to fantastyczna wiadomość !!!! do Popiołu przmierzało się kiedyś MONSTROUS STAR PROD czy jakoś tak ale skończyło się na zapowiedziach, Popiół na CD to jak dla mnie marzenie, Nowy materiał? tez dobrze! Przyznam sie też że mam na kasecie, zgrywane z kopii którą skopiował ktoś z czyjejś kopii drugą, nigdy nie wydaną płyte THY WORSHIPER...w sumie 10 kawałków, bez tytułów :- ( będących wypadkową grania THY WORSHIPER i wspomnianego tutaj projektu MISTERIUM... moc!Ihasan pisze:będzie wydany razem z "Signum" ale kiedy dokładnie to ciężko powiedzieć ... ale ma byćtrup pisze:{b}THY WORSHIPER[/b] - ponoć powstaje nowy album. A ja bym chętnie gdzieś widział "POPIÓŁ (Introibo Ad Altare Dei)" na CD (chyba że o czymś nie wiem...).
POLSKIE PERŁY?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rozkręca się
Re: POLSKIE PERŁY?
j
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Moglby ktos wydac na cd kurs cytowania , pogrubiania i obslugi phpbb.....
woodpecker from space
- trup
tak tak MISTERIUM - Misterium dobrze pomyslane źle napisane.... dzięki za korektę. Świetny materiał. A ballada A.Mickiewicza świetnie brzmi! "Pani zabiła Pana..."samael pisze:trup pisze:{b}THY WORSHIPER[/b] - ponoć powstaje nowy album. A ja bym chętnie gdzieś widział "POPIÓŁ (Introibo Ad Altare Dei)" na CD (chyba że o czymś nie wiem...). Również ich projekt MISTERIA - Misteria - bym nie pogardził. quote]
raczej MISTERIUM...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- mistrz forumowej ceremonii
Może zobacz Twoje własne postyTriceratops pisze:Moglby ktos wydac na cd kurs cytowania , pogrubiania i obslugi phpbb.....

- trup
... ew. na winylu.Triceratops pisze:Moglby ktos wydac na cd kurs cytowania , pogrubiania i obslugi phpbb.....

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Triceratops
- aginsiak
- w mackach Zła
Reedycja Pandemonium juz była.Poza tym materiał zwyczajnie drugoligowy ,bez pasji bez pomysłu kluski takie.Violent Dirge?Pan Nowak pisał na koniec 2008 ,że to kwestia miesięcy.I na razie chuj wielki.Miało byc na kumpakcie wszystko poza Face Of Xtremity /a szkoda bo to dobre łupanie/,Betrayer bez problemu można wyrwać za 70 zł.To dużo?Może dla gimnazjalisty.Armagedon jeszcze niedawno zalegał,więc po co reedycja?Pewnie jeszcze gdzieś jest.Thy Worshiper nie znam.Cenotaph?Może ktoś odkurzy,ale tylko dla sentymentalistów.Damnation-Rebel Souls wspaniała łatwo dostepna płyta.Nie wiem czy to wyszło w pudle plastik ,ale akurat ten digi mi nie przeszkadza w ogóle.Jest zwyczajnie zajebisty.No i kurwa mam dwie sztuki ,więc na co czekasz?Realista pisze:Armagedon - invisible circle, Hazael - Thor, Violent Dirge - elapse, Christ Agony - moonlight, unholyunion, Betrayer - calamity, Pandemonium - the ancient catatonia, Thy Worshiper - popiół, Cenotaph - empire of sin i Damnation rebel souls to bym chętnie widział na reedycjach

- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Z moich osobistych koncertów życzeń, to byłbym rad wydania na cede dema Funeral Vision - It, bo moja kaseta zalega w piwniczych odmętach. Może być nawet na splicie z Jerzym Połomskim albo Krzysztofem Zielonackim kimkolwiek jest.
support music, not rumors
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
to fakt, choćby tutaj:aginsiak pisze:.Damnation-Rebel Souls wspaniała łatwo dostepna płyta.Nie wiem czy to wyszło w pudle plastik ,ale akurat ten digi mi nie przeszkadza w ogóle.Jest zwyczajnie zajebisty.No i kurwa mam dwie sztuki ,więc na co czekasz?
http://www.allegro.pl/item920343086_dam ... igicd.html
- pogodancer
- weteran forumowych bitew
tak jak mówisz, nie inaczejaginsiak pisze:Betrayer bez problemu można wyrwać za 70 zł.To dużo?Może dla gimnazjalisty.

http://allegro.pl/item928519904_betraye ... azael.html
-
- zaczyna szaleć
'coronation' damnation da radę jeszcze gdzieś dostać?
-
- zaczyna szaleć
CELEBRATION-dead bodies massacre, VEHEMENT THROWER-i come in peace, DARK OPERA-calling the legend, demówki LASTWAR....
..się by wznowienia przydały.
..się by wznowienia przydały.
- TORTURER
- w mackach Zła
-
- rozkręca się
ma się, w THRASHING MADNESS PROD, goscia z Holy Death
http://www.thrashing-madness.pl/release ... ni-pl.html
http://www.thrashing-madness.pl/release ... ni-pl.html
j
-
- rozkręca się
http://redrum666.net/index2.php?lang=pl ... =rm666_027Wishman pisze:DDT...
http://www.metal-archives.com/release.php?id=68738Wishman pisze:Mogłyby wyjść też reedycje np. Betrayer
- Realista
owszem była reedycja Pandemonium, i Betrayer i Armagedon al;e na cd-r a ja taki nośnik mam w dupie.aginsiak pisze:Reedycja Pandemonium juz była.Poza tym materiał zwyczajnie drugoligowy ,bez pasji bez pomysłu kluski takie.Violent Dirge?Pan Nowak pisał na koniec 2008 ,że to kwestia miesięcy.I na razie chuj wielki.Miało byc na kumpakcie wszystko poza Face Of Xtremity /a szkoda bo to dobre łupanie/,Betrayer bez problemu można wyrwać za 70 zł.To dużo?Może dla gimnazjalisty.Armagedon jeszcze niedawno zalegał,więc po co reedycja?Pewnie jeszcze gdzieś jest.Thy Worshiper nie znam.Cenotaph?Może ktoś odkurzy,ale tylko dla sentymentalistów.Damnation-Rebel Souls wspaniała łatwo dostepna płyta.Nie wiem czy to wyszło w pudle plastik ,ale akurat ten digi mi nie przeszkadza w ogóle.Jest zwyczajnie zajebisty.No i kurwa mam dwie sztuki ,więc na co czekasz?Realista pisze:Armagedon - invisible circle, Hazael - Thor, Violent Dirge - elapse, Christ Agony - moonlight, unholyunion, Betrayer - calamity, Pandemonium - the ancient catatonia, Thy Worshiper - popiół, Cenotaph - empire of sin i Damnation rebel souls to bym chętnie widział na reedycjach
- Realista
o widzisz nie wiedziałem ze tak łatwo Damnation można dostać... spokoIhasan pisze:to fakt, choćby tutaj:aginsiak pisze:.Damnation-Rebel Souls wspaniała łatwo dostepna płyta.Nie wiem czy to wyszło w pudle plastik ,ale akurat ten digi mi nie przeszkadza w ogóle.Jest zwyczajnie zajebisty.No i kurwa mam dwie sztuki ,więc na co czekasz?
http://www.allegro.pl/item920343086_dam ... igicd.html
-
- zaczyna szaleć
Re:
taa, rar, tyle tylko, że to boot jest, wydany przez Szwaba z No colours. Pomylone i niepełne kawałki, chujowa grafika, bez sensu to wydawnictwo.Maleficio pisze:ooo... przypomnial mi sie kolejny rar.... 7'ep black metalowego Mysteries z demo jezeli sie nie myle... mam to gdzies w pudle.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Że niby które demo Mysteries było wydane jako 7'EP?!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95