POLSKIE PERŁY?

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: POLSKIE PERŁY?

28-01-2010, 11:06

Maleficio pisze:Co oni chcieli robic... to jedna rzecz a co robili to zupelnie inna... a min rozylaniem listy wrogow Polskiego podziemia black metalowego... z haslami, ze Ci sa pozerami a my jestesmy true... czyli Veles, Graveland, Fullmoon, Mysteries, Pagan Temple (:-P), Perunwit, Thor's Hammer i tam inne Galgenbergi i NSBM ziny jestesmy ok, a Thirst, Saligia, Bundeswehra, Behemoth, Northland, Mastiphal (z Katowic) to zydzi i wrogowie polskiego BM. Byla tez lista spalonych kosciolow i desekrowanych cmentarzy:)
A propos tego prawdziwkowania to mi się przypomniała taka anegdota... Samoth z Emperor poczuł się urażony na wieść że jakiś koleś z polskiego Mysteries używa tego samego "rytualnego" imienia co on i napisał do Mysteries list z pogróżkami że jak nie zmieni "imienia" to on mu pokaże i dołączył groźną fotkę z mieczem i takim tam. Na co w odpowiedzi Mysteries wysłali mu list mniej więcej o treści żeby SPIERDALAŁ i dołączyli fotkę z automatyczną bronią palną (ponoć produkcji radzieckiej) co wobec miecza wyglądało trochę groźniej. Samoth z Emperor już się nie odezwał.
Mata sensacyjkę...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
aginsiak
w mackach Zła

28-01-2010, 11:07

trup pisze:
aginsiak pisze:
trup pisze:
Proszę Cię.... trochę ciepła.
O czym mowa? Przecież te wojny pomorze vs południe, mordobicie nergala przez panów z perunwit to jest właśnie ten cyrk który się później zrobił. Małostkowi ludzie głodni nazywania elitą i bycia u władzy. Syndrom tzw. "prawdzików". "Fulmoon" miał być z założenia czymś znacznie więcej niż black metal (black metal był tylko nośnikiem). I tak to na początku wyglądało.
O wiedzę na ten temat posądzam 1 może 2 osoby z tego forum. I nie chodzi o budowanie jakiejś otoczki tajemnicy, ze ja wiem a wy nie... bo to bez sensu. Tylko boli fakt, ze ludzie to takie zwierzątka że się skupiają na sensacyjkach i pierdołach zamiast być ponad to i dostrzegać sedno.
BONNY: czysty sarkazm z Twojej strony, ale nie zmienia to faktu, że "Fullmoon" nie aspirował do takowej. Po prostu w Polsce nie było podobnej grupy ludzi (a przynajmniej pomysłodawców), którzy (tak przynajmniej wyglądało) chcieli zrobić coś poważnego, a dzięki "elicie" wyszła kupa. A szkoda. Później coś jeszcze próbował zrobić "Zakon J.B." ale zabrakło im samozaparcia chyba...
Wszyscy znają tylko te przepychanki, które były tym samym czym teraz związek dody i nergala. Tania sensjacją.
Tyle w tym temacie z moje strony. Nie ma co roztrząsać. Było minęło.
/quote]

A po co Ci to? Wystarczy że się pośmiejesz z cyrku, który był później, tych deklaracji i bufonady. A co było wczesniej... to było i się nie udało kontynuować. Amen.
Ale kurwa co było??? :lol: :lol: :lol: Brotherhood Of Satan ze Szczecinka takie powazniejsze?? :lol:
Maleficio a te historie co opisales to znam,serio interesuje mnie tylko "pierwsza" działalność organizacji :lol:
A co oni chcieli zrobic??Weź napisz proszę,bo wielka to dla mnie zagadka.Zawsze slysze i czytam w kontekscie TTF o czegos zrobieniu i ni chuja nie moge sie dowiedzieć,co to miało być. :lol:[
Awatar użytkownika
aginsiak
w mackach Zła

