Wysłane przez Maria Konopnicka
Wysłane przez Gore_Obsessed
Przeczytaj choćby wywiad z nimi w Mega-Sin.
nagrali zajebistą płytę to się koleś ślinił...
I-TO-JAK!
Wysłane przez Gore_Obsessed
Zresztą (dla porównania) z SETHERIAL też przeczytaj.
jeśli ostatnio jakiś był to nie czytałem, ale domyśla się że pewnie ktoś ich ostro jebał podczas rozmowy...
Dobrze kombinujesz. Wywiad był w numerze 10/2006, przeprowadzał ten zabawny "Goatlord". Aż od kumpla gazety pożyczyłem, żeby sprawdzić.
że jakiś pismak ma ochotę zrobić sobie show, kreując się na Kubę Wojewódzkiego Mega Sina - to już jego problem. Uważam, że jeśli już robi się wywiad - to jeśli nie ze wzgledu na zespół to chociaż ze względu na jego fanów, którzy zapłacili za magazyn - powinno się podejść do rozmowy bez uprzedzeń.
Dokładnie tak uważam, niestety SETHERIAL nie gra "religijnego black metalu", więc był przegrany na starcie.
Pamiętam wywiad - bodaj w Thrashem All (ok.1996 r) z Enthroned, w którym koleś kilkakrotnie mówił - "A mi sie wydaje, że jednak jesteście katolikami" i robił z kapeli totalnych debili. Żałosne...
Z tego typu wywiadów przypomina mi się jeszcze choćby rozmowa przeprowadzona z GOD DETHRONED po wydaniu "Bloody Blasphemy", zamieszczona w Metal Side, albo ta ze STIGMATHEIST z Morbid Noizz. D-N-O.
Wysłane przez Warcrimer
"Hell Eternal" to bieda. Owszem, jak usłyszałem to 8 lat temu to jeszcze mi się w miarę podobało (choć i tak było męczące), ale teraz nie wytrzymałbym 3 kawałków. Ciagle tylko te szwedzkie melodyjki (tak, melodyjki, zajebiste melodie to miał Watain na drugiej płycie albo Marduk na "Heaven Shall Burn")
Według mnie "Hell Eternal" jest z trzech przytoczonych płyt najlepszy. Właśnie wspomniane w dalszej części IN BATTLE to dla mnie synonim nudy i zespół raczej słusznie zapomniany(?).
Na żadnym wydawnictwie SETHERIAL nie słyszę "melodyjek". Melodyjki w moim rozumieniu znajdują się na płytach kapel pokroju IN FLAMES czy CHILDREN OF BODOM.