7 GATES

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

Re: 7 GATES

10-09-2010, 17:04

[V] pisze:jesli chodzi o kilka ostatnich numerów to filip kozlowski rozdal rozmowa z TMK, jest kilka mocnych wywiadów,vulture oczywiscie genialny jak zawsze,ale to wszyscy wiedza. czy jedna kobitka szkodzi az tak bardzo?
tego vulture to nie kojarze - pewnie kolejny knyp :wink:
osobiscie, mi ona dynda - i tak jej nie czytam bo nie ma po co...

ale to oburzenie na forum :D bo ktos jej napisal, ze ma małe cycki - no kurwa - a co miał kłamać ?? skoro ona ocenia innych po wygladzie, to dlaczego nie można jej oceniać?? strasznie bawi mnie ta katolska hipokryzja która ostatnio zagościła na tym forum, wraz z przybyciem kilku bejk metajlowych woriorsów...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
[V]
mistrz forumowej ceremonii

10-09-2010, 17:06

Scaarph pisze:
[V] pisze:jesli chodzi o kilka ostatnich numerów to filip kozlowski rozdal rozmowa z TMK, jest kilka mocnych wywiadów,vulture oczywiscie genialny jak zawsze,ale to wszyscy wiedza. czy jedna kobitka szkodzi az tak bardzo?
rozrachunek jest prosty - robi więcej szkody jak pożytku. nie wiem, co ona ma takiego, że tak ją wszyscy bronią i obawiają się pokazać jej palec (chyba, że to teraz jest któregoś z redaktorów dziwczyna :P ), ale to w sumie też nie moja sprawa, więc się nie wpierdalam już, bo tak naprawdę to mnie to też raczej umiarkowanie obchodzi :)

serio? no stary,jedna osoba moze niweczyc prace [dobra prace] kilku innych osób?ee...chyba jednak nie.

zmienil sie naczelny,jak komus cos na watrobie lezy to pisac,nie bac sie. :wink:
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Lykantrop

10-09-2010, 17:10

Beerhead pisze:Nie wiem dlaczego Lykantrop i Aegir się tal burzą, przecież w porównaniu do tego co się na masterfulu czasami pisze to te epitety są jak z przedszkola:-) Pomijając mocno dyskusyjny warsztat tej redaktorki ;-) zafascynowała mnie jednym zdaniem "znam już ją niemal spory krok do przodu. " to o ep Furia-ktoś wie o co jej chodzi ? :-) A co do cycków-sądząc z zamieszczonego zdjęcia nie jest chyba tak tragicznie jak sugeruje autor artykułu ;-)
Ja się w ogóle nie burzę. Dla mnie tylko używanie takich epitetów w artykule jest tanie i świadczy o jakichś brakach, a z resztą się zgadzam i podpisuję rękami i nogami.
Poza tym też uważam, że trochę wyolbrzymiono ten defekt, jakkolwiek głupio to nie brzmi :-D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Aegir
postuje jak opętany!

10-09-2010, 17:11

Alsvartr pisze:
Aegir pisze:
Alsvartr pisze:E tam, fajnie sie czyta. Jak się zaczyna tego typu działalność na szerszą skalę, to trzeba być pewnym swoich kompetencji. Jak się nie jest kompetentnym, to albo się za takie rzeczy nie zabiera, albo potem dostaje takie cięgi.
Fajnie się czyta? Chcesz powiedzieć, że wylewanie takich pomyj na ludzi jest ok?
edit: a pozatym to jakas Twoja znajoma jest?Czy poprostu zawsze boli Cię "wylewanie pomyj" na ludzi których nie znasz?W takim przypadku to cięzkie zycie musisz miec w tym kraju, bo tu non stop ktoś na kogoś napierdala, a to na polityków, a to na obrońców krzyża etc. :lol:
Delikatnie rzecz ujmując: zjawisko skrajnie niekulturalnego wypowiadania się na temat innych osób uważam za nieco irytujące, zwłaszcza, jeśli nie ma ku temu jakiegoś poważnego powodu.

-----------------

"bo tu non stop ktoś na kogoś napierdala, a to na polityków, a to na obrońców krzyża etc." :) a tu się akurat zgadzam
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

10-09-2010, 17:18

[V] pisze:
Scaarph pisze:
rozrachunek jest prosty - robi więcej szkody jak pożytku. nie wiem, co ona ma takiego, że tak ją wszyscy bronią i obawiają się pokazać jej palec (chyba, że to teraz jest któregoś z redaktorów dziwczyna :P ), ale to w sumie też nie moja sprawa, więc się nie wpierdalam już, bo tak naprawdę to mnie to też raczej umiarkowanie obchodzi :)

serio? no stary,jedna osoba moze niweczyc prace [dobra prace] kilku innych osób?ee...chyba jednak nie.

zmienil sie naczelny,jak komus cos na watrobie lezy to pisac,nie bac sie. :wink:
to nie tak, że ona niweczy pracę innych. pisząc o rozrachunku chodziło mi raczej, że spod jej klawiatury wypływa gówno, i teraz: ja nie rozumiem, dlaczego mając do wyboru opublikowanie tego lub nie, ktoś decyduje, żeby jednak publikować :)
i do nikogo nie będę leciał na skargi, bo jak już pisałem, na tyle to mnie nie interesuje. to wasza piaskownica i wasze zabawki.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