28-01-2010, 11:11

trup pisze:
Maleficio pisze:Co oni chcieli robic... to jedna rzecz a co robili to zupelnie inna... a min rozylaniem listy wrogow Polskiego podziemia black metalowego... z haslami, ze Ci sa pozerami a my jestesmy true... czyli Veles, Graveland, Fullmoon, Mysteries, Pagan Temple (:-P), Perunwit, Thor's Hammer i tam inne Galgenbergi i NSBM ziny jestesmy ok, a Thirst, Saligia, Bundeswehra, Behemoth, Northland, Mastiphal (z Katowic) to zydzi i wrogowie polskiego BM. Byla tez lista spalonych kosciolow i desekrowanych cmentarzy:)
A propos tego prawdziwkowania to mi się przypomniała taka anegdota... Samoth z Emperor poczuł się urażony na wieść że jakiś koleś z polskiego Mysteries używa tego samego "rytualnego" imienia co on i napisał do Mysteries list z pogróżkami że jak nie zmieni "imienia" to on mu pokaże i dołączył groźną fotkę z mieczem i takim tam. Na co w odpowiedzi Mysteries wysłali mu list mniej więcej o treści żeby SPIERDALAŁ i dołączyli fotkę z automatyczną bronią palną (ponoć produkcji radzieckiej) co wobec miecza wyglądało trochę groźniej. Samoth z Emperor już się nie odezwał.
Mata sensacyjkę...
a znasz jakies historyjki równie pasjonujące o Veles??
kakademona
weteran forumowych bitew

28-01-2010, 11:13

maleficio nawijaj lepiej skąd znasz Saligia hehehe
Awatar użytkownika
trup

28-01-2010, 11:13

aginsiak pisze:
Ale kurwa co było??? :lol: :lol: :lol: Brotherhood Of Satan ze Szczecinka takie powazniejsze?? :lol:
Maleficio a te historie co opisales to znam,serio interesuje mnie tylko "pierwsza" działalność organizacji :lol:
A co oni chcieli zrobic??Weź napisz proszę,bo wielka to dla mnie zagadka.Zawsze slysze i czytam w kontekscie TTF o czegos zrobieniu i ni chuja nie moge sie dowiedzieć,co to miało być. :lol:[
Mieli uprawiać czarną żepę (na hostię), chodować trujące ropuchy (na wywary) i czarne koty (do roznoszenia zarazy), zebrać poważną grupę i ruszyć z toporami na jasną górę a później watykan. Może być?
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

28-01-2010, 11:14

W tym okresie została powołana przez Xantotol bardzo hermetyczna organizacja - "Fullmoon". Organizacja ta nawiązała współpracę z czołowymi organizacjami satanistycznymi funkcjonującymi na świecie, np. "Order of Nine Angel" z Anglii, "Luciferian Light Group" z USA, a także z takimi autorytetami jak Alberto Vorkt. Xantotol zdecydowanie najściślej powiązany był z nowozelandzkim Collegium Satans - "Order of the Left Hand Path". Na mocy porozumienia pomiędzy "Fullmoon" a OLHP na terenie Polski kolportowane były materiały dydaktyczne i literatura przygotowywana przez OLHP. W tamtym czasie było to praktycznie jedyne źródło pragmatycznej wiedzy z zakresu 'Satan Cult' na terenie Polski. Taki stan rzeczy utrzymywał się dłuższy czas, jednak kiedy zapotrzebowanie na materiały przekraczały możliwości dystrybucji, zapadła decyzja o poszerzeniu struktury "Fullmoon" o kolejnych członków. Schemat ten sprawdzał się początkowo bez zarzutu, jednak z czasem z uwagi na niekompetencje niektórych członków organizacja wymknęła się spod kontroli, przestała być organizacją hermetyczną i stała się powszechnie dostępną. Z czasem "Fullmoon" stała się forum dla tworzenia i promowania określonych osób kosztem jakości oferowanych przez tą organizację wartości. Z uwagi na powyższe Xantotol odcina się od "Fullmoon", a wkrótce po tym organizacja przeradza się w "Temple of Fullmoon", która z kolei przeradza się w przytułek dla awanturników, karierowiczów i demagogów odgrywając rolę czegoś w rodzaju agencji reklamowej dla "gwiazd" Black Metalu. Los, który z czasem spotkał "Temple of Fullmonn" był do przewidzenia. TOF pochłonął chaos oraz walka o "władzę" wewnątrz organizacji. Na skutek realizowania własnych ambicji kosztem jakości organizacji, "Fullmoon" straciła szansę na realne skonsolidowanie środowiska zainteresowanego propagowaną tematyką na terenie Polski.
Awatar użytkownika
Triceratops

