FACEBREAKER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- longinus696
- zahartowany metalizator
Dobra, dałem dupy. Zbytnio zasugerowałem się debiutem Facebreaker, tymczasem niespodziewałem się, że "Dead, Totten & Hungry" będzie aż takim krokiem naprzód w stosunku do "Bloodred Hell". Volens nolens dwójka Facebreaker jest lepsza od tegorocznego albumu Dismember, Szwedzi postawili na większą intensywność i śliczna produkcję - czysta piła łańcuchowa. Do tego dochodzą obłąkane sola i wściekłe wokale. 9\10 czyli oczko lepiej niż ekipa Freda F. Czemuś Morph nie mówił, że między BH a DT'n'H jest taka różnica?
- Morph
- Kontakt:
- Mol
Bo się debiutem Facebreaker zasugerowałem, który jest o klasę gorszy od tegorocznej, ale dwójka zmieniła moje zapatrywanie.Mol pisze:W temacie o Dismember pisales co innego.jesterSS pisze:Jako się rzekło, takoż. Ale dopiero luty;)![]()
Chyba żeby pogorszyć muzykęMol pisze: Jestem przy koncu tej plyty, nie jest zle, choc zaczynam ziewac. W niektorych miejscach az prosi sie o blasty.

- Mol
Re: FACEBREAKER
The new album, Infected will be out Oct. 29th. Song titles set to appear on the new album are:
Creeping Flesh
Reanimating the Dead
Bloodthirst
Epidemic
The Return
Torn to Shreds
Bloodshed
Mankind Under Siege
Cannibalistic
Into The Pit
Infected
Waiting for the Pain
-
- rasowy masterfulowicz
Świetna wiadomość, dwójka była zajebista.
- Mol
nowy album jest juz dostepny tu i owdzie, wszyscy zajeci spuszczaniem sie nad epka Autopsy? 

- Adrian696
wczoraj przesłuchałem nową płytę jakies 3 razy - zaprawdę wam powiadam - ogień z dupy!!
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Mol
- Adrian696
eeeeee - masa ok - osobiscie bardzo lubie, jak kapele na swoich kolejnych płytach zmieniają nie tylko tytuły utworówMol pisze:nie wydaje Ci sie, ze brzmienie nowej plyty nie bardzo pasuje do tej muzyki?

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- twoja_stara_trotzky
a co nie tak z tym brzmieniem, bo nie łapię? normalny szfecki DM...
- Mol
heh, jest troche plastiku w brzmieniu garow, moim zdaniem niekoniecznie pasuje to do takiego DM.
- twoja_stara_trotzky
ale te gary są dokładnie tak samo plastikowe, jak na poprzedniej i znacznie mniej plastikowe niż na połowie kapelek, którymi się jarasz, tylko nieco inaczej zrealizowane, z troche większa dawką "powietrza"...
- Mol
zauwaz, ze "kapele, ktorymi sie jaram" to troche inna stylistyka, no chyba, ze wrzucimy je do worka z napisem Death Metal, tak wiec argument z dupy 

- twoja_stara_trotzky
aha, czyli kali ukraść krowa - dobrze, kalemu ukraść krowa -źle 
plastik to plastik

plastik to plastik