BLASPHEMY RITES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
o ile sie dobrze orientuje i prosta dedukcja mnie nie myli, to na koncerty nie ma co liczyc. chyba ze ich cos oswieci
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
-
grali koncert bez cioska na lokalnym (lubelskim) metal night jakis czas temu, ale z tego, co wiem, to sie po prostu opierdalaja...ale moge sie mylic i szykuja jakiegos diabla z rekawa. chuj wi
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
-
- rasowy masterfulowicz
Re: BLASPHEMY RITES
No i jak dostępna już ta nowa płytka?
BLASPHEMY RITES - Hideous Lord

BLASPHEMY RITES - Hideous Lord

- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Jeszcze niet. W środę robiłem zakupy w Paganie i przy okazji zapytałem o ten płytex. Jeszcze "coming soon".
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
kurwa, ile mam czekać??!!
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
co wy ciagle macie takie parcie, jakby za chwile mial sie swiat skonczyc. dojdzie to dojdzie
woodpecker from space
-
- zaczyna szaleć
Krajan pisał, że będzie dostępna 7 maja, poza tym czy warto podniecać się kapelą black metalową złożoną z muzyków orkiestry kościelnej he he ? 

- Tymothy
- postuje jak opętany!
Fakt, że są kościelnymi grajkami jest tak magnetyzujący, ze nie możemy przestać myśleć o tej kapeli. To jest przecież pewne novum na naszej scenie, bo wszyscy są tacy antykościołowi, a tu proszę coś zgoła innego. Może zapoczątkują nowy trend na naszym podwórku: zaczną ujawniać się muzycy, którzy od zawsze chcieli się przyznać do tego, że chodzą do kościoła co niedzielę, ale wstydzili się.michal pisze:Krajan pisał, że będzie dostępna 7 maja, poza tym czy warto podniecać się kapelą black metalową złożoną z muzyków orkiestry kościelnej he he ?

Hello darkness, my old friend
- Mental
nieładnie, jakby ksiundz się dowiedział to poucinałby fujarki i nici z orkiestry. tak czy siak, kawałki z gayspace biedne jak mysz kościelna.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- ultravox
- zahartowany metalizator
Przeciwnie, bardzo obiecujące te utwory.
- olo1972
- postuje jak opętany!
Re:
Ja jestem abstynentem i nie narzekamantigod pisze:to mozna rozpatrywac pod wieloma wzgledami. Tak czy siak uwazam, iz administratorzy powinni tez wprowadzac zakaz rejestracji abstynentom!alkohol to zguba ludzkości...

- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
A ja od stycznia jestem przymusowym i wręcz przeciwnie 
edit: o kurwa, ale nekroposting

edit: o kurwa, ale nekroposting

“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Otóż to. Zajawka wielkie nadzieje robi. Przy najbliższym zamówieniu w Pejgan Rec. nie omieszkam dołączyć do listy zakupów tego płytexu.ultravox pisze:Przeciwnie, bardzo obiecujące te utwory.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95