POLSKIE PERŁY?

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky
mistrz forumowej ceremonii

Re: POLSKIE PERŁY?

29-01-2010, 00:11

na ostatnich kilku stronach wypowiadały się przynajmniej trzy osoby które np. robiły zina z Darkenem, były obecne przy wpadzie Jęczmionki z Bolinezem (LOL!) do Nera, czy przynajmniej znały w swoim czasie większość ekpy z tamtych lat. za dwie, poza mną rzecz jasna, mogę ręczyć, bo właśnie z tamtych czasów znam je osobiście. kilka kolejnych zna takie szczegóły, że też jestem gotów przyjąć, że się wówczas obracały tam gdzie powinny.
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

29-01-2010, 00:31

I tak pewnie się nie dowiemy kto komu dopierdolił czy Aro Nergalowi czy odwrotnie. Ten z poznania raczej drobny nie jest ale chuj go wie:) Każda ze stron zawsze miała własną wersje:)
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

29-01-2010, 00:38

ja wiem dokładnie jak było, bo byłem przy wszystkim, ale nie powiem ;)
poza tym, że można śmiało powiedzieć, że OBIE wersje są prawdziwe HAHAHAHAHA!!
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

29-01-2010, 00:42

najważniejsze jest czy był bruderszaft po walce?
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

29-01-2010, 00:53

raczej obie strony rozstały się z poczuciem osobistego zwycięstwa ;)
przyjmijmy, że w obu wypadkach było to zwycięstwo moralne ;)
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

29-01-2010, 01:05

:D
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

29-01-2010, 01:34

twoja_stara_trotzky pisze:
trup pisze:mordobicie nergala przez panów z perunwit.
opowiedz coś o tym, chętnie posłucham.
Właśnie miałem napisać, że po co pytasz skoro sam przy tym byłeś, ale mnie uprzedziłeś. No więc wiesz jak było. To CI nic nie będę opowiadał :)
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

29-01-2010, 07:20

no ale chociaż rozwiń kwestię liczby mnogiej "PANÓW z Perunwit" i kwestię "mordobicia", jak to było?
arise
zaczyna szaleć

29-01-2010, 08:12

Ło kurwa, ostatnio ostro jebie kultem i szatan na forum :lol: jeden wie ale nie powie, drugi wie ale nie pamięta bo zawsze był najebany. Wybrańcy zabiorą tajemnicę do grobu :lol: , za młodu podpisali tajny pak moczem na śniegu gdzieś w tajnym lesie, z którego nie mogli wyjść przez tydzień, bo był tak tajny. Było kilka acji jak chopaky napierdalaly sie patykami pod blokiem, oczywiście był WOJNA ! Wiec napierdalać sie trzeba bylo ! Mam jeden z patyków , który trzymała tak kultowa i tajna osoba, że nie ośmielę sie przytoczyć jego imienia, ala za jakiś czas wystawię go na allegro za jedyna słuszną cenę 666 zł polskich. Hail Szatan, Hail Jezus, Hail Matka Boska !
Awatar użytkownika
boroowa
weteran forumowych bitew

29-01-2010, 09:05

nie pij już więcej
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

29-01-2010, 09:10

arise pisze:Ło kurwa, ostatnio ostro jebie kultem i szatan na forum :lol: jeden wie ale nie powie, drugi wie ale nie pamięta bo zawsze był najebany. Wybrańcy zabiorą tajemnicę do grobu :lol: , za młodu podpisali tajny pak moczem na śniegu gdzieś w tajnym lesie, z którego nie mogli wyjść przez tydzień, bo był tak tajny. Było kilka acji jak chopaky napierdalaly sie patykami pod blokiem, oczywiście był WOJNA ! Wiec napierdalać sie trzeba bylo ! Mam jeden z patyków , który trzymała tak kultowa i tajna osoba, że nie ośmielę sie przytoczyć jego imienia, ala za jakiś czas wystawię go na allegro za jedyna słuszną cenę 666 zł polskich. Hail Szatan, Hail Jezus, Hail Matka Boska !
hehehehe
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

29-01-2010, 09:33

DeathDealer pisze:
boroowa pisze: Akurat Adrian jest bliski prawdy, tylko Tobie ciężko przyjąć do wiadomości fakt, że karmiono Cie mitami.
mity to się rodzą podczas takich bezsensownych dyskusji wśród ludzi którzy z tematem nie mają nic wspólnego
mistrzu, ale jak ja poznałem wiekszosć tych co potem stworzyli TTF, to do Black Metalowego boomu w naszym podziemiu bylo jeszcze kila lat... jak sie pierwszy raz wymieniłem kasetami z Darkenem, to Graveland nie bylo jeszcze w planie, jak go pierwszy raz spotkałem osobiscie to Graveland był na etapie My Dying Bride... jak pierwszy raz piłem piwo z ekipa z Mysteries, dam sobie reke upierdolic, ze nie wiedziałeś ze kiedys bedziesz słuchał metalu... jak wymienialismy sie z ludzmi z całego kraju preiodykami, magazynami z satanistycznych organizacji z całego świata, żeby poznawac drugą strone, Ty pewnie służyłeś do mszy... jakoś Ciebie nikt na tym forum nie kojarzy, nie podajesz zadnych konkretów, nie mozesz powiedziec nic, co byłoby poparte FAKTAMI a nie wymysłami... TTF sie skończył, gdy Ci co go stworzyli i chcieli zrobic cos sensownego, przestali panowac na debilizmem szarych mróweczek, które miały byc miesem armatnim, a zaczeli miec za duzo do powiedzenia...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Lykantrop

29-01-2010, 09:38

Maleficio pisze:
boroowa pisze:
Dobra też była akcja, kiedy to Leszek (Holy Death) pojechał do Wrocka wyjaśnić sobie z Darkenem parę spraw :lol:
I nie zastał go w domu...

