7 GATES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Re: 7 GATES
NO I DOBRZE CHŁO ROBI,NIECH PISZE MA POJME O MUZYCE A POZA TYM KAZDY KUPUJĄCY NOWY NUMER W WSPIERA...JEGO KOLEKCJĘ(ZA DARMOCHE RACZEJ TEGO NIE ROBI-HEHE)
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Raczej jednak za darmochę.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- morbid
- rasowy masterfulowicz
hehe
-
- zaczyna szaleć
Zakupiony 

guessWho pisze:...a na okrągło prąd mnie przeszywa, gdy słucham Artrosis, każda ich płyta to dla mnie przeżycie- wspaniała uczta dla ucha i duszy...
-
- starszy świeżak
Jak wrażenia po przeczytaniu/przegląnieciu 7Gates? Jakieś opinie?
- ultravox
Wrażenia bardzo pozytywne, jak zwykle zresztą. Szczególnie wywiad z TMK zrobił na mnie wrażenie (mimo, że właściwie nie znam twórczości tego zespołu). Kawał dobrej roboty.
-
- rozkręca się
opinie jak najbardziej poztywne, było kilka słabszych numerów, ale ten ostatni trzyma poziom. Dobór zespołów, wywiady, recenzje - bez wiekszych uwag krytycznych. To co mnie denerwuje to plakaty - po co to komu. Fakt, nastolatkiem nie jestem i nie powiesze tego na ścianie, może ktoś młodszy widzi to inaczej, jak dla mnie strata miejsca i pieniędzy. Druga rzecz na minus - brak jakiejś odskoczni - wszędzie szatan, flaki, zło, groźne spojrzenia, kolce, naboje, krew, pot, makijaże - brak artykułu, choćby o zwyczajach godowych orków we Władcy Pierścieni, wywiadu z jakimś zinowcem czy tzw. VIP-em (np z masterfula). Takiego czegoś brakuje.Dzeus1973 pisze:Jak wrażenia po przeczytaniu/przegląnieciu 7Gates? Jakieś opinie?
j
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Zgadzam sie z samaelem,plakaty to zbedny dodatek...ostatni numer oceniam na 6,5/10....kurwa brakuje mi
Mega -Sina,tam były same konkrety,czytało sie z zapartym tchem,swietny warsztat,obycie muzyczne ,polot i
humor! mimo to nie ma co nażekać,dobrze ze jest jakas gazetka bo inaczej tylko rozpacz na
naszym podwórku metalowym....
Mega -Sina,tam były same konkrety,czytało sie z zapartym tchem,swietny warsztat,obycie muzyczne ,polot i
humor! mimo to nie ma co nażekać,dobrze ze jest jakas gazetka bo inaczej tylko rozpacz na
naszym podwórku metalowym....
- olo1972
- postuje jak opętany!
Fakt,faktem co do Mega-sina.Tam były,jakby to ująć?Szersze horyzonty stylistyczne
Ale tak czy siak zakupiony...Ubawiłem sie przy''reklamie''płytki Decline.''Hej szmato,jesli kochasz mp3-pierdol sie!!!'' 

-

If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Maleficio
- Kontakt:
-
Maleficio pisze:O Tryptikon nową płytę nagrał?
hehe..
a o camera obscura jakos cicho,ludziska czekaja,niecierpliwia sie..

If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- grot
- weteran forumowych bitew
a ten 7Gates to już jest czy ma dopiero być?
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- Scaarph
-
O kurwa,naprawde? i co teraz? chyba wycofamy caly naklad.Scaarph pisze:po nr nie stawia się kropki.
- Scaarph
no już się nie pluj jakbym WAM wielką krzywdę zrobił. dziwne takie błędy i tyle. a może WY to specjalnie zrobiliście? wnioski pozostawiam do wysunięcia WAM.
-
pierdolnij sie w leb,albo idz do empiku,wez magazyn i szukaj gdzie brakuje przecinków i kropek.
fachowiec sie znalazl,kurwa
fachowiec sie znalazl,kurwa

-
- postuje jak opętany!
No fakt faktem, że czasem się w recenzjach nawet orty trafiają.
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)