7 GATES

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
[V]
mistrz forumowej ceremonii

Re: 7 GATES

05-07-2010, 18:38

IRONMIL pisze:
[V] pisze: nie da sie upilnowac wszystkich przecinków,spacji,etc,to wciaz magazyn tworzony przez zapalenców,trzydziestolatków jak ja i ty,niekiedy w pospiechu,miedzy jedna praca a druga,biorac pod uwage fakt ze poswiecamy na to swój wlasny czas,nie majac z tego praktycznie nic,mysle ze i tak jest calkiem niezle. zwróc uwage ile bledów pojawia sie w innych tytulach pojawiajacych sie rynku oficjalnym,ludzie siedza nad tekstami caly dzien,maja z tego kase a i tak wala takie klocki ze szkoda gadac..
Oczywiście, że tak - tyle, że jak im Czytelnik zwróci uwagę, że popełnili błąd to ze wstydem i pokorą ją przyjmują. Pisanie komuś, żeby "jebnął się w łeb" bo śmiał wytknąć rzucający się w uczy, kompromitujący błąd na pierwszej stronie czasopisma świadczyć może albo o bezsilności i frustracji, albo zwykłym chamstwie i braku szacunku dla człowieka, który ten magazyn kupuje i czyta.
A co do błędów pojawiających się w 7 gates - rzeczywiście od pewnego czasu jest ich za dużo. W sumie i tak czytam od deski do deski, to może mi przysyłajcie przed drukiem - wszystkiego pewnie nie wyłapię, ale na pewno będzie lepiej ;)
czesc Marian,wstyd i pokora,hmmm,biorac pod uwage twoja burzliwa kariere na forum cos chyba na ten temat powinienes wiedziec nie? :lol: bywam chamem,fakt,szacunku do wiekszosci tez nie mam za wiele,bywam zdenerwowany gdy ktos zwraca najpierw uwage na kropke a pózniej na merytoryczna zawartosc magazynu. sprawa zostala z Scaarphem omówiona wyzej i tyle.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Karkasonne

05-07-2010, 19:48

Jak miał zwrócić uwagę na zawartość merytoryczną, skoro nie da się tego jeszcze kupić?
[V]

05-07-2010, 19:55

xyyz pisze:Jak miał zwrócić uwagę na zawartość merytoryczną, skoro nie da się tego jeszcze kupić?
nie mógl,bo magazyn ukazuje sie na dniach.ale mógl ustosunkowac sie do tego co np.bylo prezentowane w dwoch poprzednich numerach(co zrobil zreszta pózniej)ale zamiast tego romawiamy sobie juz dwie strony o historii pewnej kropki.

to taka nasza narodowa cecha.lubimy sie przypierdalac.kazdy troche lubi.nawet jak nie wiemy co jest jeszcze w srodku hehe
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Karkasonne

05-07-2010, 23:10

Jeśli przypierdalanie się do nich należy, to z pewnością drugą z nich jest nieumiejętność przyznania się do błędu.
[V]

05-07-2010, 23:35

<zieew>
[V]

06-07-2010, 00:33

:roll:
Ostatnio zmieniony 06-07-2010, 00:37 przez [V], łącznie zmieniany 1 raz.
[V]

06-07-2010, 00:36

przeciez napisalem,ze:

podsumowujac:kropka po nr faktycznie JEST bledem. ale w ocenie pracy magazynu,warto postarac sie o jakas dluzsza wypowiedz poza zdawkowym wypomnieniem bledu.

no juz,teraz bedziesz mógl spac?
Karkasonne

06-07-2010, 01:02

Widziałem, ale droga do tej wypowiedzi była długa i ciernista. Dziękuję za zainteresowanie. Ostatnio sypiam wyjątkowo dobrze.
[V]

06-07-2010, 01:05

xyyz pisze:Widziałem, ale droga do tej wypowiedzi była długa i ciernista. Dziękuję za zainteresowanie. Ostatnio sypiam wyjątkowo dobrze.
dobranoc.
Karkasonne

06-07-2010, 01:16

Oczywiście jesteś z gruntu sensownym i dość rozpoznawalnym gościem, jednak na powyższą wadę jestem wyczulony. Buziaczki.
Awatar użytkownika
Jaronymous
rozkręca się

11-08-2010, 08:48

Kupił ktoś ten numer, u mnie w mieście nie mam jak tego kupić. Muszę jechać do Łodzi a to cała wyprawa :)
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

21-08-2010, 19:23

bardzo dobry ten najnowszy 7 gates. Sporo zmian wizualnych. Inny papier "we wśrodku" który mi się dużo bardziej podoba (choć zakładam, ze to z powodów kosztowych a nie estetycznych), grubszy offset ładnie wygląda, choć biała, mała cienka czcionka czasem nieco ginie w farbie drukarskiej na jednolitym czarnym tle...