28-01-2010, 11:18

trup pisze:A Ty jak zwykle w sposób "merytoryczny" i "rzeczowy" ;-)
Bo taka prawda byla i jest :D Spora czesc tych mrocznych ludzi do dzisiaj mieszka u mamusi, w internecie i na fotkach strach sie bac, a o 14:00 ciepla zupa stoi na stole i Nekkrofucker i Corpsebutcher grzecznie idzie zjesc stajac sie znowu Krzyskiem czy Stefanem. Mowienie , ze to bylo powazne albo mialo szanse stac sie powazne jest conajmniej niepowazne.

Jest tutaj na forum w chuj bezkompromisowych szatanistow i tym podobnych mrocznych ludzi , ktorzy paluja sie ezoterycznymi przeslaniami mrocznych wkladek i wielbia szatana - kto mieszka w swoim domu, na swoj rachunek, ma stale zrodlo dochodu (ew rodzine, dzieci), placi podatki i ma tyle wolnego czasu zeby sie tym zajac w wolnym czasie??
Ostatnio zmieniony 28-01-2010, 11:23 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

28-01-2010, 11:20

trup pisze: A propos tego prawdziwkowania to mi się przypomniała taka anegdota... Samoth z Emperor poczuł się urażony na wieść że jakiś koleś z polskiego Mysteries używa tego samego "rytualnego" imienia co on i napisał do Mysteries list z pogróżkami że jak nie zmieni "imienia" to on mu pokaże i dołączył groźną fotkę z mieczem i takim tam. Na co w odpowiedzi Mysteries wysłali mu list mniej więcej o treści żeby SPIERDALAŁ i dołączyli fotkę z automatyczną bronią palną (ponoć produkcji radzieckiej) co wobec miecza wyglądało trochę groźniej. Samoth z Emperor już się nie odezwał.
Mata sensacyjkę...
bzdura :lol: :lol: :lol: było zupełnie inaczej :lol: :lol: :lol: a cała historyjkę wymyślił Leinad :lol: :lol: :lol:
to Mysteries napisało do kolesi z Emperora, że ich pedalskie plumkanie na klawiszach jest niegodne nazywania Black Metalem, a Samoth ma zmienic ksywke, ewentualnie moze sie napierdalac na siekiery z Dzikim vel Samothem z Mysteries, jak wygra zachowa swoje imie :lol: :lol: :lol: z Norwegii nigdy zadna odpowiedz nie przyszła :lol: :lol: :lol:
ale znam lepsza opowiastke z tego okresu :D
do Inowrocławia, przyjechał sam Darken z jakims przydupasem, w trojke z Leinadem poszli do baru, wywiazala sie sprzeczka z osiedlowymi menelami... Leinad wyciagnal kose ale dostal z krzesła :D cała trójka polami spierdalała w strone Janikowa :lol: :lol: :lol: TTF rules :lol: :lol: :lol:
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
trup

