POLSKIE PERŁY?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POLSKIE PERŁY?
Jakbyś pamiętał to ja bym się nie pogniewał....
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
a co wy nagle wielcy fani Mysteries? Przecież wiele osób mówiło, ze chujowe, ze nie wiem co...
- trup
Ja tak nie mówiłem.
-
- rozkręca się
czy ktoś coś wie na temat kapeli NIEMOTA ?
- Block69
-
- rozkręca się
przede wszystkim gdzie tego można posłuchać, jakie maja logo, okładkę, kto tam gra i po co i jeszcze kilka innych rzeczy. Ale ogólnie po prostu poznać jakieś sample
- trup
MOON nagrywa nowy album “Lucifer’s Horns”
http://www.myspace.com/moonsatanic
"Po blisko dziesięciu latach niebytu, z początkiem 2009 roku przywrócił on do życia swój projekt Moon.
Na krótko po reaktywacji do Cezara dołącza gitarzysta Gonthy, udzielający się na codzień w formacji Soul Snatcher oraz Abusiveness. W przeciągu kilku tygodni reaktywowany MOON komponuje praktycznie cały materiał na nowy album w klimatach szybkiego Death/Black metalu. Energia i zapał obu twórców był tak wielki, że przy pomocy perkusisty Hexena / Hate / oraz basisty Krissa / Hell United /, Moon gra w maju 2009 pierwsze oficjalne koncerty w ramach mini trasy po Polsce, wraz z Azarath, Hell United oraz Neolith. Kolejne miesiące to intensywna praca nad nowym materiałem wraz z nowym perkusistą Vizunem, znanym z gry w Parricide i Abusiveness.
Koniec 2009 przynosi nowe nadzieje dla Moon, a mianowicie zespół podpisuje kontrakt z cenioną białostocką wytwórnią Witching Hour Productions na wydanie reedycji wcześniejszych materiałów oraz najnowszego albumu.
Nowy album Moon zatytułowany „Lucifer’s Horns” to 8 utworów surowego i bezkompromisowego Death/Black metalu. Album zarejestrowany będzie w lubelskim Sinquest Sound Studio w drugiej połowie stycznia 2010 roku. Wydanie zapowiadane jest na jesień 2010. Bądźcie czujni!"
http://www.myspace.com/moonsatanic
"Po blisko dziesięciu latach niebytu, z początkiem 2009 roku przywrócił on do życia swój projekt Moon.
Na krótko po reaktywacji do Cezara dołącza gitarzysta Gonthy, udzielający się na codzień w formacji Soul Snatcher oraz Abusiveness. W przeciągu kilku tygodni reaktywowany MOON komponuje praktycznie cały materiał na nowy album w klimatach szybkiego Death/Black metalu. Energia i zapał obu twórców był tak wielki, że przy pomocy perkusisty Hexena / Hate / oraz basisty Krissa / Hell United /, Moon gra w maju 2009 pierwsze oficjalne koncerty w ramach mini trasy po Polsce, wraz z Azarath, Hell United oraz Neolith. Kolejne miesiące to intensywna praca nad nowym materiałem wraz z nowym perkusistą Vizunem, znanym z gry w Parricide i Abusiveness.
Koniec 2009 przynosi nowe nadzieje dla Moon, a mianowicie zespół podpisuje kontrakt z cenioną białostocką wytwórnią Witching Hour Productions na wydanie reedycji wcześniejszych materiałów oraz najnowszego albumu.
Nowy album Moon zatytułowany „Lucifer’s Horns” to 8 utworów surowego i bezkompromisowego Death/Black metalu. Album zarejestrowany będzie w lubelskim Sinquest Sound Studio w drugiej połowie stycznia 2010 roku. Wydanie zapowiadane jest na jesień 2010. Bądźcie czujni!"
- Castor
- weteran forumowych bitew
Poczekamy, zobaczymy co ten Moon ciekawego nagra.
Nie wiem czy ktoś o tym zespole pisał już wcześniej, ale co powiecie o Merciless Death?? Świetna kapela. Od niedawna na rynku krążą wznowienia ich taśm demo na CD, dość solidnie wydane przez Thrashing Madness. Bez problemu na allegro można dostać.
Nie wiem czy ktoś o tym zespole pisał już wcześniej, ale co powiecie o Merciless Death?? Świetna kapela. Od niedawna na rynku krążą wznowienia ich taśm demo na CD, dość solidnie wydane przez Thrashing Madness. Bez problemu na allegro można dostać.

Miejmy nadzieję, że nic w stylu drugiej płytyCastor pisze:Poczekamy, zobaczymy co ten Moon ciekawego nagra..

