DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Re: DEATHSPELL OMEGA
prawdę powiedziawszy ja wciąż nie słyszałem nawet jednej nuty tego zespołu, chociaż okazji nigdy nie brakowało, również do zakupu...
co szanowne grono poleca na początek? pytam poważnie
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Od początku, piękny obraz progresu. Jak szkoda Ci czasu to zacznij od pierwszej płyty po Metamorfozie - Si Monvmentvm...
Give birth to something dead
Give birth to something old
-
- w mackach Zła
Pierwsze dwie w porywach niezłe. Ostatnia EPka imo najlepsza.
Ostatnio zmieniony 04-09-2010, 23:17 przez Arisowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
- kampeki
- postuje jak opętany!
No to jechana...już chciałem napisać, żeby bana dać za fałszywy alarm a tu taka nowina.
Za młody jesteś na Heroda!
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Bonny: FAS.
Jeśli nie przemówi do ciebie tysiąc żądeł mizantropii, to inne płyty tym bardziej. Specyficznie podchodzą francuskie żabowpierdalacze do tematu p.t. "rozpierdol" ale robią to systematycznie. FAS uzewnętrznia lęki i obawy najbardziej sugestywnie.
Żryj gorzki chleb.
Jeśli nie przemówi do ciebie tysiąc żądeł mizantropii, to inne płyty tym bardziej. Specyficznie podchodzą francuskie żabowpierdalacze do tematu p.t. "rozpierdol" ale robią to systematycznie. FAS uzewnętrznia lęki i obawy najbardziej sugestywnie.
Żryj gorzki chleb.
Ostatnio zmieniony 03-09-2010, 19:20 przez Wujek Lucyferiusz, łącznie zmieniany 1 raz.
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
- kampeki
- postuje jak opętany!
KENOSEArisowicz pisze:Pierwsze dwie w porywach niezłe, jazda zaczyna się na "Si monumentum". Ostatnia EPka imo najlepsza.
- Lykantrop
Z początkowego okresu poleciłbym jedynie "Inquisitors...". Potem "Si..." i dalej jak leci.Bonny pisze:prawdę powiedziawszy ja wciąż nie słyszałem nawet jednej nuty tego zespołu, chociaż okazji nigdy nie brakowało, również do zakupu...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Słyszałem od osób w temacie zorientowanych, że dwa pierwsze longi to raczej nic szczególnego, tzn. muzyka, która nie wykracza poza standardowe ramy gatunku. Na taką rzeczywiście raczej szkoda mi czasu.Morph pisze:Od początku, piękny obraz progresu. Jak szkoda Ci czasu to zacznij od pierwszej płyty po Metamorfozie - Si Monvmentvm...
- Morph
- Kontakt:
Inquisitors of Satan to rzeczywiście nic ciekawego, ale cztery kawałki na Infernal Battles to majstersztyk (choć surowy).Bonny pisze:Słyszałem od osób w temacie zorientowanych, że dwa pierwsze longi to raczej nic szczególnego, tzn. muzyka, która nie wykracza poza standardowe ramy gatunku. Na taką rzeczywiście raczej szkoda mi czasu.Morph pisze:Od początku, piękny obraz progresu. Jak szkoda Ci czasu to zacznij od pierwszej płyty po Metamorfozie - Si Monvmentvm...
Extinction of the weak...
Give birth to something dead
- Lykantrop
U mnie całkowicie odwrotnie to wygląda. Sam "Lethal Baptism" z "IoS" miażdży połowę "IB". Ale jeśli Bonny nie pragnie doznań siedzących sztywno w ramach gatunku to faktycznie może zacząć od dupy stronyInquisitors of Satan to rzeczywiście nic ciekawego, ale cztery kawałki na Infernal Battles to majstersztyk (choć surowy).

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- kampeki
- postuje jak opętany!
Bzdura, Kenose jest obowiązkoweDrone pisze:Kolega Bonny jako wyrobiony słuchacz klasyki mocnego uderzenia może spokojnie zacząć weryfikację od "Fas".Bonny pisze:prawdę powiedziawszy ja wciąż nie słyszałem nawet jednej nuty tego zespołu, chociaż okazji nigdy nie brakowało, również do zakupu...

- Scaarph
- zahartowany metalizator
bonny, olej w pizdu dso i na to konto zapchaj dziurę w dyskografii jakiegoś war metalowego rozpierdolu 

- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
O! I jak nie lubię war metalowego rozpierdolu, tak mimo to podzielam zdanie kolegiScaarph pisze:bonny, olej w pizdu dso i na to konto zapchaj dziurę w dyskografii jakiegoś war metalowego rozpierdolu

“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- twoja_stara_trotzky
batko moska.........................Bonny pisze:prawdę powiedziawszy ja wciąż nie słyszałem nawet jednej nuty tego zespołu, chociaż okazji nigdy nie brakowało, również do zakupu...
od końca idź

- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
CTK - FAS - DIABOLUS ABSCONDITUS (crushing the unholy trinity) - KENOSE - MASS GRAVE AESTHETICS
zreszta kurwa, po co bawic sie w jakies wyliczanki, wszystko od Si Monumentum.
choc CTK najlepsze.
zreszta kurwa, po co bawic sie w jakies wyliczanki, wszystko od Si Monumentum.
choc CTK najlepsze.
this is a land of wolves now
- zekke
- weteran forumowych bitew
przeciez wszystko przed si monumentum to przecietne asluchalne gowno. swoja droga skad sie wzial taki nagly przeskok?Morph pisze:Od początku, piękny obraz progresu. Jak szkoda Ci czasu to zacznij od pierwszej płyty po Metamorfozie - Si Monvmentvm...
- Glene
Lucyfer ich natkna piekielnym geniuszem 

- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
obstawialbym smierc karola wojtyly, ale on zszedl pozniej niz wyszlo si monumentum
this is a land of wolves now
-
wtf?Glene pisze:Lucyfer ich natkna piekielnym geniuszem
- Glene
uuuuu kurwa zle ze mna po wczoraj, mialobyc natchnac