28-01-2010, 11:21

Maleficio pisze:W tym okresie została powołana przez Xantotol bardzo hermetyczna organizacja - "Fullmoon". Organizacja ta nawiązała współpracę z czołowymi organizacjami satanistycznymi funkcjonującymi na świecie, np. "Order of Nine Angel" z Anglii, "Luciferian Light Group" z USA, a także z takimi autorytetami jak Alberto Vorkt. Xantotol zdecydowanie najściślej powiązany był z nowozelandzkim Collegium Satans - "Order of the Left Hand Path". Na mocy porozumienia pomiędzy "Fullmoon" a OLHP na terenie Polski kolportowane były materiały dydaktyczne i literatura przygotowywana przez OLHP. W tamtym czasie było to praktycznie jedyne źródło pragmatycznej wiedzy z zakresu 'Satan Cult' na terenie Polski. Taki stan rzeczy utrzymywał się dłuższy czas, jednak kiedy zapotrzebowanie na materiały przekraczały możliwości dystrybucji, zapadła decyzja o poszerzeniu struktury "Fullmoon" o kolejnych członków. Schemat ten sprawdzał się początkowo bez zarzutu, jednak z czasem z uwagi na niekompetencje niektórych członków organizacja wymknęła się spod kontroli, przestała być organizacją hermetyczną i stała się powszechnie dostępną. Z czasem "Fullmoon" stała się forum dla tworzenia i promowania określonych osób kosztem jakości oferowanych przez tą organizację wartości. Z uwagi na powyższe Xantotol odcina się od "Fullmoon", a wkrótce po tym organizacja przeradza się w "Temple of Fullmoon", która z kolei przeradza się w przytułek dla awanturników, karierowiczów i demagogów odgrywając rolę czegoś w rodzaju agencji reklamowej dla "gwiazd" Black Metalu. Los, który z czasem spotkał "Temple of Fullmonn" był do przewidzenia. TOF pochłonął chaos oraz walka o "władzę" wewnątrz organizacji. Na skutek realizowania własnych ambicji kosztem jakości organizacji, "Fullmoon" straciła szansę na realne skonsolidowanie środowiska zainteresowanego propagowaną tematyką na terenie Polski.
No taa.. cytat z Kampfa.
Awatar użytkownika
aginsiak
w mackach Zła

28-01-2010, 11:22

No dobra .....dzięki Maleficio.A teraz zadam pytanie finałowe.Dostał ktoś te materiały dydaktyczne,kiedy juz hermetyczna organizacja się rozszczelniła hehe?Ty trup może masz jakieś xerówki?Moze jakies sukcesy na niwie satanicznej?znaki pieczęci na klatce piersiowej,ewentualnie lico Boruty na szafie?
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

28-01-2010, 11:23

ja mialem tego mnostwo ale poslalem dalej... bo trzeba bylo promowac polske:)
Awatar użytkownika
trup

28-01-2010, 11:27

aginsiak pisze:No dobra .....dzięki Maleficio.A teraz zadam pytanie finałowe.Dostał ktoś te materiały dydaktyczne,kiedy juz hermetyczna organizacja się rozszczelniła hehe?Ty trup może masz jakieś xerówki?Moze jakies sukcesy na niwie satanicznej?znaki pieczęci na klatce piersiowej,ewentualnie lico Boruty na szafie?
Chętnie Twoje lico sobie na szafie powieszę i postawię Ci pieczęć na klatce... schodowej (na wycieraczce). Mam xerówki, sznurówki darkena, majtki nergala, stanik karczarota. Chcesz? A co masz na wymianę? Wydruki Twoich postów z forum?
Moje sukcesy i moja niwa to nie Twój "terefere" interes. "Terefere".
Awatar użytkownika
aginsiak
w mackach Zła

28-01-2010, 11:29

Ale ogólna beczka śmiechu była :lol: nie chce mi sie przepisywac fragmentu wywiadu z tego newslettera Barta WH,ale nadal w wypowiedzi Xantotola da sie wyczuc tajemniczosc spowitą mrokiem .Całości grozy dopełniaja anglojęzyczne nazwy.Order of Nine Angels,Order Of The Left Hand Path,Can I Order Pizza
Awatar użytkownika
trup

28-01-2010, 11:32

aginsiak pisze:Ale ogólna beczka śmiechu była :lol: nie chce mi sie przepisywac fragmentu wywiadu z tego newslettera Barta WH,ale nadal w wypowiedzi Xantotola da sie wyczuc tajemniczosc spowitą mrokiem .Całości grozy dopełniaja anglojęzyczne nazwy.Order of Nine Angels,Order Of The Left Hand Path,Can I Order Pizza
"Dziewięc Aniołów" powiadasz... Błyszczysz! Lśnisz wręcz! :) Zamów se tą pizzę. Przynajmniej ręce czymś zajmiesz.
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

