Australia... i wszystko jasne. W tym roku dzieki preznie dzialajacej Hells Headbangers ukazal sie debiut zespolu pt. "Traitor's Gate", ktory od paru dni jest u mnie numerem jeden. Plyte mozna kupic w PL w Szopie Poganskich Rekordow za 35 zetonow.
Warto zwrocic uwage na dosc oryginalny temat przewodni tekstow... jaki? sprawdzcie sami...
http://www.myspace.com/shacklesofdeath
SHACKLES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Hellpiss
- zaczyna szaleć
Re: SHACKLES
Świetny album i bardzo dobry band!
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Odzew żaden, a kapela po prostu zajebista. Niedawno nabyłem "Traitors' Gate" i "Coup de Grace". Jestem rozłożony na łopatki. Obecnie, razem z DESTRUKTOR, rządzą i dzielą w Australii. Podobne wibracje jak w muzie GOSPEL OF THE HORNS, ale według mnie są od tych ostatnich jeszcze lepsi. Gigantyczny power, a do tego przebojowość i kaskady świetnych melodii w zestawieniu z porywającymi riffami i cudownie chropowatym brzmieniem całości. Mniodzio.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Mental
- weteran forumowych bitew
Szkoda, że niedługo później po wydaniu debiutu poszli do piachu...
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Aha, no to już nie rządzą... :(
Bardzo mnie też ostatnio celnie trafił TRENCH HELL, ze swoim, cudownie obleśnym, "Southern cross ripper" MCD. Łącznikiem z bohaterami tego wątku basista i po części styl grania. Tytułowy utwór i "Armoured fist" zrywają skalp. Muszę zdobyć teksty.
Bardzo mnie też ostatnio celnie trafił TRENCH HELL, ze swoim, cudownie obleśnym, "Southern cross ripper" MCD. Łącznikiem z bohaterami tego wątku basista i po części styl grania. Tytułowy utwór i "Armoured fist" zrywają skalp. Muszę zdobyć teksty.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Mental
- weteran forumowych bitew
Obecnie obok DESTRUKTOR, Australią rządzi NOCTURNAL GRAVES, którzy wydali niedawno split z niejakim HELL SPIRIT z Finlandii, szkoda, że jeno na LP.
You may raise your chalice of nothing
- olo1972
- postuje jak opętany!
Nie no elegancko.Nie znałem tego bandu,a jadą jak za starych dobrych czasów.I do pomachania dynią i potupywania
Trzeba zamówić jak nic!