DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- zekke
- weteran forumowych bitew
Re: DEATHSPELL OMEGA
Riven - tylko taki skan pewnie bedzie zajmowal kilkadziesiat/kilkaset mb, zalezy w jakim formacie sobie zycza plik. anyway jakis czas temu drukowalem skan banknotu naturalnej wielkosci na formacie jakies 1 na 1.5 metra i nie bylo zle.a plotna mozna zwijac w tube i potem wrzucic w antyrame, chyba ze od razu z calym obramowaniem wysylaja.
jester - i po co to wyciagasz teraz? zaraz znowu bedzie flame i rozkminianie skladu gowna na 5 stron.
jester - i po co to wyciagasz teraz? zaraz znowu bedzie flame i rozkminianie skladu gowna na 5 stron.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
odrazu z obramowaniem, i to bardzo fajnym. z daleka wyglada to jak normlany obraz.
nie ma bata, na pewno sobie to zamowie, zwlaszcza ze w duzym pokoju mam cala sciane pusta. pewnie dowale sobie jeszcze jakas okladke, To Mega Therion bylby zajebisty np. Chociaz w sumie juz 2 gigery mam na scianie to moznaby cos bardziej oryginalnego wykminic
nie ma bata, na pewno sobie to zamowie, zwlaszcza ze w duzym pokoju mam cala sciane pusta. pewnie dowale sobie jeszcze jakas okladke, To Mega Therion bylby zajebisty np. Chociaz w sumie juz 2 gigery mam na scianie to moznaby cos bardziej oryginalnego wykminic
this is a land of wolves now
- Riven
- Kontakt:
heh, kurwa, jesli to prawda to gruboPelson pisze:Nazwiska, cytaty, adresyhcpig pisze:Doskonale czyta się posty trotzkiego sprzed kilku lat na innym forum, gdzie totalnie miesza z gównem AUTOPSY, INCANTATION, CARCASS, NAPALM DEATH itd. a jako przeciwstawny wzór promuje... BEHEMOTHtwoja_stara_trotzky pisze:albo weź takie Autopsy, na którym zresztą sam się w swoim czasie zupełnie nie poznałem.

this is a land of wolves now
-
- mistrz forumowej ceremonii
TAKNerwowy pisze: Salvation = Maranatha >> Wormwood
wprawdzie od tych nierówności i wyliczanek na ostatnich kilku stronach już mnie głowa boli, ale nie mogłem się powstrzymać
- Fetish_29
- świeżak
Coś w stylu Fas, szkoda bo ostatnie wydawnictwa miały niezłą grafikę. A epki w szczególności.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Nie zapominajmy, że to zwieńczenie trylogii.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Realista
- weteran forumowych bitew
trudno się z Tobą w tej kwestii nie zgodzić.So_It_Is_Done pisze:Watain na czele peletonu? Chyba rowerków dla dzieci.
- ultravox
Ja się nie zgodzę i przychodzi mi to bez trudu.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Nie przejmuj się, ja nie przesłuchałem żadnej płyty Watain, piszę w oparciu o ich śmieszne fotki i kilka fragmentów z gayspace czy skądś tam.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- trup
Dawaj swoją elitę. Tylko proszę bez Peste NoireSo_It_Is_Done pisze:Watain na czele peletonu? Chyba rowerków dla dzieci.

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Dlaczego prosze bez Peste Noire? Jak to Ci nie leży to sie nie nadajesz do słuchania mojej elity człowieniu.
- trup
straszna ta elita musi być... może rzeczywiście nie powinienem jej słuchać...
No dobra, nie wstydź się, jedziesz. Nie będę pluł i kopał.

- Lykantrop
Akurat Peste Noire jest ok.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- trup
"ok." to za mało na elitę. Takich ok. jest całe mnóstwo.
- ultravox
Przy takim podejściu do muzyki trudno cokolwiek z niej zrozumieć.So_It_Is_Done pisze:Nie przejmuj się, ja nie przesłuchałem żadnej płyty Watain, piszę w oparciu o ich śmieszne fotki i kilka fragmentów z gayspace czy skądś tam.
- Lykantrop
Nie można jedną miarą mierzyć takiego DSO i takiego Peste Noire. To 2 inne światy i koncepcje.
Ale ostatnio łapię się na tym, że SiiD ma jednak czasami rację. Dzięki niemu właśnie zostałem "sprany" na debiut Peste Noire i słusznie odradził mi zakup Ithdabquth Qliphoth.
Ale ostatnio łapię się na tym, że SiiD ma jednak czasami rację. Dzięki niemu właśnie zostałem "sprany" na debiut Peste Noire i słusznie odradził mi zakup Ithdabquth Qliphoth.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
A widzisz, słusznie dla mnie, bo jeden mniej słucha Rusków z IQ. Dałem Ci podobną radę jak Ty mi z Tormentor. Moim zdaniem Recipe Ferrum to świetny album.
Ostatnio zmieniony 06-09-2010, 14:38 przez So_It_Is_Done, łącznie zmieniany 2 razy.
- trup
ultravox pisze:Przy takim podejściu do muzyki trudno cokolwiek z niej zrozumieć.So_It_Is_Done pisze:Nie przejmuj się, ja nie przesłuchałem żadnej płyty Watain, piszę w oparciu o ich śmieszne fotki i kilka fragmentów z gayspace czy skądś tam.
1. Zdecydowanie ciężko. To tak, jakby ktoś się wypowiadał na temat smaku pizzy po obejrzeniu ulotki wieszanej na klamkach....Lykantrop pisze:Nie można jedną miarą mierzyć takiego DSO i takiego Peste Noire. To 2 inne światy i koncepcje.
2. Każdy ma czasem rację. Ale dla wg mnie negowanie pozycji Watain to zupełna ignorancja. To jest wyjątkowy zespół, a po wydaniu boxa pare osób próbuje wcisnąć ich do tej samej szuflady co Dimmu Borgir (mam takie wrażenie). Zupełnie inny świat. Ale ja nawet nie śmiem porównywać Peste Noire z Deathspell Omega!
- trup
Cóż mogę powiedzieć... zupełnie nic a nic mądrego ani głupiego nie przychodzi mi do głowy. Powiem wymijająco... ZASKOCZYŁES MNIE!So_It_Is_Done pisze:Vlad Tepes i Mutiilation

- koreaniec
- w mackach Zła
Lykantrop pisze:Ithdabquth Qliphoth.
szkoda, że zajęli taką chujową muzyką, taką zajebistą nazwę, gdybym ja wpadł na to wcześniej...

Lefthandpathyoga