Chciałem napisać "nie wiem jak ty, ale ja mam za dużo płyt w domu, żeby akurat tej jednej posłuchać 200 razy", ale chyba w tym przypadku nie zabrzmi to za dobrze he he. Tak czy siak kiedyś wrócę do tej płyty na trochę dłużej.Maria Konopnicka pisze:Masz dokładnie te same refleksje jak ja parę tygodni temu - jak posłuchasz więcej to myślę, że do wokali całkowicie się przekonasz, a Twoja ocena tej płyty jeszcze o oczko, albo i dwa podskoczy.Czesław pisze:Po przesłuchaniu całości przyznaję że jest całkiem dobra, mimo iż nie do końca w chwili obecnej jestem przekonany do wokali, to ma całkiem dobrą atmosferę i w sumie nie spodziewałem się tak dobrego materiału od nowego Burzum,
BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Re: BURZUM
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
No, tak jeśli się trzymać oficjalnych terminów to właściwie mija dopiero tydzień od premiery...Maleficio pisze:a ktoś mówił, ze po miesiącu o tej płycie nikt nie będzie pamiętał.... hmmm...

-
- weteran forumowych bitew
płyta zjada mnie z kopytami.
ja należę do tych co na ten album nie czekali wogóle.jestem zaskoczony, żeby nie powiedzieć zszokowany.doznania porównam jedynie z obcowaniem z najlepszymi pierwszymi dokonaniami darkthrone.
słynny nr 5 w niczym mi nie przeszkadza.nawet bardzo mi się.skróciłbym cos z dokonan instrumentalnych choć jakos bez parcia.
poza pierwsza dziesiątke w tym roku nie spadnie.nie bedę w marcu szafował pozycjami bo czasami trudno cos przewidziec, nie jestem aż tak oblatany.
okazuje się ,że mozna wyjsc z pierdla po nastu latach i nagrać cos wielkiego.ciekawe jak sie czują panowie z duetu listonosz % spółka.czy nadal puszczają oko heheh.
ja należę do tych co na ten album nie czekali wogóle.jestem zaskoczony, żeby nie powiedzieć zszokowany.doznania porównam jedynie z obcowaniem z najlepszymi pierwszymi dokonaniami darkthrone.
słynny nr 5 w niczym mi nie przeszkadza.nawet bardzo mi się.skróciłbym cos z dokonan instrumentalnych choć jakos bez parcia.
poza pierwsza dziesiątke w tym roku nie spadnie.nie bedę w marcu szafował pozycjami bo czasami trudno cos przewidziec, nie jestem aż tak oblatany.
okazuje się ,że mozna wyjsc z pierdla po nastu latach i nagrać cos wielkiego.ciekawe jak sie czują panowie z duetu listonosz % spółka.czy nadal puszczają oko heheh.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
tak właśnie, mam tak samo.absinthe_patriote pisze:No dobrze, fajna jest ta płyta, ale i tak czekam na cos w pełni nowego, świeżego, wkurwionego jak za dawnych lat. Drugie "Filosofem" czy HLTO, no kurwa, czemu nie, przez te lata troche zółci do wylania musiało sie uzbierac.
- twoja_stara_trotzky
nowe Darkthrone jest lepsze niż nowe Burzum, a najlepszy jest nowy Abscesskakademona pisze:płyta zjada mnie z kopytami.

-
- postuje jak opętany!
Burzum > Darkthrone > Abscess bez jednego zdania.
- twoja_stara_trotzky
jaka bzdura.
- Lykantrop
No bzdura, bo powinno być Burzum > Abscess >>>>>>>>>>>>>>>>>>> Darkthrone.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
chyba nawet Fenriz spadły z krzesła ze śmiechu/zażenowania gdyby ktoś ustawiał ich ZA Autopsy/AbscessWhite Pharaoh pisze:Burzum > Darkthrone > Abscess bez jednego zdania.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
dokladnie tak ale i tak porownywanie Burzum z Abscess jest z dupyLykantrop pisze:No bzdura, bo powinno być Burzum > Abscess >>>>>>>>>>>>>>>>>>> Darkthrone.
-
- postuje jak opętany!
Nie obchodzi mnie kto od kogo czerpie i kto jest czyim bogiem. Nowy Darkthrone jest lepszy niż nowy Abscess i tyle.Olo pisze:chyba nawet Fenriz spadły z krzesła ze śmiechu/zażenowania gdyby ktoś ustawiał ich ZA Autopsy/AbscessWhite Pharaoh pisze:Burzum > Darkthrone > Abscess bez jednego zdania.
- Scaarph
to jest jeszcze chuj. wyobraź sobie, ktoś tu mówił, że a to na blasphemy był i boota nagrał, a to na apex twin, czy czym tam jeszcze, a to z frostem się zna, a to z holocausto, mówił nawet, że te okładki co burzum ostatni je ma to nie są jeszcze ostateczne, bo zna kogoś, kto je robi. a to tylko tak z wierzchu wybrane.Maleficio pisze:a ktoś mówił, ze po miesiącu o tej płycie nikt nie będzie pamiętał.... hmmm...
- Block69
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kto?Maleficio pisze:a ktoś mówił, ze po miesiącu o tej płycie nikt nie będzie pamiętał.... hmmm...
A okładkę DarkThrone ma lepszą! niż Burzum. Mimo całego ukrytego bądź nie przesłania za nią.
wg mnie BURZUM>>>UNLEASHED>"Icons of Evil" >>>>DarkThrone

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Scaarph
- twoja_stara_trotzky
bój się bogatrup pisze:Kto?Maleficio pisze:a ktoś mówił, ze po miesiącu o tej płycie nikt nie będzie pamiętał.... hmmm...
A okładkę DarkThrone ma lepszą! niż Burzum. Mimo całego ukrytego bądź nie przesłania za nią.
wg mnie BURZUM>>>UNLEASHED>"Icons of Evil" >>>>DarkThrone![]()
![]()
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
... jahve, allaha czy swaroga?twoja_stara_trotzky pisze:bój się bogatrup pisze:Kto?Maleficio pisze:a ktoś mówił, ze po miesiącu o tej płycie nikt nie będzie pamiętał.... hmmm...
![]()
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- twoja_stara_trotzky
- Realista
- weteran forumowych bitew
z tym Unleashed to Cie opętałotrup pisze:Kto?Maleficio pisze:a ktoś mówił, ze po miesiącu o tej płycie nikt nie będzie pamiętał.... hmmm...
![]()

- pr0metheus
Scaarph pisze:to jest jeszcze chuj. wyobraź sobie, ktoś tu mówił, że a to na blasphemy był i boota nagrał, a to na apex twin, czy czym tam jeszcze, a to z frostem się zna, a to z holocausto, mówił nawet, że te okładki co burzum ostatni je ma to nie są jeszcze ostateczne, bo zna kogoś, kto je robi. a to tylko tak z wierzchu wybrane.Maleficio pisze:a ktoś mówił, ze po miesiącu o tej płycie nikt nie będzie pamiętał.... hmmm...

niech to miejsce niebawem zniknie