heh, po prostu robi mi bardziej, co począćPo prostu tej ostatniej pełnej lp słucha się od początku do końca - brak jakichkowiek mielizn, szybkie i transowe riffowanie, do tego ten wokal pięknie wpasował się w klimat "Assassins". Po prostu nie ma się do czego przyczepić. Śmierdzi hołdem dla Hawkwind na kilometr (wszystkie kawałki) - może dlatego mi się tak podoba.
NACHTMYSTIUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: NACHTMYSTIUM
no, podchodzę do assassins bezkrytycznie. tam po prostu nie widzę niczego, co można by było skrytykować

- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
nic, posłuchać całej EPkiScaarph pisze:no, podchodzę do assassins bezkrytycznie. tam po prostu nie widzę niczego, co można by było skrytykować
heh, po prostu robi mi bardziej, co począćPo prostu tej ostatniej pełnej lp słucha się od początku do końca - brak jakichkowiek mielizn, szybkie i transowe riffowanie, do tego ten wokal pięknie wpasował się w klimat "Assassins". Po prostu nie ma się do czego przyczepić. Śmierdzi hołdem dla Hawkwind na kilometr (wszystkie kawałki) - może dlatego mi się tak podoba.
Coś tam było! Człowiek!
- Scaarph
- Nerwowy
Re: Re:
Jest zapowiedź w omnio.plMaria Konopnicka pisze:Można gdzieś ją u nas kupić ?Skaut_Kwatermaster pisze: generalnie to ta EPka jest o piekło lepsza od całego krążka
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Scaarph
na shirts and destroy są świetne nowe wzory bluz i koszulek. ja już swoje zamówiłem, bo jestem zajebisty gość.
- Realista
- weteran forumowych bitew
Re:
to chyba żartSkaut pisze:generalnie to ta EPka jest o piekło lepsza od całego krążkaScaarph pisze:chyba nikt się nie spodziewał - sam myślałem, że następny krążek będzie kalką hawkwind
Z inne beczki podobno na nowym materiale mają chłopaki pójść w jeszcze bardziej pokręcone klimaty, jestem bardzo ciekawy co z tego wyjdzie.
- Skaut
żaden żart. Prostu EPka jest w każdej sekundzie DOSKONAŁA , a o "Assassins..." wypowiadałem się na poprzednich stronach. Życzyłbym sobie całej płyty w klimatach zbliżonych do "Doomsday Derelicts"Realista pisze:to chyba żartSkaut pisze:generalnie to ta EPka jest o piekło lepsza od całego krążkaScaarph pisze:chyba nikt się nie spodziewał - sam myślałem, że następny krążek będzie kalką hawkwindepka jest zajebista ale nie ma startu do Assassins.
Z inne beczki podobno na nowym materiale mają chłopaki pójść w jeszcze bardziej pokręcone klimaty, jestem bardzo ciekawy co z tego wyjdzie.
Coś tam było! Człowiek!
- twoja_stara_trotzky
Doomsday średnie
Assassins dobre
Assassins dobre
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
zaniżona ocena panie Piotrzetwoja_stara_trotzky pisze:Doomsday średnie
Assassins dobre
- twoja_stara_trotzky
adekwatna do zawartości, panie Pawle.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
mam wrażenie iz nie do końca panie Piotrze, ale cóż punkt widzenia zależy od punkut siedzeniatwoja_stara_trotzky pisze:adekwatna do zawartości, panie Pawle.
- twoja_stara_trotzky
ja mam bardzo wygodny fotel 
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
mówisz o tym drewnianym stołku z IKEI?twoja_stara_trotzky pisze:ja mam bardzo wygodny fotel
- twoja_stara_trotzky
nie, mówię o bardzo wygodnym fotelu, który sprawia, że mój punkt siedzenia jest lepszy i bardziej obiektywny 
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
Posłuchałem sobie wczoraj "Assassins..." i bardzo mi się podobało. Mam tendencję do hurraoptymizmu, więc dam temu jeszcze parę odsłuchów, ale jak by mię kto pytał dziś, to stwierdzam, że zajebista płyta.
- Realista
Re:
przecież na tym matexie każdy utwór jest z innej bajki, nie ma żadnej spójności w przeciwieństwie do Assassins, takie typowe wydawnictwo Mcd na którym chłopaki chcieli sobie zarzucić parę rzeczy które by się na płycie znaleźć nie mogły ze względu na zbyt duży rozrzut stylistyczny..Skaut pisze: żaden żart. Prostu EPka jest w każdej sekundzie DOSKONAŁA , a o "Assassins..." wypowiadałem się na poprzednich stronach. Życzyłbym sobie całej płyty w klimatach zbliżonych do "Doomsday Derelicts"
- Skaut
czy ten rozrzut jest aż tak duży śmiem wątpić. Czuć w tym ducha Candlemass, tyle że na blackmetalową modlę. Nie wiem czy jakikolwiek zespół pokusił się o takie rozwiązanie wcześniej. Mi ten brak spójności nie przeszkadza, bo słucha się tego praktycznie bez ziewnięcia, czego o longu powiedzieć nie można.Realista pisze:przecież na tym matexie każdy utwór jest z innej bajki, nie ma żadnej spójności w przeciwieństwie do Assassins, takie typowe wydawnictwo Mcd na którym chłopaki chcieli sobie zarzucić parę rzeczy które by się na płycie znaleźć nie mogły ze względu na zbyt duży rozrzut stylistyczny..Skaut pisze: żaden żart. Prostu EPka jest w każdej sekundzie DOSKONAŁA , a o "Assassins..." wypowiadałem się na poprzednich stronach. Życzyłbym sobie całej płyty w klimatach zbliżonych do "Doomsday Derelicts"
Coś tam było! Człowiek!
- Realista
Przyznaje racje ze słucha sie tego mcd bardzo przyjemnie ale generalnie jest spore zróznicowanie, taki Hellish Overdose nijak się ma do pozostałych numerów... Zadziwiasz mnie mówiąc ze ziewasz przy Assassins, ta płyta jest tak zróżnicowana a jednak w tej samej stylistyce ze trudno tam o momenty nudziarstwa...
- Scaarph
Re:
zapamiętaj sobie raz na zawsze, że można, do ciężkiej kurwy nędzy zdesekrowanej w pizdu jego maćSkaut pisze: Mi ten brak spójności nie przeszkadza, bo słucha się tego praktycznie bez ziewnięcia, czego o longu powiedzieć nie można.
- Skaut
Od biedy można, a Ty Scaarph uspokój mosznę, bo dostaniesz prztyczka w nosScaarph pisze:zapamiętaj sobie raz na zawsze, że można, do ciężkiej kurwy nędzy zdesekrowanej w pizdu jego maćSkaut pisze: Mi ten brak spójności nie przeszkadza, bo słucha się tego praktycznie bez ziewnięcia, czego o longu powiedzieć nie można.
Coś tam było! Człowiek!