Dobra, dobra, sciemniac to my ale nie nas :lol: ale dlaczego mi sie wcinasz przed twoja poprzednia wypowiedz? :lol:Maria Konopnicka pisze:Studiowałem pedagogikę, więc na jakieś teoretyczne rady zawsze możecie liczyć. :)Triceratops pisze:Hehe czuc slowa mistrza z latami praktyki :lol:
WARPATH (Ger)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: WARPATH (Ger)
woodpecker from space
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
- Skaut
jester pisze:Zajebisty był ten temat, może nawet wart wznowienia :lol: :lol: :lol:
Myślę, że to nawet lepszy pomysł niż koszulki majsterfulowe, które jakimś cudem nie wypaliły ;)Maria pisze:Przeczytałem sobie dziś ten cały temacik w WARPATH i przyznam, że ubawiłem się nieziemsko. Niektóre fragmenty czyta się jak jakąś książeczkę z dowcipami. Jakbym miał czas to niektóre fragmenty dyskusji z masterfula zebrałbym w jakiś tomik i puścił do kiosków. Mógłby być hit :))
Też się uśmiałem, przebija nawet wątek o Renewal i The Razor's Edge :D
Coś tam było! Człowiek!
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Dzisiaj listonosz przyniósł cedek "Kill your enemy". Bardzo zacne granie. Przeróbka CRO-MAGS bardzo udana. Potężne riffowanie, wokale, brzmienie. Wszystko waży sto ton i sunie nieubłaganie w stronę mojego zmaltretowanego falą uderzeniową truchła. Za mało takich płyt - z jednej strony stojących na uboczu, wypełniających luki, a z drugiej nie udziwnionych na siłę.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Gore_Obsessed
- Triceratops
Mnie niezmiennie jedyneczka rozpierdala, ciut ciut przed dwojeczka, choc batrdzo lubie wszystkie cztery.
woodpecker from space
- empir
Jeśli to aktualne to ja bym chciał, najlepiej do mp3@320 ale wybrzydzać nie będę.Adrian696 pisze:jak ktoś chce line do wszystkich płyt - to moge po raz kolejny dziś byc uczynnym człowiekiem :lol: :lol: :lol:
- Drone
Idąc za ciosem wymierzonym przez Mariana, który postanowił odświeżyć na forum wielkich klasyków, odświeżam wątek o WARPATH. Temat ten - założony przeze mnie w czasach pradawnych - był kopalnią awantur i wyjątkowo jadowitych kłótni, nawet jak na tutejsze standardy. Niestety, część treści zanikła, ponieważ i ja, i Marian obraziliśmy się i zlikwidowaliśmy konta. Dziś, możemy z perspektywy czasu, już pogodzeni, wspólnie spojrzeć na ten znakomity zespół z dystansu i stwierdzić, że moje - obiektywne zresztą od samego początku - spojrzenie było słuszne i że 3 pierwsze płyty to pozycje wybitne. Jeżeli ktoś nie zna, powinien coś ze sobą natychmiast zrobić, a najlepiej posłuchać tego:
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Triceratops
Za moja zasluga, do dzisiaj uwazam to za jedno ze swoich wybitniejszych osiagniec :D Paradoksalnie to ja uwielbiam Warpath i uwazam ich za najlepszy thrashowy zespol made in germany :)Drone pisze:ponieważ i ja, i Marian obraziliśmy się i zlikwidowaliśmy konta
chcialem wlepic line do mojego ulubione You Are The Sickness ale nie ma wiec polecam ten MASA MASA
Ostatnio zmieniony 16-09-2012, 00:01 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
- Drone
A tu cover "Black Metal" VENOM w wykonaniu WARPATH + sam Cronos i Sabina Classen z HOLY MOSES na wokalach:
- Triceratops
ehehehe pojebao mi sie oczywiscie, ten kawalek rozdaje SICKNESS HAHAHAHA
woodpecker from space
- Drone
No i to. Nie wiem, czy nie lepsze niż oryginał:
- Triceratops
hehe jak popatrzylem to jest moj temat i pomyslalby kto, ze dron go odswieza, pewnie obrzydzenie kontrolowane hehehe
woodpecker from space
- Drone
Źle trawisz i źółć ci zalega, spuść z jelita :)
- Triceratops
- Drone
- Triceratops
Tao zdrowia :) Wracajac do tematu jeden z amerykanskich protoplastow Warpatjh, prawdziwy amerykanski crossover thrash, prawdziwie niedoceniona plyta, raw & pure
woodpecker from space
- Drone
A ja lubię też dwójkę NAPALM:
Słusznie ktoś napisał w komentarzach, że brzmi jak krzyżówka MORDRED i PRONG. Właśnie, o MORDRED nie ma tematu, a tak lubię ten zespół, zwłaszcza niedocenianą "The Next Room":
Słusznie ktoś napisał w komentarzach, że brzmi jak krzyżówka MORDRED i PRONG. Właśnie, o MORDRED nie ma tematu, a tak lubię ten zespół, zwłaszcza niedocenianą "The Next Room":
- Triceratops
2 napalm to nieporozumienie, funkmetal i inny sklad, inny zespol, inny nurt. dobry nurt ale nazwe powinni zmienic
woodpecker from space
Chce ktoś?
http://allegro.pl/warpath-cill-your-ene ... 42638.html
dla jaj sobie zalicytowałem będąc pewnym, że mnie ktoś przebije, a tu za takie grosze zeszła... druga sztuka mi niepotrzebna :)
http://allegro.pl/warpath-cill-your-ene ... 42638.html
dla jaj sobie zalicytowałem będąc pewnym, że mnie ktoś przebije, a tu za takie grosze zeszła... druga sztuka mi niepotrzebna :)