10-09-2010, 17:22

vulture, to wyglada tak. jak ktos na srodku pieknego salonu postawi gowno, to owszem, nie zniweczy to pracy architekta czy projektanta wnetrz, ani tez nie przycmi wartosci dobrze wybranych mebli. ale mimo to, wrazenie 'lekko' sie psuje, i najlepiej byloby to gowno po prostu sprzatnac...
Ostatnio zmieniony 10-09-2010, 17:24 przez Riven, łącznie zmieniany 1 raz.
this is a land of wolves now
DCI Hunt

10-09-2010, 17:23

Jacy tu wszyscy wrażliwi :lol:
[V] pisze:jedna kobitka szkodzi az tak bardzo?
Generalnie mam to w dupie, ale takie kwiatki obok naprawdę ciekawych wywiadów wyglądają po prostu śmiesznie i zaniżają poziom całości. Tak trochę jakby do eleganckiej kolacji podać jabola w musztardówie ;)
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

10-09-2010, 17:23

a ja uważam, że powinna dalej pisać - bo kogo bedą wtedy bronić katolo-masterfulowicze?? pomódlmy się o tolerancje na świecie :D no i oczywiscie o duże cycki :D
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

10-09-2010, 17:26

Adrian696 pisze: widze, że knypów przybywa - AntyKnypen Front powinien być reaktywowany :lol: :lol: :lol:
O kurwa, a był taki?Bo ja to pamiętam jedynie front WBZFM utworzony przez nieświętej pamięci helmika bodajże.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Awatar użytkownika
Tymothy
postuje jak opętany!

10-09-2010, 17:30

dobra, przyznać się, który to dowcipniś napisał? ;)
jakby nie było jest w tym wpisie dużo prawdy, a że język taki, a nie inny, no cóż, przecież tu się rozbija o metalowy światek, który ma być niepoprawny politycznie, chamski, i td. więc o co kaman? :)
Hello darkness, my old friend
[V]

10-09-2010, 17:30

Conflagrator pisze:Jacy tu wszyscy wrażliwi :lol:
[V] pisze:jedna kobitka szkodzi az tak bardzo?
Generalnie mam to w dupie, ale takie kwiatki obok naprawdę ciekawych wywiadów wyglądają po prostu śmiesznie i zaniżają poziom całości. Tak trochę jakby do eleganckiej kolacji podać jabola w musztardówie ;)
Drodzy Panowie. wiem o tym doskonale,widze to,ale obawiam sie ,ze nic z tym zrobic nie moge. :wink:
ktos na górze musi podjac taka decyzje. wasze krytyczne uwagi odnosnie stylu jaki prezentuje ta osoba sa jak najbardziej uzasadnione.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

10-09-2010, 17:34

Tymothy pisze:dobra, przyznać się, który to dowcipniś napisał? ;)
jakby nie było jest w tym wpisie dużo prawdy, a że język taki, a nie inny, no cóż, przecież tu się rozbija o metalowy światek, który ma być niepoprawny politycznie, chamski, i td. więc o co kaman? :)
o, podoba mi się to. z dystansem, bez niepotrzebnego oburzania się.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

10-09-2010, 17:34

Alsvartr pisze:
Adrian696 pisze: widze, że knypów przybywa - AntyKnypen Front powinien być reaktywowany :lol: :lol: :lol:
O kurwa, a był taki?Bo ja to pamiętam jedynie front WBZFM utworzony przez nieświętej pamięci helmika bodajże.
był, był i chyba jest wciąż potrzebny :D nawet miałem w tym mały udział - pozdro dla necro
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

10-09-2010, 17:36

Scaarph pisze:
Tymothy pisze:dobra, przyznać się, który to dowcipniś napisał? ;)
o, podoba mi się to. z dystansem, bez niepotrzebnego oburzania się.
bzdura - pomódlmy sie o tolerancje i pokój :D
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

10-09-2010, 17:40

Lykantrop pisze:Perfidia tego artykułu poraża.
Lykantrop pisze:Ja może za dobrze wychowywany byłem, ale jak dla mnie wypominanie w każdym akapicie podmiotowi rozmiaru stanika nie jest kompetentną krytyką, ale chamstwem.
Lykantrop pisze:Ja się w ogóle nie burzę.
ten potrafi rozbawić :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Glene
weteran forumowych bitew

10-09-2010, 17:47

Jak dla mnie artykul dziada borowego nie byl szczegolnie obrazliwy, gorsze bluzgi sie czytalo. W zabawnej konwecji przedstawil to co wiekszosc sadzi o jej recenzjach i wyywiadach ze sa chujowe, z dupy i tyle.
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

10-09-2010, 18:00

Wiem, że nie na temat i w ogóle, ale na tym samym blou znalazłem takiego oto kwiata :lol:
Black metal jest nudny. Na stokapel, które przyznają się do powiązania z tym nurtem, jakieś 30 to kapele dobre i ciekawe (a przynajmniej słuchalne). A 10 spośród nich to kapele arcydobre i arcyciekawe.
Awatar użytkownika
Lykantrop

10-09-2010, 18:02

Ten koleś pewnie w GUS pracuje, skoro ma tak szczegółowe dane.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

10-09-2010, 18:04

aż trzydzieści dobrych? nie ma takiej opcji. aż dziesięć arcydobrych i arcyciekawych? nie ma takiej opcji.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

10-09-2010, 18:07

Lykantrop pisze:Ten koleś pewnie w GUS pracuje, skoro ma tak szczegółowe dane.
To nie koleś, to kobieta.
ODPOWIEDZ