to żona Mitloffa i wokal CenturionRiven pisze:swoja droga dobre dupy sie wokol niego kreca
BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Re: BURZUM
-
- zaczyna szaleć
hahaha, to z tego wokala centurion niezła dupa! haha
A co to ma wspólnego z oceną samej muzyki?Triceratops pisze:O kurwa!! -5 do muzyki! jakie gowno! jak on mogl!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
niektorzy stwierdzili ze z tego powodu nie kupia plyty. na plycie wyryta jest muzyka, wiec cos ma wspolnego
this is a land of wolves now
-
- zaczyna szaleć
Ja chciałem w tym miejscu przeprosić jednak Infernal War, bo się kurwa oburzam faktem, że perkusista gra w jakims makle fukle, a co to jest w porównaniu z tym, co robi Vikernes? Ręce opadają. Tak, muzyka najważniejsza - no to sobie przegram na kasetę! Niby czemu mam wpsierać jakichś morusów z haiti???
- Riven
- Kontakt:
jestes patriota?
Do tej pory na Haiti mieszkają potomkowie polskich legionistów, którym Dessalines w geście uznania ofiarował ziemię. Ich największe skupisko znajduje się w wiosce Cazale, ponad 70 kilometrów na wschód od Port-au-Prince, stolicy kraju. Mieszka tam relatywnie dużo Mulatów, wielu z nich nosi polsko brzmiące nazwiska, ma niebieskie oczy.
to w koncu potomkowie rodakow. dlaczego nie chcialbys im pomoc?
Do tej pory na Haiti mieszkają potomkowie polskich legionistów, którym Dessalines w geście uznania ofiarował ziemię. Ich największe skupisko znajduje się w wiosce Cazale, ponad 70 kilometrów na wschód od Port-au-Prince, stolicy kraju. Mieszka tam relatywnie dużo Mulatów, wielu z nich nosi polsko brzmiące nazwiska, ma niebieskie oczy.
to w koncu potomkowie rodakow. dlaczego nie chcialbys im pomoc?
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
snake plissken pisze:wpsierać

-
- zaczyna szaleć
Dlatego, że Black Metal to nie jest caritas. Co mnie obchodzą potomkowie rodaków-katolików w obcej służbie? Czy jestem patriotą? Kiedyś myślałem, że tak, ale jak codziennie pooglądam wiadomości, to jednak nie sądzę.
A Ty uważasz, że w Black Metalu jest miejsce na miłość bliźniego, pomaganie ofiarom katastrof, współczucie i empatię?
A Ty uważasz, że w Black Metalu jest miejsce na miłość bliźniego, pomaganie ofiarom katastrof, współczucie i empatię?
-
- zaczyna szaleć
taa, zapewne Ty nie piszesz szybko na klawiaturze?twoja_stara_trotzky pisze:snake plissken pisze:wpsierać
- Riven
- Kontakt:
nie, ale pierdoli mnie to i plyte kupie bo jest dobra. a Varg zrobil sobie jaja, to jest chyba jasne
-
- zaczyna szaleć
Tak, może On zrobił jaja, może wytwórnia sobie to wymyśliła, jako szansę na sprzedaż większej ilosci płyt i promocję nowego "Burzum z ludzką twarzą", jednak mimo wszystko to dosyć "przykre"...
- Riven
- Kontakt:
wiesz, nie sadze, zeby ktokolwiek potraktowal to w ten sposob.
-
- zaczyna szaleć
tzn. jak?
- Riven
- Kontakt:
o to mi chodzilo watsonie(..) promocję nowego "Burzum z ludzką twarzą"
Riven pisze:jestes patriota?
Polacy pełną gębąRiven pisze:j
Mieszka tam relatywnie dużo Mulatów, wielu z nich nosi polsko brzmiące nazwiska, ma niebieskie oczy.[/i]

Nie zdziwiłbym się gdyby to była jakaś ściema żeby nikt nie bojkotował sprzedaży płyt jako nazistowskich itd. Jeszcze niedawno siedział w pierdlu to gadał co chciał, bo i tak nie miał nic do stracenia. Teraz musi uważać, bo przecież ze sprzedaży płyt trochę grosza na pewno mu wpadnie. A może to po prostu żart? We mnie tez budzi to niesmak, ale wstrzymam się z komentarzami, bo może gość zwyczajnie prowokuje lub robi sobie z wszystkich jaja.
Abstrahując od tematu pomocy biednym murzyniątkom to Burzum nie ma już z black metalem wiele wspólnego. Owszem, muzyka muzyką, ale treści jaka niesie nie mają raczej wiele wspólnego z black metalem.snake plissken pisze: A Ty uważasz, że w Black Metalu jest miejsce na miłość bliźniego, pomaganie ofiarom katastrof, współczucie i empatię?
-
- zaczyna szaleć
Na pewno Vikernes zmienił się baaardzo mocno przez te wszystkie lata odsiadki, jednak takiego korku nigdy bym się po nim nie spodziewał. A zamiast haiti mógł wesprzeć Chile, gdzie przynajmniej jest zajebista scena Metalowa.
Może się bał, że media powiedzą, że to z sympatii dla Pinocheta?snake plissken pisze:A zamiast haiti mógł wesprzeć Chile, gdzie przynajmniej jest zajebista scena Metalowa.

- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
wszystko, co wprowadza dysonans informacyjny jest dobre, grisznak wprowadza ostatnio mnóstwo dysonansów, uwielbiam gościa.
-
- zaczyna szaleć
Tak, On z tego słynie, nie raz i nie dwa przeczył sam sobie, wprowadzal chaos i dezinforamcję. No, ale z tym haiti to jednak chyba prawda?