Proponuję wrócić do tematu.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Nie... Ale przeminie, jak każda moda.Twój Wujek pisze:Czy naprawdę tylko wujka to irytuje?
Indeed!xyyz pisze:Nie... Ale przeminie, jak każda moda.Twój Wujek pisze:Czy naprawdę tylko wujka to irytuje?
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
nie tylko.Twój Wujek pisze:Czy naprawdę tylko wujka to irytuje?
ktoś mógłby tak powiedzieć, owszem, ale według mnie, ktosiu, różnica między niewinną mordką dla spuentowania żarciku w zdaniu a wpierdalaniem co drugie zdanie LOL (LAUGHING OUT LOUD, do chuja psa), jest całkiem oczywista. no, chyba, że ktoś faktycznie zaśmiewa się do łez na całą dzielnicę co drugie pisane zdanie, ale to wtedy należy przestać pisać i szybciutko zażyć te tabletki co pan doktor przypisał.Riven pisze:za to z powodzeniem uzywasz emotikon, a to w gruncie rzeczy to samoktos moglby powiedziec ze to nawet gorsze, niz jakis LOL, zamiast akronimu - durna kombinacja znakow ascii
kółtwarze, hgahahahhah.koreaniec pisze:Twój Wujek pisze: Do wszystkiego pedomiśki i kóltwarze
hahahah.Scaarph pisze:[można pooglądać, można się pośmiać, ale 4chan to chyba ostatnia rzecz, z której chciałoby mi się układać filozofię życia.
Jak w tym odcinku South Park o facebooku: "I sent him my photo in carnival costume!" "And what did he tell you?" "He laughed out loud, and then he rolled on the floor laughing!"Scaarph pisze:Riven pisze: ktoś mógłby tak powiedzieć, owszem, ale według mnie, ktosiu, różnica między niewinną mordką dla spuentowania żarciku w zdaniu a wpierdalaniem co drugie zdanie LOL (LAUGHING OUT LOUD, do chuja psa), jest całkiem oczywista. no, chyba, że ktoś faktycznie zaśmiewa się do łez na całą dzielnicę co drugie pisane zdanie, ale to wtedy należy przestać pisać i szybciutko zażyć te tabletki co pan doktor przypisał.
KULtwarze napisał, za dużo fapujesz na /s/zekke pisze:kółtwarze, hgahahahhah.koreaniec pisze:Twój Wujek pisze: Do wszystkiego pedomiśki i kóltwarze
hahahah.Scaarph pisze:[można pooglądać, można się pośmiać, ale 4chan to chyba ostatnia rzecz, z której chciałoby mi się układać filozofię życia.
kurwa riven, zniszczyles forum. 'kółtwarze' ja pierdole.