THE GOD MACHINEtwoja_stara_trotzky pisze:ciekawszy byłby temat: JAKI ZESPÓŁ NAGRAŁ NAJWIĘCEJ PŁYT IDEALNYCH?
dwa idealne strzaly.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
THE GOD MACHINEtwoja_stara_trotzky pisze:ciekawszy byłby temat: JAKI ZESPÓŁ NAGRAŁ NAJWIĘCEJ PŁYT IDEALNYCH?
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
!!!Adrian696 pisze:za Judas Priest - Painkiller tez bym banowalczy wy kurwa nie znacie innych płyt JP - ta jest przebojowa, ale w sumie chujowa...
Wielu ludzi uważa tę właśnie płytę Dżudasów za najlepszą. Jeden z moich znajomych twierdzi nawet, że to najlepszy heavy metalowy album wszech czasówAdrian696 pisze:za Judas Priest - Painkiller tez bym banowalczy wy kurwa nie znacie innych płyt JP - ta jest przebojowa, ale w sumie chujowa...
proponuje tygodniowego bana - taki czas na refleksjeAlsvartr pisze:Mam słabe transfery z rapida ostatnio i za długo by to trwało, a poza tym to ja nie lubie hevi metalu.
Nie jest chujowa, ale na pewno nie jest jakimś topem w ich dyskografii. Ot, poprawna rzecz z 2-3 hitami i resztą mielizn.Adrian696 pisze:za Judas Priest - Painkiller tez bym banowalczy wy kurwa nie znacie innych płyt JP - ta jest przebojowa, ale w sumie chujowa...
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
jak był wymienił "Defenders...", "Screaming...albo "British Steel" byl bys kontent?Adrian696 pisze:za Judas Priest - Painkiller tez bym banowalczy wy kurwa nie znacie innych płyt JP - ta jest przebojowa, ale w sumie chujowa...
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Z Dżudasami jest ten problem, że na większości płyt trafiają się wyraźnie słabsze utwory co oczywiście nie przeszkadza tej grupie w byciu najlepszym heavy metalowym zespołem wszechczasówest pisze:Wielu ludzi uważa tę właśnie płytę Dżudasów za najlepszą. Jeden z moich znajomych twierdzi nawet, że to najlepszy heavy metalowy album wszech czasówAdrian696 pisze:za Judas Priest - Painkiller tez bym banowalczy wy kurwa nie znacie innych płyt JP - ta jest przebojowa, ale w sumie chujowa...
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.