Na ich MySpace http://www.myspace.com/unmerciful jest 5 kawałków do odsłuchania z płyty
UNMERCIFUL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
UNMERCIFUL
Pora na coś naprawdę brutalnego..... Unmerciful. Wydali płytę w 2006 r. chłopaki pomykają aż miło. Wydawać się może, że grają dosyć jednostanie, ale po kilku chwilach zaczyna się to podobać. Ta muzyka płynie i napierdala... Mam w sobie tyle energii, że zaraz pójdę do kuchni babce garnek nałoże na głowę.
Na ich MySpace http://www.myspace.com/unmerciful jest 5 kawałków do odsłuchania z płyty

Ostatnio zmieniony 11-06-2010, 15:25 przez długopisyyyyyyyyyy, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mol
- zahartowany metalizator
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: UNMERCIFUL
Wpisuje sie jako drugi, zeby potem nie bylo wstydu jak z Obliteration.
woodpecker from space
- Grindead
- postuje jak opętany!
Dobra zaloga, same ballady o przemijaniu, mogliby czyms nowym przyjebac.
A jak babka bedzie miala juz ten garnek na glowie to polecam tluc w niego do rytmu Unmerciful lyzka, a jeszcze lepiej tluczkiem albo chochla.
A jak babka bedzie miala juz ten garnek na glowie to polecam tluc w niego do rytmu Unmerciful lyzka, a jeszcze lepiej tluczkiem albo chochla.
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Zadebiutowali bardzo udanie. Na żywca też dają (dawali??) radę. Właśnie, mijają 4 lata i nowej płyty jak nie było tak nie ma, a informacje o niej pojawiały się już sporo czasu temu. Szkoda...
Batko boskaMODERN BLASTING AMERICAN DEATH METAL

- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Ta,od razu kojarzy się z jakimś plastikowym, przeblastowanym gównemConflagrator pisze:Batko boskaMODERN BLASTING AMERICAN DEATH METALAle nawet całkiem nieżłe. Tylko ten termin odstrasza niepotrzebnie

trrr, trrrr
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Odkrycie na miarę Oblajterejszyn to, to nie jest.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Aron
- postuje jak opętany!
znam ich muzę od dawna ale coś o nich cicho ostatnio...
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- koreaniec
- w mackach Zła
ja cierpię doledługopisyyyyyyyyyy pisze:Mam w sobie tyle energii, że zaraz pójdę do kuchni babce garnek nałoże na głowę.

Lefthandpathyoga
- Aron
- postuje jak opętany!
Darku załóż ten garnek na łeb Jankowi Prądowi jeśli taki z Ciebie hirołs... a babcię szanuj i kochaj bo to jedyna osoba Ci bliska i daje Ci jeść...
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
-
Ktoś szukał nowej płyty?
http://selfmadegod.com/shop/pl/p/UNMERC ... e-CD/18795" onclick="window.open(this.href);return false;
http://selfmadegod.com/shop/pl/p/UNMERC ... e-CD/18795" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- rasowy masterfulowicz
gdyby ktoś był zainteresowany to pojawiła się nowa płyta.
Jako fan Unmerciffully Beaten - delikatnie się jaram.
-
Właśnie zaczynam odsłuch. Debiut przekozacki, ale trzeba było czekać 10 lat na drugą płytę. Trochę przespali swój czas, zamiast uderzyć z rozpędu. Trochę ludzie o nich zapomnieli.
Kolejne płyty też pojawiają się w dłuższych odstępach czasu, więc pod tym względem nas nie rozpieszczają.
No nic, posłuchajmy.
Kolejne płyty też pojawiają się w dłuższych odstępach czasu, więc pod tym względem nas nie rozpieszczają.
No nic, posłuchajmy.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Ja jestem bardzo usatysfakcjonowany. Faktycznie nie jest to zespół raczący nas swoimi płytami zbyt czesto ale o ich jakość mozna być spokojnym. List przebojów i tak by nie zawojowali