7 GATES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: 7 GATES
spokojnie,nowy numer bedzie jeszcze lepszy 

If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Lykantrop
Jestem po lekturze nowego numeru i powiem co mi na sercu leży. Papier - może być, problemów z rozszyfrowywaniem nie było. Za to podzielę zdanie o Divie i jej z dupy wziętej karierze pismaka. W Empheris słyszy Revelation of Doom, w ostatnim Northwail Behemoth, peany pochwalne pisze na cześć arcychujowego Funeral Goat i Sator Marte. Pytania w wywiadzie z Furią są tak jałowe, tak płytkie, że aż oczy bolą i żal farfocla ściska. W Dark Fury podobnie - kompletny chaos myślowy, z dupy pytania o preferencje polityczne, tudzież ewidentne próby przylizania się odpytywanemu. Równie przewidywalna i o gęstej konsystencji odpytka Ad Hominem, ale to już innego autora chyba 
Jeśli w redakcji zasiadają osoby, których znajomość (jak mniemam) kończy się na 30 kapelach to z tego nic dobrego nie wyjdzie. Weźcie sobie do serca te szczere słowa i wyciągnijcie z nich konsekwencje, bo przez takie rodzynki poziom pisma traci sporo.
Z plusów - Watain, Triptykon, Against The Plagues, nawet wywiad z jakimś Radborem o słowiańskich mitach miło się czyta.

Jeśli w redakcji zasiadają osoby, których znajomość (jak mniemam) kończy się na 30 kapelach to z tego nic dobrego nie wyjdzie. Weźcie sobie do serca te szczere słowa i wyciągnijcie z nich konsekwencje, bo przez takie rodzynki poziom pisma traci sporo.
Z plusów - Watain, Triptykon, Against The Plagues, nawet wywiad z jakimś Radborem o słowiańskich mitach miło się czyta.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Lykantrop pisze:Jestem po lekturze nowego numeru i powiem co mi na sercu leży. Papier - może być, problemów z rozszyfrowywaniem nie było. Za to podzielę zdanie o Divie i jej z dupy wziętej karierze pismaka. W Empheris słyszy Revelation of Doom, w ostatnim Northwail Behemoth, peany pochwalne pisze na cześć arcychujowego Funeral Goat i Sator Marte. Pytania w wywiadzie z Furią są tak jałowe, tak płytkie, że aż oczy bolą i żal farfocla ściska. W Dark Fury podobnie - kompletny chaos myślowy, z dupy pytania o preferencje polityczne, tudzież ewidentne próby przylizania się odpytywanemu. Równie przewidywalna i o gęstej konsystencji odpytka Ad Hominem, ale to już innego autora chyba
.
a myślisz ,ze łatwo znaleźć kogoś komu by sie chciało tam pisać za darmo ? biorą co popadnie

Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Realista
- weteran forumowych bitew
czyli nie jestem odosobniony w spostrzeżeniachLykantrop pisze:Jestem po lekturze nowego numeru i powiem co mi na sercu leży. Papier - może być, problemów z rozszyfrowywaniem nie było. Za to podzielę zdanie o Divie i jej z dupy wziętej karierze pismaka. W Empheris słyszy Revelation of Doom, w ostatnim Northwail Behemoth, peany pochwalne pisze na cześć arcychujowego Funeral Goat i Sator Marte. Pytania w wywiadzie z Furią są tak jałowe, tak płytkie, że aż oczy bolą i żal farfocla ściska. W Dark Fury podobnie - kompletny chaos myślowy, z dupy pytania o preferencje polityczne, tudzież ewidentne próby przylizania się odpytywanemu. Równie przewidywalna i o gęstej konsystencji odpytka Ad Hominem, ale to już innego autora chyba

- Glene
Dzisiaj zakupilem i wlasnie zasiadam do lektury. Bardzo ciekawie zapowiadaj sie wywiady Tryptikon, Mayhem, Watain i Thee Maldoror Kollective. Fajnie ze pojawil sie wywiad z Bazooka , zmotywuje mnie to w koncu do przesluchania promowki debiutu
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
- ultravox
- zahartowany metalizator
Nie wiem czy "zgrabnie" to dobre określenie dla tej pisaniny... 

- Lykantrop
Perfidia tego artykułu poraża. Rozumiem, że laska ma poważne braki merytoryczne, które ją dyskwalifikują przed pisaniem do magazynów mietalowych, ale jednak trochę za mocnymi epitetami ją potraktowano. 

manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
E tam, fajnie sie czyta. Jak się zaczyna tego typu działalność na szerszą skalę, to trzeba być pewnym swoich kompetencji. Jak się nie jest kompetentnym, to albo się za takie rzeczy nie zabiera, albo potem dostaje takie cięgi.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
- postuje jak opętany!
Fajnie się czyta? Chcesz powiedzieć, że wylewanie takich pomyj na ludzi jest ok?Alsvartr pisze:E tam, fajnie sie czyta. Jak się zaczyna tego typu działalność na szerszą skalę, to trzeba być pewnym swoich kompetencji. Jak się nie jest kompetentnym, to albo się za takie rzeczy nie zabiera, albo potem dostaje takie cięgi.
- Lykantrop
Ja może za dobrze wychowywany byłem, ale jak dla mnie wypominanie w każdym akapicie podmiotowi rozmiaru stanika nie jest kompetentną krytyką, ale chamstwem. Oczywiście z resztą się zgadzam co tam jest zawarte w treści i jest to też dobrą lekcją życia dla Divy. Może też ukaże to skalę problemu redaktorom SiedmiuWrót i wypowiedzą umowę o współpracę, tym samym poprawiając poziom zawartości pisma i na przyszłość prowadząc poważniejszą selekcję nadsyłanych materiałów.
-
- w mackach Zła
No pewnie, że tak - spontanicznej e-nienawiści nigdy za dużoAegir pisze:Fajnie się czyta? Chcesz powiedzieć, że wylewanie takich pomyj na ludzi jest ok?Alsvartr pisze:E tam, fajnie sie czyta. Jak się zaczyna tego typu działalność na szerszą skalę, to trzeba być pewnym swoich kompetencji. Jak się nie jest kompetentnym, to albo się za takie rzeczy nie zabiera, albo potem dostaje takie cięgi.

- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Ja nie mam z tym problemu. Tak już jest, jednemu się działalność danej osoby podoba, drugiemu nie. A osobie która ma do tego stosunek ambiwalentny, czytanie takich tekstów może to dostarczyć tylko chwilowej rozrywki.Aegir pisze:Fajnie się czyta? Chcesz powiedzieć, że wylewanie takich pomyj na ludzi jest ok?Alsvartr pisze:E tam, fajnie sie czyta. Jak się zaczyna tego typu działalność na szerszą skalę, to trzeba być pewnym swoich kompetencji. Jak się nie jest kompetentnym, to albo się za takie rzeczy nie zabiera, albo potem dostaje takie cięgi.
edit: a pozatym to jakas Twoja znajoma jest?Czy poprostu zawsze boli Cię "wylewanie pomyj" na ludzi których nie znasz?W takim przypadku to cięzkie zycie musisz miec w tym kraju, bo tu non stop ktoś na kogoś napierdala, a to na polityków, a to na obrońców krzyża etc.

Ostatnio zmieniony 10-09-2010, 16:28 przez Alsvartr, łącznie zmieniany 1 raz.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Adrian696
heheheheh Emo-Lykantrop sie zbulwersowal, ze przygłupa ktoś nazwał przygłupem
zdejmij ze sciany krzyż i idz ja bronic 
widze, że knypów przybywa - AntyKnypen Front powinien być reaktywowany

widze, że knypów przybywa - AntyKnypen Front powinien być reaktywowany

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Castor
Faktycznie gość przegina z tymi cyckami, ale to pewnie dlatego że sam ma od niej większe i głupio się z tym czuje. Tak niemęsko. W ten sposób daje upust swojej frustracji
Po za tym jedzie po niej jak po burej suce. Nie ładnie, oj nie ładnie.

Ostatnio zmieniony 10-09-2010, 16:48 przez Castor, łącznie zmieniany 1 raz.

-
jesli chodzi o kilka ostatnich numerów to filip kozlowski rozdal rozmowa z TMK, jest kilka mocnych wywiadów,vulture oczywiscie genialny jak zawsze,ale to wszyscy wiedza. czy jedna kobitka szkodzi az tak bardzo?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Scaarph
a tam pierdolicie. jeszcze nie tak przecież dawno temu takie referaty były na porządku dziennym i nikomu oprócz samych zainteresowanych to nie przeszkadzało. może zanim jeden mózg z drugim weźmie się za coś za co nie powinien natrafi na to wiadro pomyj i wymyśli, że na nich też może ktoś takie wiaderko wylać, i w konsekwencji zajmie się czymś dla nich pożyteczniejszym, naszywaniem sobie naszywek na plecaki typu kostka czy coś.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
nie chcialo mi sie calosci czytac, ale za te rzygi o darkthrone to nalezalo jej sie cokolwiek czym sie oburzacie
jebac.

this is a land of wolves now
- Scaarph
rozrachunek jest prosty - robi więcej szkody jak pożytku. nie wiem, co ona ma takiego, że tak ją wszyscy bronią i obawiają się pokazać jej palec (chyba, że to teraz jest któregoś z redaktorów dziwczyna[V] pisze:jesli chodzi o kilka ostatnich numerów to filip kozlowski rozdal rozmowa z TMK, jest kilka mocnych wywiadów,vulture oczywiscie genialny jak zawsze,ale to wszyscy wiedza. czy jedna kobitka szkodzi az tak bardzo?

-
- zaczyna szaleć
Nie wiem dlaczego Lykantrop i Aegir się tal burzą, przecież w porównaniu do tego co się na masterfulu czasami pisze to te epitety są jak z przedszkola:-) Pomijając mocno dyskusyjny warsztat tej redaktorki
zafascynowała mnie jednym zdaniem "znam już ją niemal spory krok do przodu. " to o ep Furia-ktoś wie o co jej chodzi ?
A co do cycków-sądząc z zamieszczonego zdjęcia nie jest chyba tak tragicznie jak sugeruje autor artykułu