:-D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
boroowa
weteran forumowych bitew

29-01-2010, 09:40

no, ja znam inną wersję... koniec końców panowie się pogodzili
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

29-01-2010, 09:44

Nie dziwie sie, image maja prawie podobny

Obrazek
Awatar użytkownika
boroowa
weteran forumowych bitew

29-01-2010, 10:11

Adrian696 pisze: TTF sie skończył, gdy Ci co go stworzyli i chcieli zrobic cos sensownego, przestali panowac na debilizmem szarych mróweczek, które miały byc miesem armatnim, a zaczeli miec za duzo do powiedzenia...
powiedziałbym raczej, że posunięcia mięsa armatniego zaczęły przerastać wyobraźnię założycieli... to mniej więcej było jak z PiS - generalnie to diagnozy były prawidłowe, ale głupota przydupasów (mięsa armatniego) wykoślawiła idee
DeathDealer
rozkręca się

29-01-2010, 10:56

Adrian696 pisze:jak pierwszy raz piłem piwo z ekipa z Mysteries, dam sobie reke upierdolic, ze nie wiedziałeś ze kiedys bedziesz słuchał metalu... jak wymienialismy sie z ludzmi z całego kraju preiodykami, magazynami z satanistycznych organizacji z całego świata, żeby poznawac drugą strone, Ty pewnie służyłeś do mszy...
heh, dobry dowcip. Taki żarcik sytuacyjny nie?
Adrian696 pisze:jakoś Ciebie nikt na tym forum nie kojarzy, nie podajesz zadnych konkretów, nie mozesz powiedziec nic, co byłoby poparte FAKTAMI a nie wymysłami...
ponieważ ludzie pamiętający tamte czasy i dalej uznający je za słuszne stosują prawo konspiracji do dzisiaj (z wielu przyczyn). Na forum publicznym o takich rzeczach sie nie mówi na tej samej zasadzie jak nie chwali z tego przypadkowo spotkanym ludziom. Ja swoje wiem, ty wiesz swoje i ok.
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

29-01-2010, 11:37

DeathDealer pisze:
Adrian696 pisze:jakoś Ciebie nikt na tym forum nie kojarzy, nie podajesz zadnych konkretów, nie mozesz powiedziec nic, co byłoby poparte FAKTAMI a nie wymysłami...
ponieważ ludzie pamiętający tamte czasy i dalej uznający je za słuszne stosują prawo konspiracji do dzisiaj (z wielu przyczyn). Na forum publicznym o takich rzeczach sie nie mówi na tej samej zasadzie jak nie chwali z tego przypadkowo spotkanym ludziom. Ja swoje wiem, ty wiesz swoje i ok.
widzisz, na to forum czasami nadlatuja różne jednostki, stali bywalcy nie kryja sie z tym kim sa, znaja sie z koncertow, starych czasów... kiedys tu był taki jeden co nam robił rozprawki o scenie, aktywista od ponad dwudziestu lat, oj kurwa jaki był madry i bojowy, no ale internet nie jest anonimowy - okazalo sie ze cymbałek ma lat 24, a gosc nie dosc ze imbecyl to jeszcze pewnie nie ruchał :D potem nadleciał kolejny "znafca" podziemia i sceny, ale tez szybko sie okazało, ze to zaden powazny gosc tylko zwykły złodziej... nie mów o jakiejs konspiracji, bo to śmieszne...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

29-01-2010, 11:59

boroowa pisze:no, ja znam inną wersję... koniec końców panowie się pogodzili
i tak się rodzą ploty :D

twoja_stara_trotzky pisze:
trup pisze:mordobicie nergala przez panów z perunwit.
opowiedz coś o tym, chętnie posłucham.
jestem ciekawy ile razy będzie się ten temat przewijał, to już słynna historia się zaczyna robić :wink:
Ja myslę, że w parę osób z tego Forum mogli bysmy fajną lekture stworzyć o tym co się działo na południu i północy, kto wie czy scenariusz później by nie został stworzony na jej podstawia a my byśmy jeszcze na tym zarobili :D
to jak Adrian, Trocak :lol: :wink:
Black Magic Mushrooms

https://ancientdead.com/index.php
DCI Hunt

29-01-2010, 12:08

Ihasan pisze:kto wie czy scenariusz później by nie został stworzony na jej podstawia a my byśmy jeszcze na tym zarobili :D
Maria Konopnicka napisze :lol:
ODPOWIEDZ