widze ze nierownosci maja przed Toba jeszcze wiele tajemnicDrone pisze: Przy okazji chciałem przypomnieć, że: B > A > C > mniej ważna reszta
MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
Re: MORBID ANGEL
I AM MORBID
-
zuo
- zaczyna szaleć
może w przypadku takiego AF ale tu ma rację
chociaż 'mniej ważna reszta' to nie jest dobre określenie wg. mnie.
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
A = B = C, dowód tych równości pozostawiam Wam jako proste ćwiczenie :+)
I AM MORBID
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
nierówności są dla gejów. proponuje wam przejść na sylogizmy
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Zenek
Ale przecież na takim klasyku jak Blessed Are The Sick też są triggeryCastor pisze:mówiłem to już, ale powtórzę to jeszcze raz: nie lubię takich nowinek technicznych jak d-drumy i triggery. Proszę mnie z tym nie utożsamiaćAnalripper pisze:e.
to dziecko d-druma i triggera

- Castor
w Morbid Angel triggery. Co Ty wygadujesz. Już prędzej w tym zjebanym NileZenek pisze:Ale przecież na takim klasyku jak Blessed Are The Sick też są triggeryCastor pisze:mówiłem to już, ale powtórzę to jeszcze raz: nie lubię takich nowinek technicznych jak d-drumy i triggery. Proszę mnie z tym nie utożsamiaćAnalripper pisze:e.

- Zenek
posłuchaj sobie produkcji Scotta Burnsa z Morrisound z tego okresu, to samo choćby na Arise Sepultury

- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Triggery same w sobie nie są niczym złym (jak każdy środek wyrazu), tam są ok, pasują do całości.Zenek pisze:Ale przecież na takim klasyku jak Blessed Are The Sick też są triggeryCastor pisze:mówiłem to już, ale powtórzę to jeszcze raz: nie lubię takich nowinek technicznych jak d-drumy i triggery. Proszę mnie z tym nie utożsamiaćAnalripper pisze:e.
this is a land of wolves now
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Pamiętam, że wiele lat temu Docent w jednym z wywiadów stwierdził, że najlepsze w swojej karierze bębny Sandoval nagrał na debiucie Terrorizer. Oczywiście miał rację. Staroszkolna, archaiczna furia.
-
zuo
- zaczyna szaleć
no nie wiem czy tak może być... właśnie mi się nasuwa putanie iczy B to niey najlepsiejszy album DM nagrany do tej pory? tak w ogóle? ilekroć odkryję coś fajnego i potem staram się porówmać do B to wppierdol srogi i do konta.Mort pisze:A = B = C, dowód tych równości pozostawiam Wam jako proste ćwiczenie :+)
- twoja_stara_trotzky
jak już wspominałem, porównywanie B do jakiejkolwiek innej death metalowej płyty (no nie liczę rzeczy w rodzaju Seven Churches, To Mega Therion czy...Clandestine, bo one są równie idealne) jest jak zastanawianie się czy archetypem thrash metalu jest Reign in Blood czy może jednak jakiś inny album (wyłączając oczywiście inne równie wielkie albumy Slayera) 
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Obiektywnie rzecz biorąc Morbid Angel i Terrorizer są na tym samym poziomie, choć nie ukrywam, że ja sam ciut wyżej stawiam Terrorizer, więc w sumie masz racjęDrone pisze:Pomyślałem po wejściu na forum: "Co Bonny robił w temacie o MORBID ANGEL? Pewnie chciał napisać, że i tak TERRORIZER jest górą."
Blessed Are the Sick obok Mental Funeral i Mortal Throne of Nazarene (kolejność dowolna) to oczywiście 3 najlepsze płyty ze Stanów i gdyby nie kilku mocarnych herbatników z Europy to byłyby to najlepsze albumy w historii tego gatunku.
A Nile? Na litość boską... w najlepszym urazie dolne rejony tabeli drugiej ligi i murowany kandydat do spadku.
Ostatnio zmieniony 16-09-2010, 22:29 przez Bonny, łącznie zmieniany 1 raz.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
http://www.discogs.com/Morbid-Angel-Ble ... se/2102436Zenek pisze:posłuchaj sobie produkcji Scotta Burnsa z Morrisound z tego okresu, to samo choćby na Arise Sepultury
Jasno i wyraznie jest tam powiedziane: triggery sa, ale nikt nawet nie myslal, zeby nagrac bebny na odpierdol z tego powodu
- Riven
- Kontakt:
to ja jeszcze tak na podsumowanie tematu powiem tylko, ze Cthulhu jebie w dupe swoja kurwe Ramzesa. czy innego tam pedala z egiptu ;D
Locked deep beyond the gate
Lost within the stars
Realm of the ancient ones
Malignant ones!!
Locked deep beyond the gate
Lost within the stars
Realm of the ancient ones
Malignant ones!!
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
na mnie dwa dni temu Unquestionable Presence przestala robic wrazenie, zawsze mi sie bardzo podobala a przy ostatnim odsluchu prawie przysnalem, a nie bylo to wina poznej pory, bo zaraz po UP puściłem sobie debiut Deicide i natychmiast sie ozywilemDrone pisze:Jeżeli uznamy, że "Unquestionable Presence" to death metal, to jest to ten sam poziom. Chociaż one się uzupełniają - jedna jest ciężka, a druga wręcz lekka.
co do partii bebnow Sandovala to najbardziej dal czadu na debiutach
I AM MORBID
- Glene
Nie mozna uogulniac ze teksty Nile sa tylko o homoseksualnej nekrofilii balsamistow z Doliny Krolow i rytualnych sodomicznych gwaltach na swietych krokodylach, z tego co pamietam mitologia CTHULHU pojawia sie tez w tekstach Nile 
- Riven
- Kontakt:
do tekstow akurat nic nie mam, nie o to mi chodzilo 
niewazne, napierdalac !
niewazne, napierdalac !
-
[V]
+ SEVEN CHURCHESBonny pisze:Obiektywnie rzecz biorąc Morbid Angel i Terrorizer są na tym samym poziomie, choć nie ukrywam, że ja sam ciut wyżej stawiam Terrorizer, więc w sumie masz racjęDrone pisze:Pomyślałem po wejściu na forum: "Co Bonny robił w temacie o MORBID ANGEL? Pewnie chciał napisać, że i tak TERRORIZER jest górą."![]()
Blessed Are the Sick obok Mental Funeral i Mortal Throne of Nazarene (kolejność dowolna) to oczywiście 3 najlepsze płyty ze Stanów
LEPROSY
FROM BEYOND
DAWN OF POSESSION,
THE KEY
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior