DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DARKTHRONE
jestem na NIE. slaby utwór. ciekawe jaka bedzie cala plyta..
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- twoja_stara_trotzky
Running Throne 

- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
nie jest zła ta okładka.Maleficio pisze:gitarowy motyw to raczej Running Wild niestety...
ale ta okladka jest slaba... w ogole pomysl na nia... z dupy
... jak dla mnie lepsza niż na poprzednim albumie;
-
- rasowy masterfulowicz
oczywiście zajebisty numer 

- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Jak dla mnie to to jest Darkthrone vol.2. Vol.1 skończyło się na The Cult is Alive i ja zdecydowanie wolę tą wersję
Nie mogę sluchac tego co nagrywaja teraz, a juz napewno nie, jesli nagrywają pod tym szyldem.
Mimo tego, Ci dwaj goście są nadal chyba najbardziej lubianymi przeze mnie personami świata metalu

Mimo tego, Ci dwaj goście są nadal chyba najbardziej lubianymi przeze mnie personami świata metalu

“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- YNKE
- w mackach Zła
Widać że chłopaki mają radochę z grania i nikomu już nic nie muszą udowadniać, lubię takie granie na luzie i mam nadzieję że cała płyta taka będzie.
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Mental
- weteran forumowych bitew
Muzycznie bardzo ok, ale wokalnie chujowo.
I wcale nie szukam na siłę dziury w całości
I wcale nie szukam na siłę dziury w całości

You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
-
Nie mam najmniejsze ochoty na słuchanie tej płyty, mimo, że to ich nowe oblicze jest całkiem OK
-
- postuje jak opętany!
- Skaut
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
I gdzie tu jest jakas nielogiczność?Mnie też sie podoba aktualne podejście Fenriza i Nocturno Culto, chociaz nie mogę znieść tego co teraz nagrywają.
-
- postuje jak opętany!
Bardzo logiczne. Skoro nie możesz znieść tego, co teraz nagrywają, to kurewsko musi podobać Ci się ich podejście. (Ciekawe o jakie podejście chodzi, bo Fenriz podobno sporo po górach łazi.)
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- Skaut
- Lykantrop
Chyba miał na myśli ten emanujący od nich luz, humor i analny stosunek do dzisiejszych produkcji, który akcentują w każdym wywiadzie. No i oni podążają w przeszłość. Nawet określili się jak history metal. To może być chwytliwym sposobem na przyciągnięcie wiary, która zaraz gotowa pomyśleć, że należy do grona jakiejś elity przez duże E. A ten kto nie rozumie, ten gówno wie i powinien zaczynać od Johnny'ego Casha.

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Lykantrop
Ale inna sprawa, że taki Fenriz wiedzą przebija 99% tego forum, jeśli chodzi o znajomość metalu. Co do tego nie mam najmniejszej wątpliwości 

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Lykantrop pisze:Ale inna sprawa, że taki Fenriz wiedzą przebija 99% tego forum, jeśli chodzi o znajomość metalu. Co do tego nie mam najmniejszej wątpliwości
A powiedzial bym nie tylko wiedza o metalu. Fenriz jest tez bardzo znany ze swojego zamilowania do muzyki trance/goa trance/acid... juz w Twin sister szokowal na fotkach ubrany w koszulke Tip Records kiedy wszyscy inni nosili shirty Bathory i Venom.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Oczywiście, że mi się podoba.aryman pisze:Bardzo logiczne. Skoro nie możesz znieść tego, co teraz nagrywają, to kurewsko musi podobać Ci się ich podejście. (Ciekawe o jakie podejście chodzi, bo Fenriz podobno sporo po górach łazi.)
Kapiszi?Lykantrop pisze:Chyba miał na myśli ten emanujący od nich luz, humor i analny stosunek do dzisiejszych produkcji, który akcentują w każdym wywiadzie.
-
- weteran forumowych bitew
Lykantrop pisze:Ale inna sprawa, że taki Fenriz wiedzą przebija 99% tego forum, jeśli chodzi o znajomość metalu. Co do tego nie mam najmniejszej wątpliwości
a ja myslę ,że go przeceniacie nieco.
co do postu jeszcze wyżej.marian ładnie to ujął.byc może, podkreślam byc moze, to ich kolejna maska tylko.
"czasy sie zmieniają a pan ciagle jest w komisji " heheh
-
Re:
no nie do końca. raczej "nie mam najmniejszej ochoty na seks z tą laską, bo przeleciałem ją już 100 razy i trochę mi się znudziła"Skaut pisze:to tak jakby powiedzieć: "nie mam najmniejszej ochoty na seks z tą laską, mimo, że jej nowe oblicze jest całkiem OK"Heretyk pisze:Nie mam najmniejsze ochoty na słuchanie tej płyty, mimo, że to ich nowe oblicze jest całkiem OK

inaczej mówiąc: widzę wyraźną tendencję spadkową od czasów TCIA i chociaż panowie grają teraz muzykę dość przyjemną, to ja jednak mam tyle innych zajebistych płyt do przesłuchania, że akurat Darkthrone schodzi na drugi, albo trzeci plan