DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DARKTHRONE
Na pewno mniejszy powód do wstydu, niż słuchanie ich alter ego z hitlerówka - Goombay Dance Band 

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re:
no.... jesli sluchanie chujni nie jest niczym zlym to nieSkaut pisze:a słuchanie ABBY to coś złego?wolf pisze:Jebal go pies,nie zna sie i slucha Abby.Total Death jest spoko.Scaarph pisze:ale fenriz zawsze uważał total death za chujową płytę!
this is a land of wolves now
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Fenriz się odezwał....
sobota, października 23, 2010
Żeby było śmieszniej, zamierzam nawet sam uczestniczyć w tym konkursie.. a nóż dostane Fenriz approvala i potem będę tylko kupony odcinał.
sobota, października 23, 2010
GOATLORD & RAVISHING GRIMNESS design contest!
As Peaceville Records will soon be releasing more of the catalogue titles by Darkthrone, originally on the Moonfog label, the band is giving you the chance to be part of this, by designing new cover artwork for 2 of these albums. Please submit your artwork to competition@peaceville.co.uk & the band will select the best entries early in 2011.
PLEASE KEEP THE FILE SIZE OF THE SUBMITTED ARTWORK DOWN TO 1MB!!!!!!
FENRIZ statement: if anyone thinks we'll go for "computer design" or "photoshop" covers, forget about it. Hand drawn or painted is the only thing that will do. Really. Or there's gonna be a fight.
BAND STATEMENT:
“We are pleased to announce that Peaceville/Snapper has bought the entire Moonfog catalogue of Darkthrone, that is seven albums in total. The plan is to release these albums within the next year, with new distro network and fresh thinking around these albums. There are two albums that will have entirely new cover artwork: Ravishing Grimness and Goatlord. This is a decision that is made by Fenriz and myself. And the idea now is that we are making a competition out of this. If you now feel the urge to contribute to this competition, you are most welcome to send in your art to Peaceville. Only serious contributions will reach Fenriz and me to decide upon. Thank you in advance, we're looking forward to this”.
CULTO
Żeby było śmieszniej, zamierzam nawet sam uczestniczyć w tym konkursie.. a nóż dostane Fenriz approvala i potem będę tylko kupony odcinał.

- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Nie wiem na chuj komu te reedycje, ale niech panowie zarabiają, bo im się należy.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
To zaczęło śmierdzieć już kilka lat temuDrone pisze: Kurwa, sam nie wiem, ale to zaczyna wszystko śmierdzieć.

- Maleficio
- Kontakt:
- Maleficio
- Kontakt:
Czytając info o Goatlord na Metal Archives się doczytałem, że... "According to Fenriz, he was the one who performed the female vocals..."
coś tu na prawdę śmierdzi... nic dziwnego, ze nikt Fenriza nie widział z kobietą...
coś tu na prawdę śmierdzi... nic dziwnego, ze nikt Fenriza nie widział z kobietą...
Czas pokaże. Lubię muzykę na ostatnich płytach Darkthrone (z czasem polubiłem dużo bardziej niż tylko "może być" i nawet sobie kupiłem), ale cała reszta wydaja mi się jakaś taka żenująca...Drone pisze: Właśnie się zastanawiałem, czy nie miałeś trochę racji narzekając na te nowe darktrony. Naprwadę boję się, że będzie z tego jakiś krystal wajper.
- Castor
- weteran forumowych bitew
obawiam się że z Deathspell Omega będzie podobnie albo jeszcze gorzej.Drone pisze:Właśnie się zastanawiałem, czy nie miałeś trochę racji narzekając na te nowe darktrony. Naprwadę boję się, że będzie z tego jakiś krystal wajper.Conflagrator pisze:To zaczęło śmierdzieć już kilka lat temuDrone pisze: Kurwa, sam nie wiem, ale to zaczyna wszystko śmierdzieć.

A jak pisałem kilka lat temu, że śmierdzi, to wszyscy mnie przekonywali, że to tak szlachetnie śmierdzi, że w sumie to nawet pachnieConflagrator pisze:To zaczęło śmierdzieć już kilka lat temuDrone pisze: Kurwa, sam nie wiem, ale to zaczyna wszystko śmierdzieć.

- Castor
Vesania to już na drugiej płycie popłynęła, więc teraz już nie ma co się o nią martwić.Drone pisze: Też bardzo martwię się o VESANIĘ.

- ultravox
No tak, to faktycznie dziwne, że Peaceville chce zarobić trochę kasy na starych płytach Darkthrone... I jeszcze zespół im w tym pomaga... Śmierdząca sprawa.Drone pisze: Kurwa, sam nie wiem, ale to zaczyna wszystko śmierdzieć.

- zekke
ale ty kurwa slepy jestes i glupi.Castor pisze:Vesania to już na drugiej płycie popłynęła, więc teraz już nie ma co się o nią martwić.Drone pisze: Też bardzo martwię się o VESANIĘ.
Maleficio - na obie plyty planujesz cos zrobic czy tylko na jedna konkretna?
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ultravox pisze:No tak, to faktycznie dziwne, że Peaceville chce zarobić trochę kasy na starych płytach Darkthrone... I jeszcze zespół im w tym pomaga... Śmierdząca sprawa.Drone pisze: Kurwa, sam nie wiem, ale to zaczyna wszystko śmierdzieć.

this is a land of wolves now
- Maleficio
- Kontakt:
na razie to sie staram dowiedziec do kiedy jest deadline a jak starczy czasu na obydwiezekke pisze:ale ty kurwa slepy jestes i glupi.Castor pisze:Vesania to już na drugiej płycie popłynęła, więc teraz już nie ma co się o nią martwić.Drone pisze: Też bardzo martwię się o VESANIĘ.
Maleficio - na obie plyty planujesz cos zrobic czy tylko na jedna konkretna?
- boroowa
Przecież już jakiś czas temu pisałem tutaj, że nowe oblicze DT (w zasadzie od TCiA, ale tam jeszcze to wyluzowanie było podane ze smakiem) to BIG CYC black metalu: ponaśmiewać się z innych, powygłupiać się, beknąć, puścić bąka i to wszytko przy mało wymagającej muzyczce będącej pastiszem punka i prostackiego heavy lat '80-tych.Conflagrator pisze:Czas pokaże. Lubię muzykę na ostatnich płytach Darkthrone (z czasem polubiłem dużo bardziej niż tylko "może być" i nawet sobie kupiłem), ale cała reszta wydaja mi się jakaś taka żenująca...Drone pisze: Właśnie się zastanawiałem, czy nie miałeś trochę racji narzekając na te nowe darktrony. Naprwadę boję się, że będzie z tego jakiś krystal wajper.

I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- ultravox
Zupełnie inaczej to odbieram i uważam, że to co dzisiaj graja jest lepsze niż 99% tego, co obecnie uchodzi za black metal.
- zekke
daj znac jak sie dowiesz. w ogole co oni chca, skan pracy zrobionej recznie? nie podali zadnych technicznych wymogow a pierdola jakies bzdury.Maleficio pisze:na razie to sie staram dowiedziec do kiedy jest deadline a jak starczy czasu na obydwie
- ultravox
Please submit your artwork to competition@peaceville.co.uk & the band will select the best entries early in 2011.
FENRIZ statement: if anyone thinks we'll go for "computer design" or "photoshop" covers, forget about it. Hand drawn or painted is the only thing that will do. Really. Or there's gonna be a fight.