W końcu wywiad z Demonic Slaughter, dobry z Furią i ciekawy z Tryptikon i Watain. Nowa szata graficzna tez mi pasuje. Szkoda, ze nie ma "Into The Pandemonium".. co się stało? Trochę roztrwonione moim zdaniem miejsce na rozbicie wstępu, spisu treści i stopki redakcyjnej na aż dwie strony... szkoda miejsca, choć efektownie wygląda...
Duże zdjęcia przy wywiadach zajmują sporo miejsca i tez się zastanawiam czy go nie szkoda... ale w sumie mi się podoba więc się nie czepiam. Niedawno pytałem na forum o Wawrzyna ex-Damnation a teraz After the Plagues... a tu bęc! Wywiad w 7 Gates! Pięknie! Miło się czytało wywiad z konkretnym, rozsądnym muzykiem zdystansowanym do życia. W końcu AD HOMINEM!! Choć króciutko... Brawo za pomysł z artykułem o Carnivore, ale również za krótko :)
Czy magazyn jest trochę cieńszy, czy mi się wydaje? Coś może pominąłem, ale dopiero przebrnąłem przez połowę.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Fetish_29
świeżak

22-08-2010, 23:23

Litości, nie kupuję regularnie 7 gates, i nie wiem czy to nowy zabieg, ale dokoptywanie byle kogo do "redakcji", obniża w chuj poziom pisma. Wpadki, jak niegdyś w przezabawnym Metal Hammerze, a jeszcze nawet nie przeczytałem całego magazynu ...o, znowu: "Dornenreich (...) w polskiej prasie muzycznej chyba nigdy nie gośćił". Ja pierdolę, a Morbid Noizz, Wolfpack, Bad Taste? Piszesz publicznie, a żadnego z tych tytułów w ręku nie miałaś?
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

22-08-2010, 23:44

Nowy 7 gates in plus nowy dizajn... ale o co do chuja chodzi z recenzjami?!?!?! Nie znam ani jednej pozycji tam recenzowanej ha ha... Wywiad z Furia zajebisty... reszta taka se.
Awatar użytkownika
Alkoholokaust
postuje jak opętany!
Kontakt:

22-08-2010, 23:45

Diva dalej rządzi?
hare hare supermarket

nsbm.pl
Awatar użytkownika
Lykantrop

22-08-2010, 23:50

Niestety tak. Redakcja powinna wziąć sobie do serca nasze uwagi i podziękować jej za współpracę. Smuty tej nastolatki są nie do zniesienia.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Skaut

23-08-2010, 00:05

Maleficio pisze:Nowy 7 gates in plus nowy dizajn... ale o co do chuja chodzi z recenzjami?!?!?! Nie znam ani jednej pozycji tam recenzowanej ha ha... Wywiad z Furia zajebisty... reszta taka se.
ja tam tez widzę kilka zespołów których nazw w życiu nie słyszałem .To w sumie samo w sobie złe nie jest, ale czytam sobie dla przykładu wywiad z Tasmańcami z Bazooka, bo się Tymothy mocno podnieca zespołem, sprawdzam wałki na ms, a tutaj mamy po prostu oldschoolowe klasyczne do bólu sTHRASHydło. Wywiad z Furia - dobry, Triptykon i Wajtejn tez moze być. Avsky to takie standardowe pierdolenie, no ale taka już natura mizantropijnych dusz hehe. Pestilence tak średniawo, oprócz gadki, że nowy album będzie najlepszym/najbrutalniejszym w ichniej dyskografii - nic ciekawego, nawet o szczegółach "Resurrection Macabre" nie chciał pogadać. No, ale generalnie poziom pisma ok, widać, że ekipa stara się wyciągnąć z muzyków jakieś ciekawe rzeczy, tylko odpowiedzi dostają czasem takie niemrawe.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
KreatoR
weteran forumowych bitew

23-08-2010, 00:11

Lykantrop pisze:Niestety tak. Redakcja powinna wziąć sobie do serca nasze uwagi i podziękować jej za współpracę. Smuty tej nastolatki są nie do zniesienia.
to ta, która stawiała ołtarzyk i się na nim rozkładała przed wszystkim co wydawał ostatnio Bart?
Awatar użytkownika
Lykantrop

23-08-2010, 08:24

Tak, ta. Chociaż może lepiej, żeby laurki WHP wystawiała, niż robiła wywiady z takimi ewenementami jak Dark Fury...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
ODPOWIEDZ