- Block69
http://www.kurwawaszamac.webs.com/DeathDealer pisze:czy ktoś coś wie na temat kapeli NIEMOTA ?
PENIS METAL
-
- zaczyna szaleć
kurwa, dziwne...Myślałem, że mam wszystkie stuffy tych obłąkańców, czyli: "In the Dark....", "Promo'94", "Demo'94", unrl. track'94...Adrian696 pisze:to zeby wam poprawić jakośc zabawy i poszukiwań od siebie dodam:
Mysteries : Rehearsal Demo 92
Mysteries : Rehearsal Demo 93
Mysteries : In The Dark and Sodomy (Demo 1994)
Mysteries : Unreleased Demo 94
Mysteries : Demo 94
Mysteries : Horned Black Metal (Demo 1994)
Mysteries : Krieger (Demo 1995)
Co to za stuffy: reh demo'92, reh demo'93, krieger'95??? W '95 roku Mysteries już nie istniało, jak więc mogli nagrać wówczas demo??
-
- rozkręca się
bardzo fajneBlock69 pisze:http://www.kurwawaszamac.webs.com/DeathDealer pisze:czy ktoś coś wie na temat kapeli NIEMOTA ?
- Maleficio
- Kontakt:
czy ktoś wie czy MCD Galgenberg to jakaś aj waj rzadkość jest?
-
- zaczyna szaleć
No, ja chyba wiem...Limit był 500 kopii, z czego jakieś 200 wysłanych do dystrybucji w Niemczech skonfiskowano na granicy.
Potem była jeszcze kasetowa edycja by Blutreinheit Prod. z limiterm bodajże 200 -250 sztuk, nie pamietam w tej chwili. Tak więc myślę, że MCD to faktycznie rare stuff.
Potem była jeszcze kasetowa edycja by Blutreinheit Prod. z limiterm bodajże 200 -250 sztuk, nie pamietam w tej chwili. Tak więc myślę, że MCD to faktycznie rare stuff.
- Maleficio
- Kontakt:
-
- zaczyna szaleć
Dokładnie tak. Niemcy są pojebani na tym punkcie, już zawsze będą żyli w poczuciu winy za II w. ś. a zarazem udowadniali, że walczą ze WSZYSTKIM, co ma jakikolwiek narodowy/rasowy pierwiastek. Przecież nawet zakazali u siebie sprzedaży 4 pierwszych LP's Graveland, a wszystkie te płyty skonfiskowali kolesiowi z No Colours. Nawet na jakimś festiwalu BM pod Berlinem była lista kapel zakazanych i jak byłeś w takiej koszulce z tej listy, to nie wpuszczano na koncert.
-
- zaczyna szaleć
To fakt, oni tam z tą poprawnością polityczną przeginają....Akcje o których piszesz to na party san zdaje się działy.Ostatnio u niemców poruszenie bylo bo ktoś znalazl zdjęcie wokalisty kapelki Varg(swoja drogą gównianej) w koszulce Absurd(kolejnego gówna zresztą) a kapela ma zagrać w tym roku na Wacken. Skończyło się na jakimś tam wideo z oświadczeniem że byli młodzi i głupi ble,ble,ble i że oni to w ogóle pierdolą wszelką politykę a najbardziej tych okropnych nacjonalistówsnake plissken pisze:Dokładnie tak. Niemcy są pojebani na tym punkcie, już zawsze będą żyli w poczuciu winy za II w. ś. a zarazem udowadniali, że walczą ze WSZYSTKIM, co ma jakikolwiek narodowy/rasowy pierwiastek. Przecież nawet zakazali u siebie sprzedaży 4 pierwszych LP's Graveland, a wszystkie te płyty skonfiskowali kolesiowi z No Colours. Nawet na jakimś festiwalu BM pod Berlinem była lista kapel zakazanych i jak byłeś w takiej koszulce z tej listy, to nie wpuszczano na koncert.

- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Poprawność polityczna niemców sięgnęła zenitu na koncercie Absurd, gdzie wpadła Politische Polizei i wszystkich uczestników skuwając zawiozła prosto na Kommisariat zadając naprawdę niewygodne pytania 
Wśród uczestników był nawet jeden z czołowych działaczy sceny BM w kraju nadwiślańskim, który w jakimś wywiadzie bardzo barwnie opowiedział tą historię. Gdzie - nie pamiętam, ale jak znajdę to wykonam skana i wrzucę.

Wśród uczestników był nawet jeden z czołowych działaczy sceny BM w kraju nadwiślańskim, który w jakimś wywiadzie bardzo barwnie opowiedział tą historię. Gdzie - nie pamiętam, ale jak znajdę to wykonam skana i wrzucę.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- pogodancer
- weteran forumowych bitew
a co się Niemiaszki napocą z opisami/tytułami aukcji na ebayu, żeby sprzedać jakąś niepoprawną politycznie płytkę to też historia z tego samego wora 

- trup
Co prawda STOS polską perłą nigdy nie był, i nawet pewnie Maria na pogrzeb nie pójdzie (ale skoro grał Crystal Viper to może był na koncercie
), ale tak mi się nasunęło, że dla muzyka wymarzona śmierć na scenie (jak dla aktora) 
Muzyk zmarł na scenie. Miał 48 lat
Podczas sobotniego (8 maja) koncertu w Mysłowicach na scenie zmarł Janusz Sołoma, basista heavymetalowej formacji Stos.

Muzyk zmarł na scenie. Miał 48 lat
Podczas sobotniego (8 maja) koncertu w Mysłowicach na scenie zmarł Janusz Sołoma, basista heavymetalowej formacji Stos.
Ostatnio zmieniony 10-05-2010, 17:07 przez trup, łącznie zmieniany 1 raz.