo już mi słabo byłomaciek z klanu pisze: kolejna hujnia to nie wypuszczali na dwor.

Tak, to ten właściwy Kvarforth. Zaprosiłem go na parę tub i tak stałem z nim i gadałem z 20 minut. W chuj w porządku koleś, na totalnym lajcie opowiadał zapytany przeze mnie o "pedalski" incydent z koleszką Maniac'iem i polską scenę BM. Zero napinki czy gwiazdorstwa.Alsvartr pisze:Btw. czy ktoś może potwierdzić, że rzekomy Kvarforth to ten właściwy Kvarforth? Bo nie do końca jestem pewien
Chyba musiałeś być jednym z inteligentów ze stoperami w uszach.white_pony pisze: najwiekszym minusem tego koncertu było totalnie żałosne nagłosnienie, gówno było słychać przez wiekszosc czasu.
Żebyś wiedział "miszczu", że niklas z shining przyjechał se zagrać kawałek z furią. Co do reszty to: LOL kurwa. Jeden wielki.white_pony pisze:tak, niklas z shining przyjechał se zagrać kawałek z furią. przyleciał balonem a po koncercie poszedł na kiełbase z nyski pod hale targową. puknijcie sie w banie, to ze koles ma brode i bandane jak mariusz pudzianowski to chyba jeszcze nie znaczy ze to niklas.
Wrażenia z poszczególnych kapel później opiszę bo muszę wyjść ale generalnie w pytę impreza była!
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
						- Piotr Rybak
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Lol, cięzko jest mi sobie wyobrazić jak można było np. cały koncert IW byc pod sceną i bez stoperów słyszeć coś więcej niż pisk. Ja stopery miałem i absolutnie nie narzekam, bo słyszałem wszystko w miarę dobrze.Anthropophagus pisze:
Chyba musiałeś być jednym z inteligentów ze stoperami w uszach.
						- white_pony
no prosze was to nie był niklas lol, to był typ ktorego widze na co drugim koncercie, no blagam... widziałem niklasa na zywo, rozmawialem z nim po satyriconie i to nie był zaden niklas...

- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Ten "niklas" uczy w krakowie angielskiego, tak swoją drogą..

hare hare supermarket
nsbm.pl
						nsbm.pl
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Czy doczekamy następnego odcinka? Z kim naprawdę pił Anthropophagus?

Only pierwsze bicia are real!
						manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- white_pony
i swoja drogą shining grało wczoraj koncert w niemczech. nie badzcie debilami, prosze was...

- white_pony
haha no jak widać   ale beka, koles gadał z niklasem z shining przy barze
 ale beka, koles gadał z niklasem z shining przy barze  kurwa musieli sie krecic jacys dystrybutorzy dopalaczy po imprezie, bez kitu
 kurwa musieli sie krecic jacys dystrybutorzy dopalaczy po imprezie, bez kitu 

ale beka, koles gadał z niklasem z shining przy barze
 ale beka, koles gadał z niklasem z shining przy barze  kurwa musieli sie krecic jacys dystrybutorzy dopalaczy po imprezie, bez kitu
 kurwa musieli sie krecic jacys dystrybutorzy dopalaczy po imprezie, bez kitu 
						- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Nerwowy
Grubo 

De Mysteriis Dom Niggeriis
						Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Maleficio
- Kontakt:
Dobre, a ja dziś robiłem zakupy w TESCO z Vargiem Vikernesem... poznałem go w kolejce i nawet mu pożyczyłem 20 gr bo kupił za drogi groszek konserwowy i mu nie starczyło. Potem długo rozmawialiśmy o morderstwie euronimusa i o konkursie plastycznym na jego stronie. Super koleś taki... normalny.

- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
A to się panom z Furii prowokacja udała, nie ma co.