DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DARKTHRONE
Hail Wielopoziomowy Metal & Mruganie Okiem!
Jeśli Fenriz mówi, że Crystal Viper zajebisty to teraz nie śmiać chamy podważać tej pasjonującej teorii. Potrzebna była ofiara Maria, aby prawdy owej świadectwo mieć pod nos podane?! Biada Wam!
Jeśli Fenriz mówi, że Crystal Viper zajebisty to teraz nie śmiać chamy podważać tej pasjonującej teorii. Potrzebna była ofiara Maria, aby prawdy owej świadectwo mieć pod nos podane?! Biada Wam!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Teraz wiadomo przynajmniej, czyją naszywkę będzie nosić na następnej okładce ten leśny ludek.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Kurwa to już pierdolłemxyyz pisze:Teraz wiadomo przynajmniej, czyją naszywkę będzie nosić na następnej okładce ten leśny ludek.

- koreaniec
- w mackach Zła
żeby nie było że coś przekręciłem, link do wywiadu http://chaosvault.com/wywiady/darkthron ... a-smierci/
Z rosyjskiej nazwy Aria zrobił APUR - musiałem się chwilkę zastanowić ocb.
O "Reign in Blood" pierdoli tak straszliwe głupoty, że szkoda czytać.
Przy okazji o co chodzi z tym Polakiem w Teitanblood?
Przy okazji o co chodzi z tym Polakiem w Teitanblood?
Lefthandpathyoga
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
nie no, po tym co napisales to balem sie ze stwierdzi, ze RIB jest chujowe (po jego opinii o brzmieniu Blessed to ja juz sie wszystkiego spodziewamkoreaniec pisze:żeby nie było że coś przekręciłem, link do wywiadu http://chaosvault.com/wywiady/darkthron ... a-smierci/

this is a land of wolves now
- brb
- postuje jak opętany!
bardzo fajny wywiad. imo. smieszniej jest kvarforcostam ktory otwarcie przyznal sie do jarania MUSE niz taki fenriz palujacy sie nad crystal viper
- trup
wywiad nie fajny. taki pierdolnik. Fenriz już się pewnie niedługo pogubi w tych wszystkich kapelach których słucha. Aż się zatrwożyłem (
) jak rzucił latami 50-tymi 
Ciekawostka, że sam stwierdził że jego zespół się wpisuje w nurt, którego reprezentantami są m.in. Gehennah i Aura Noir czy Inferno
jak dziś przed oczyma stoi mi dyskusja jak to w żadnym wypadku nie można stawiać ostatniego darkthrone obok ww. bo to inna liga

Ciekawostka, że sam stwierdził że jego zespół się wpisuje w nurt, którego reprezentantami są m.in. Gehennah i Aura Noir czy Inferno

jak dziś przed oczyma stoi mi dyskusja jak to w żadnym wypadku nie można stawiać ostatniego darkthrone obok ww. bo to inna liga

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- koreaniec
- w mackach Zła
no właśnie odniosłem wrażenie, że nie powiedział że RIB jest chujowe tylko ze względu na to, że sam chyba w pewnym momencie wyczuł bezsens tego co gadaRiven pisze: nie no, po tym co napisales to balem sie ze stwierdzi, ze RIB jest chujowe (po jego opinii o brzmieniu Blessed to ja juz sie wszystkiego spodziewam), ale fakt, z tym poglosem to zdecydowanie nie trafil
a w ogóle w tym całym CV to dopiero w uszy się rzuca plastikowa produkcja bębnów, zresztą nie ma co dyskutować, cała muzyka CV jest gówniana
Lefthandpathyoga
- Riven
- Kontakt:
na ich miejsce wskoczył znienacka „Reign in Blood”, który był niesamowity
nie odnioslem takiego wrazenia.
nie odnioslem takiego wrazenia.
- koreaniec
- w mackach Zła
no tak ale jakoś dziwnie tak kluczy, jakby chciał powiedzieć ze RiB brzmi zajebiście, ale ma spierdolone (przez Rubina) brzmienie
taka klasyczna wypowiedź WTF

taka klasyczna wypowiedź WTF
Lefthandpathyoga
- Riven
- Kontakt:
ja tam wyczytalem, ze RIB jest zajebiste, ale Fenriz ma jakies dziwne opinie na temat produkcji tej plyty 

- koreaniec
- w mackach Zła
przecież najpierw wyraźnie narzeka że chujowo że Rubin wyciął na RiB pogłos... a potem, że właśnie dzięki temu ta płyta brzmi tak zajebiście... a na koniec że wszystko co próbowało później podobnie brzmieć brzmi chujowo
a tak w ogóle to faktycznie najbardziej zastanawiające jest że muzyk, który sam nagrał tyle płyt, tak dyletancko się wypowiada na temat produkcji studyjnej... co to kurwa znaczy że RiB ma wycięty pogłos?
a tak w ogóle to faktycznie najbardziej zastanawiające jest że muzyk, który sam nagrał tyle płyt, tak dyletancko się wypowiada na temat produkcji studyjnej... co to kurwa znaczy że RiB ma wycięty pogłos?
Lefthandpathyoga
- Riven
- Kontakt:
- koreaniec
- w mackach Zła
jako że cała ta wypowiedź jest w jednym zdaniu to pewnie też kwestia tłumaczenia wywiadu
Lefthandpathyoga
- hcpig
Thrash stał się nudny/za popularny/ wytworzył absolutnie syfiasty podgatunek „technicznego thrashu”.
Ej, a sam w jednym z niedawnych wywiadów podniecał się WATCHTOWER
Fuj!
A czy HELL DARKNESS wymieniony w odkryciach to TEN sam HELL DARKNESS?
Ej, a sam w jednym z niedawnych wywiadów podniecał się WATCHTOWER

A czy HELL DARKNESS wymieniony w odkryciach to TEN sam HELL DARKNESS?

Yare Yare Daze
- zekke
- weteran forumowych bitew
akruat muse jest zajebiste w huj.brb pisze:bardzo fajny wywiad. imo. smieszniej jest kvarforcostam ktory otwarcie przyznal sie do jarania MUSE niz taki fenriz palujacy sie nad crystal viper
- Riven
- Kontakt:
no zdaje mi sie, ze tlumacz cos spieprzylkoreaniec pisze:jako że cała ta wypowiedź jest w jednym zdaniu to pewnie też kwestia tłumaczenia wywiadu
„Reign in Blood”, który był niesamowity, ale Rick Rubin wyciął z tej płyty cały pogłos, co było jednym z powodów tego, że ten album jest tak nieludzko rozpieprzający.
przeciez to sie za cholere kupy nie trzyma

- Lykantrop

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95