TYPE O NEGATIVE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
Re: Type O Negative
powinien byl grac w porrnolach. jak wiadomo ruchanie glupich 18-letnich suk wplywa pozytywnie na zdrowie i przedluza zycie. przykladem chocby rocco czy ron jeremy.
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
hm, a jakies foty z tego okresu sa? mignela mi przez chwile gdzies w necie jakas fota, gdzie wygladal po prostu STARO, ale teraz nie moge nic takiego zlokalizowac. google pokazuje tylko jego chuja albo foty z albumowMol pisze:Biorac pod uwage chociazby jego forme na ostatnim warszawskim koncercie, nie dziwie sie.
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
zdjecia z ostatniego warszawskiego koncertu
- Załączniki
-
- 1
- Picture0224.jpg (48.21 KiB) Przejrzano 4093 razy
-
- 2
- Picture0223.jpg (40.17 KiB) Przejrzano 4091 razy
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
nie za wiele tu widac mowiac szczerze. a i specjalnie zle nie wyglada.
- Castor
- weteran forumowych bitew
No niby nie wygląda źle ale problemów z sercem tak naprawdę na zewnątrz nie widać. To nie to samo co kiedyś z Docentem, z który miałem przyjemność porozmawiać na kilka miesięcy przed śmiercią; on wyglądał strasznie, jakby skończył 60 lat, albo lepiej. W każdym bądź razie szkoda gościa:( Ale tak już z żyjącymi w ten sposób, ciągłe trasy koncertowe, alkohol i inne używki, życie na najwyższym biegu, niestety szybko się kończy.pajonk pisze:nie za wiele tu widac mowiac szczerze. a i specjalnie zle nie wyglada.

- Najprzewielebniejszy
gosc wygladal normalnie, gadal jak nalezy, pil ile trzeba, humor dopisywal, wszystko bylo mniej wiecej w normie.
- Mol
-
- rozkręca się
byłem na ich dwoch koncertach (stodola i brudstock) i bylo zajebiscie. fakt, w wawie troche siedzial ale podobno to bylo spowodowane problemem z kolanem
no coz cpanie koki, chlanie wyniszcza organizm.
fotki z krecenia filmu "living the american nightmare
http://www.facebook.com/album.php?aid=1 ... 9355687618
no coz cpanie koki, chlanie wyniszcza organizm.
fotki z krecenia filmu "living the american nightmare
http://www.facebook.com/album.php?aid=1 ... 9355687618
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
zdecydowanie nie, udalo ci sie uniknac paru gownianych plytest pisze:Po October Rust nie przesłuchałem nic co nagrali. Warto?
woodpecker from space
- Block69
Triceratops pisze:No i prosze, burza w szklance wody, wszystko wrocilo do normy, forum teraz jakies takie merytoryczniejsze, sensowniejsze, nie ma wszedzie tego ego.....ego....ego.....go.....go.....o..........o
I co kłamiesz ?Triceratops pisze:zdecydowanie nie, udalo ci sie uniknac paru gownianych plytest pisze:Po October Rust nie przesłuchałem nic co nagrali. Warto?

Następna "World Coming Down" to jedna z ich najlepszych płyt. Ostatnia "Dead Again" też jest bardzo dobra. No i każda z nich jest zupełnie inna.
PENIS METAL
- boroowa
World Coming Down mocno OK, obok debiutu najlepsza pozycja kaczuszkoTriceratops pisze:zdecydowanie nie, udalo ci sie uniknac paru gownianych plytest pisze:Po October Rust nie przesłuchałem nic co nagrali. Warto?
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Najprzewielebniejszy
w wawie troche siedzial, ale kiedy gral na akustyku, na pewno siedzial mniej niz siczko na urodzinowym koncercie KSU kilka lat w Stodole, nie ma co dorabiac teorii..
Koles najwyrazniej za duzo przyjmowal srodkow, moze mial wrodzona wade serca, szkoda goscia, lubilem go.
Koles najwyrazniej za duzo przyjmowal srodkow, moze mial wrodzona wade serca, szkoda goscia, lubilem go.
- Triceratops
obok debiutu najlepszy jest drugi debiutboroowa pisze:World Coming Down mocno OK, obok debiutu najlepsza pozycja kaczuszkoTriceratops pisze:zdecydowanie nie, udalo ci sie uniknac paru gownianych plytest pisze:Po October Rust nie przesłuchałem nic co nagrali. Warto?
woodpecker from space
- Zenek
ale bzdura, ich ostatnia płyta DEAD AGAIN to jedna z najlepszych pozycji w ich dyskografiiTriceratops wrote:
zdecydowanie nie, udalo ci sie uniknac paru gownianych plyt

- Triceratops
wiem, wiem, sa tacy co twierdza , ze Symbolic czy Individu-costam to najlepsze plyty Death
woodpecker from space
- Zenek
-
- mistrz forumowej ceremonii
Teraz to już nic nie wiem. Słyszałem poszczególne kawałki z reszty ich płyt, były też teledyski, ale jakoś to wszystko mnie nie zachęciło. No i widziałem ich na żywo w Holandii w 2003 roku i szczerze mówiąc nie był to udany koncert (a nasłuchałem się wiele dobrego o ich występach), być może dlatego, że był to festiwal z mnóstwem gwiazdek. Posłucham tego WCD na początek, skoro tak zachwalacie. (Czy to z tej płyty pochodzi 'Everything Dies'?)
Editten: Oczywiście nie wróżę jej powodzenia

- gelO
- rasowy masterfulowicz
Kaczuszka zawsze pierdoli, nie słyszy, a ma najwięcej do powiedzenia. kto nie lubi to na siłe nie ma co słuchać, ja bardzo lubię wszystkie płyty, a World... i Dead Again to rzeczywiście jedne z najlepszych. Będzie mi brakowało ICH nowej płyty 

- Triceratops
no przeciez ja nawet nie wiem co to za zespol te cale type o negative, ale jak tak zachwalasz to moze w koncu posluchamZenek pisze:nie pierdol, bo idę w zakład, że nawet nie słyszałeś a się wymądrzasz
woodpecker from space
- YNKE
- w mackach Zła
Co do koncertów, to moim zdaniem nie byli mistrzami, widziałem ich we Wrocławiu na Wyspie Słodowej, mimo tego że był na nich wtedy absolutny hype( wszyscy fani czekali już na October Rust), to sporo luda uznało ten koncert za małe rozczarowanie. Na innych ich występach nie byłem ale słyszałem że np. na Brudstocku też zawiedli zebraną gawiedź.est pisze:Teraz to już nic nie wiem. Słyszałem poszczególne kawałki z reszty ich płyt, były też teledyski, ale jakoś to wszystko mnie nie zachęciło. No i widziałem ich na żywo w Holandii w 2003 roku i szczerze mówiąc nie był to udany koncert (a nasłuchałem się wiele dobrego o ich występach), być może dlatego, że był to festiwal z mnóstwem gwiazdek. Posłucham tego WCD na początek, skoro tak zachwalacie. (Czy to z tej płyty pochodzi 'Everything Dies'?)
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”