Ty jesteś pierdolnięty czy tylko udajesz ??Morph pisze:Bierzesz miękką kopertę, dokładasz do obok i nie ma problemu. Szukasz minusów na siłę.
ARCKANUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Re: ARCKANUM "ÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞ" (2009)
No coś na zasadzie: ładny digi z grubą oprawą postaw na półce, a CD osobno do slima i do szafki z CD-R. Dno jak chuj. Niestety coraz więcej takiego gówna wychodzi, a to jest najlepsze:
Ale w sumie nie dziwne, Morph jest jednym z tych co żeby zrobić zdjęcie płycie musi ją koniecznie położyć stroną zapisu na dywanie co jest kurwa totalnym debilizmem, ale przecież nie ma problemu, szukamy minusów na siłę. Pewnie jeszcze później sprawdzasz czy nie ma rysek pod naturalnym światłem słonecznym ?
Aha i co to znaczy ''dokładasz do obok''? Chodzi ci o dno ?
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Idź wpierdalać sojowe schabowe, nie zwykłem rozmawiać z ludźmi z obiektywnie stwierdzonym zidioceniemAnthropophagus pisze: Ty jesteś pierdolnięty czy tylko udajesz ??Ale w sumie nie dziwne, Morph jest jednym z tych co żeby zrobić zdjęcie płycie musi ją koniecznie położyć stroną zapisu na dywanie co jest kurwa totalnym debilizmem, ale przecież nie ma problemu, szukamy minusów na siłę. Pewnie jeszcze później sprawdzasz czy nie ma rysek pod naturalnym światłem słonecznym ?
Aha i co to znaczy ''dokładasz do obok''? Chodzi ci o dno ?
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Heh. Alfo-Omego nie ma czegoś takiego jak ''sojowe-schabowe'', albo sojowe, albo schabowe, obiektywnie trzeba przyznać, że jesteś idiotą
Swoją drogą argumentów muzyczno-techniczno-pudełkowych ci brak więc wjeżdżasz chujem bez gumy do mojego garnka co z tematem ma nie wiele wspólnego, kolejny + na korzyść twojego zidiocenia
Mimo wszystko przełam się jednak panie elito i uchyl choć rąbek tajemnicy dlaczego tak elitarnie niszczysz płyty na dywanie a później coś pierdolisz o poszanowaniu dla plastiku, nie daj się prosić 
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Morph
- Kontakt:
- Anthropophagus
- w mackach Zła
Hehe świetnie podsumowałeś swoje wypociny, samokrytyka w cenie 
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- twoja_stara_trotzky
fajna ta płyta, teraz dopiero znalazłem chwilę, aby jej posłuchać i chyba będę jej dość często w najbliższym czasie słuchać.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
widze masz troche zaległościtwoja_stara_trotzky pisze:fajna ta płyta, teraz dopiero znalazłem chwilę, aby jej posłuchać i chyba będę jej dość często w najbliższym czasie słuchać.
a myślałem, że tylko mi umyka "masa" nieprzesłuchanych krążków
- Bloodcult
"ÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞ" lepsza od "Antikosmos", ale to tej drugiej słuchałem częściej.
-
DCI Hunt
Bo 'Antikosmos' jest bardziej sucha, trudniejsza w odbiorze. 'ÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞ' jest bardziej melodyjny i transowy. Oczywiśćie jak najbardziej podtrzymuję swoja opinię o ostatniej płycie - bardzo dobry album.Bloodcult pisze:"ÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞ" lepsza od "Antikosmos", ale to tej drugiej słuchałem częściej.
Słuchał ktoś ostatniej EPki z coverem Pentagram? Ciekawe jak wyszło.
-
Aegir
- postuje jak opętany!
Bardzo dobry album, podobnie jak jego poprzednik. Tutaj, mimo, że jednym z motywów przewodnich w warstwie lirycznej jest lód i zniszczenie, nie czuje się jednak za bardzo chłodnej atmosfery. Brzmienie nowego Arckanum jest raczej ciepłe, miłe, a prawdopodobieństwo zamrożenia słuchacza jest już większe w przypadku obcowania z "Antikosmos".
-
DCI Hunt
Bardzo fajnie wyszło!Conflagrator pisze: Słuchał ktoś ostatniej EPki z coverem Pentagram? Ciekawe jak wyszło.
Cover Pentagram z czystymi wokalami naprawę udany. Nowy kawałek też bardzo fajny, choć rożni się od ostatniej płyty i momentami zalatuje mi nawet pewnym szwedzkim kultem, w którym Shamaatae kiedyś przez chwilę bębnił
- boroowa
- weteran forumowych bitew
po świetnych "Antikosmos" (12" + 7") , 'ÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞ" 12" i "Þyrmir" 7" apetyt mocno mi się zaostrzył:

I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
-
DCI Hunt
TAK! Szczególnie ten ostatni tytuł narobił niezłego smaka. Momentami przypomina mi to Grotesque i pierwszy materiał At The Gates. Generalnie nowsze Arckanum (od 'Boka Vm Kaos') >>> starsze Arckanum.boroowa pisze:po świetnych "Antikosmos" (12" + 7") , 'ÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞ" 12" i "Þyrmir" 7" apetyt mocno mi się zaostrzył
- Adrian696
- zahartowany metalizator
dobrez, ze jednak ktos przesłuchał, bo byś odpowiedzi nie dostałConflagrator pisze:Bardzo fajnie wyszło!Conflagrator pisze: Słuchał ktoś ostatniej EPki z coverem Pentagram? Ciekawe jak wyszło.
Cover Pentagram z czystymi wokalami naprawę udany. Nowy kawałek też bardzo fajny, choć rożni się od ostatniej płyty i momentami zalatuje mi nawet pewnym szwedzkim kultem, w którym Shamaatae kiedyś przez chwilę bębnił
ja jestem na bakier z Epkami, ale postaram sie szybko nadrobic, skoro zachwalasz...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- boroowa
Pierwszy długograj obrzydził mi ten zespół na tyle, że sobie odpuściłem dalsze poznawanie... aż do "'ÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞ" po którym musiałem się cofnąć właśnie aż do 'Boka...'. nie wiem, to chyba dzięki thrashowej motoryce późniejsza twórczość jest o wiele ciekawszaConflagrator pisze:TAK! Szczególnie ten ostatni tytuł narobił niezłego smaka. Momentami przypomina mi to Grotesque i pierwszy materiał At The Gates. Generalnie nowsze Arckanum (od 'Boka Vm Kaos') >>> starsze Arckanum.boroowa pisze:po świetnych "Antikosmos" (12" + 7") , 'ÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞ" 12" i "Þyrmir" 7" apetyt mocno mi się zaostrzył
- Adrian696
a może zwyczajnie wyszedł z lasu ?? 
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- boroowa
zawsze lepiej wyjść z lasu i być "untrue" niż wciąż machać kilofem w kopalni i cieszyć się estymą forumowej elity BM 
- Adrian696
no obczailem - nawet trzykrotnie - te epke z 2009 roku - bardzo dobre - jesli pójdą w strone ich kawałka jaki tam zamieścili, moga pourywać głowy
- COFFIN
Na MS nowy kawałek....Zapowiada się bardzo dobrze
W Agonii można sobie walnąć preorder 
'Come the Blessed Madness'
- Tymothy
- postuje jak opętany!
Zaiste nowy album robi bardzo dobrze, bardzo dobrze.COFFIN pisze:Na MS nowy kawałek....Zapowiada się bardzo dobrzeW Agonii można sobie walnąć preorder
Hello darkness, my old friend