THROWN

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Morph
mistrz forumowej ceremonii
Kontakt:

THROWN

14-01-2008, 11:57

Inny zespół Pete'a Flesh, znanego z polecanego wam gorąco FLESH, tym razem do kupy wziął drugiego gościa, z którym popierdalał kiedyś w bardzo dobrym MAZE OF TORMENT i grają razem kwadratowy, ciężki i tłusty doom/death. Nie jest to aż tak skoczne jak Flesh niemniej jednak słucha się przednio. Panowie nagrali do tej pory jeden album - "The Suicidal Kings Occult", który wyszedł był via Iron Fist w zeszłym roku. Enjoy!

MYSPACE
Give birth to something dead
Give birth to something old
jesterSS

Re: THROWN

06-02-2008, 15:26

Bez owijania w bawełnę, ten Thrown jest świetny, kurewsko archaiczny w najlepszym znaczeniu tego słowa, w odróżnieniu od zgraji dwuriffowych bzyczących glutów. Przebieram się w katanę immediately.
DCI Hunt

21-05-2010, 00:06

Akurat dziś sobie zapodałem, a że gdzieś mi kiedyś ten temat mignął przed oczami to odkopałem. Fajna płyta - jest i death/doom, ale i znacznie starsze wpływy. Brzmienie odpowiednio tłuste i surowe, wokale bardzo fajne, słucha się dobrze przez cały czas trwania... Nie ma w tym nic wyjątkowego i pewnie mało kto przesłuchał tę płytę, a jeszcze mniej osób będzie o niej pamiętać za jakiś czas, ale naprawdę fajne to. Mam trochę miękkie serce dla takich albumów :lol:
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

21-05-2010, 09:53

szkoda ze juz nie istnieja.
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
ODPOWIEDZ