pewnie tak, jakieś podwójne wydanie w digiConflagrator pisze:Szykuje się reedycja DF?Ihasan pisze:a może ma interes do Ciebie i na razie Cię głaska szybkimi wysyłkami
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Miał ktoś doświadczenia z Redrum666? Jak u nich z fachowością i uprzejmością wobec klienta?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Castor
- weteran forumowych bitew
A oni w ogóle jeszcze istnieją??Lykantrop pisze:Miał ktoś doświadczenia z Redrum666? Jak u nich z fachowością i uprzejmością wobec klienta?

- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Redrum jest bardzo uprzejmy, zawsze przygotuje kawę. Poczęstuję ciastkami poda rękę na do widzenia.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
nie miałem problemów ... wszystko ok!Lykantrop pisze:Miał ktoś doświadczenia z Redrum666? Jak u nich z fachowością i uprzejmością wobec klienta?
-
insectoid
- zaczyna szaleć
HevyDevy Records wydala najlepsze plyty w historii metalu.
Wysylalem im kase w listach. Plyty ladawaly w skrzynce na listy po max 2 tygodniach. Przysylali mi kartki swiateczne podpisane przez Devina jego zone.
Wysylalem im kase w listach. Plyty ladawaly w skrzynce na listy po max 2 tygodniach. Przysylali mi kartki swiateczne podpisane przez Devina jego zone.
-
Death in another way
Mają bdb, w pełni profesjonalne i fachowe podejście do tematu, a transakcje załatwia się z nimi szybko, sprawnie,Lykantrop pisze:Miał ktoś doświadczenia z Redrum666? Jak u nich z fachowością i uprzejmością wobec klienta?
uprzejmie i bez żadnych problemów czy też opóźnień-gorąco polecam!!!:-)
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
No jak tak to nie mam wątpliwości, bierę w ciemno. Dzięki!!!:-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
DCI Hunt
Też ostatnio kupowałem z redrum i jestem bardzo zadowolony. Warto poszperać w katalogu, bo góruje tam brutal death/gore-grind, ale wygzrebałem np. Drastus 'Taphos'.
- Glene
W życiu nie zamówię więcej z Agonii nie dość, że 90 % pudelek połamanych, dwa razy zmieniałem zamówiona płytę bo nie było tej którą wybrałem, za jedna zwrocili mi kasę, to w dodatku zamiast 2 płyt, które zamówiłem przysłali mi jakieś gówniane promówki chujowych zespołów, dobrze, że te płyty grosze kosztowały!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!J
- Mental
Nie gadaj, że zamawiałeś te płyty z promocji? Ciekawe co mi przyślą 
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- Glene
Tak te z promocji Atomizer i Staragzer, ale może Ty będziesz miał więcej szczęścia:)
-
Death in another way
Jak jeszcze Filip handlował na allegro, to za pierwszym razem nieodpowiednio zabezpieczył przedostatnią płytę
Vital Remains w pierwszym wydaniu winylowym i naczekałem się na nią aż dwa tygodnie, lekko zaginając jej dwa
rogi; za drugim razem tak pancernie zabezpieczył dwie sztuki przedostatniego albumu Impaled Nazarene w pierwszej
winylowej wersji, że miałem duże problemy z jej rozpakowaniem (wtedy wysyłka była niemal błyskawiczna); z kolei
za trzecim razem, kiedy kupiłem od niego poprzedni album w wersji digi, to najpierw były pewne kombinacje z jego
strony (że niby nie info z allegro o wygranej przeze mnie aukcji u niego z opcją kup teraz), jednak w końcu ją wysłał
po mniej więcej tygodniu od wpłaty i fachowo zabezpieczył; być może teraz jest taka wyjątkowa niefachowość
ze strony Agonii tylko w przypadku tylko tych promocyjnych kompaktów (poczekamy na opinie innych)?!:-)
Vital Remains w pierwszym wydaniu winylowym i naczekałem się na nią aż dwa tygodnie, lekko zaginając jej dwa
rogi; za drugim razem tak pancernie zabezpieczył dwie sztuki przedostatniego albumu Impaled Nazarene w pierwszej
winylowej wersji, że miałem duże problemy z jej rozpakowaniem (wtedy wysyłka była niemal błyskawiczna); z kolei
za trzecim razem, kiedy kupiłem od niego poprzedni album w wersji digi, to najpierw były pewne kombinacje z jego
strony (że niby nie info z allegro o wygranej przeze mnie aukcji u niego z opcją kup teraz), jednak w końcu ją wysłał
po mniej więcej tygodniu od wpłaty i fachowo zabezpieczył; być może teraz jest taka wyjątkowa niefachowość
ze strony Agonii tylko w przypadku tylko tych promocyjnych kompaktów (poczekamy na opinie innych)?!:-)
- Maleficio
- Kontakt:
ja z Agonii zawsze kupuje za pobraniem, przeplacam jak chuj ale plyty zawsze dostaje do domu 2 dni po zamowieniu. Bez skazy i lamania.
- Only_True_Believers
zamówiłem przed premierą nowy watain w agonii i coś nie może do mnie dojść... coś psują się oni ostatnio.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Tymothy
- postuje jak opętany!
Nie ostatnio tylko od bardzo długiego czasu się psują, bardzo często zdarzają się im różne, mniejsze lub większe wpadki. Może to jest jakaś metoda żeby wybierać opcje "za pobraniem"...Nif pisze:zamówiłem przed premierą nowy watain w agonii i coś nie może do mnie dojść... coś psują się oni ostatnio.
Hello darkness, my old friend
- Adrian696
oczywiście w tańszym wydaniuDrone pisze:Nie dalej jak wczoraj przyszła paka z Agonii i jak zwykle wpadka: przysłali jedną płytę nie w tym wydaniu, co zamawiałem.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
DCI Hunt
Ja kupowałem kilka razy i zawsze byłem zadowolony i dostałem to co chciałem. Raz tylko nie było jednego CD, więc wybrałem sobie inny.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Ja tak miałem już dwukrotnie.Drone pisze:Nie dalej jak wczoraj przyszła paka z Agonii i jak zwykle wpadka: przysłali jedną płytę nie w tym wydaniu, co zamawiałem.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Maleficio
- Kontakt:
Conflagrator pisze:Ja kupowałem kilka razy i zawsze byłem zadowolony i dostałem to co chciałem. Raz tylko nie było jednego CD, więc wybrałem sobie inny.
Ale tobie to zawsze wysle, bo jestes artysta zwiazany z ta wytwornia wiec twoj glos w debacie sie nie liczy