28-01-2010, 11:38

Maleficio pisze: Xantotol zdecydowanie najściślej powiązany był z nowozelandzkim Collegium Satans - "Order of the Left Hand Path". Na mocy porozumienia pomiędzy "Fullmoon" a OLHP na terenie Polski kolportowane były materiały dydaktyczne i literatura przygotowywana przez OLHP.
hmmm - Collegium Satanas powstało chyba pozniej - na poczatku były Order of the Left Hand Path i Ordo Sinistra Vivendi...
wydawały The Watcher i The Heretic, ale teraz nie pamietam który magazyn, kto wydawał, pofatyguje sie kiedys i odkopie te magazyny, bo mam ich sporo... i poczatki wygladały tak, że była to grupa znajomych która wymieniała sie kserówkami tych publikacji... mam nawet dwie publikacje Pete Helmkampa, który tez mocno siedział w tych klimatach i napisał kilka fajnych rzeczy...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Triceratops

28-01-2010, 11:39

o kurwa zrobilo sie tajemniczo, patrze tak i widze ze szpary pomiedzy drzwiami i podloga zaczyna sie saczyc do pokoju smolisty dym.......zamawiaj te pizze aginsiak bo pewnie tez tak masz a pizzadriver moze rozwieje ten dym dymem z pizzy
woodpecker from space
kakademona
weteran forumowych bitew

28-01-2010, 11:40

Maleficio pisze:ja mialem tego mnostwo ale poslalem dalej... bo trzeba bylo promowac polske:)

Saligia to Arohien z naszego forum.dzis odpalimy butelczynę, bo sie pojawił w PL po serii koncertów w USA :wink:
kakademona
weteran forumowych bitew

28-01-2010, 11:42

Triceratops pisze:o kurwa zrobilo sie tajemniczo, patrze tak i widze ze szpary pomiedzy drzwiami i podloga zaczyna sie saczyc do pokoju smolisty dym.......zamawiaj te pizze aginsiak bo pewnie tez tak masz a pizzadriver moze rozwieje ten dym dymem z pizzy

no jabym sobie na waszym miejscu tak z nich nie dworował.przeciez walka trwa.nigdy niec nie wiadomo.jak krzysiek i stefan zjedzą zupę, wyniosa śmieci, obejrzą bolka i lolka , to sie pomaluja i moga was odwiedzić.wole byc po ich stronie ( lewej stronie)
Awatar użytkownika
Triceratops

28-01-2010, 11:50

kakademona pisze:
Triceratops pisze:o kurwa zrobilo sie tajemniczo, patrze tak i widze ze szpary pomiedzy drzwiami i podloga zaczyna sie saczyc do pokoju smolisty dym.......zamawiaj te pizze aginsiak bo pewnie tez tak masz a pizzadriver moze rozwieje ten dym dymem z pizzy

no jabym sobie na waszym miejscu tak z nich nie dworował.przeciez walka trwa.nigdy niec nie wiadomo.jak krzysiek i stefan zjedzą zupę, wyniosa śmieci, obejrzą bolka i lolka , to sie pomaluja i moga was odwiedzić.wole byc po ich stronie ( lewej stronie)
:lol: :lol: :lol:
woodpecker from space
Awatar użytkownika
aginsiak
w mackach Zła

28-01-2010, 11:54

Pizze na sniadanie wciagnałem.Resztke z wczoraj.To taki moj rytual ranny.Wiem ,że to troche lipa ,ale podprawiam keczupem z Włocławka.Zawsze staram się nanieśc na pizze taki keczupowy pentagram,a jako,że wole wersje ze słoika ,to musicie mi uwierzyc ,że niezmiernie ciężko jest łyżeczką to zrobić.Od chuja roboty.No ale warto,warto bo smakuje świetnie.Od prezesa Serwotki prosto z knajpy Warka pizza numer 7.Pycha.Polecam,no a rysowanie pentagramu to raczej dla zaawansowanych
ODPOWIEDZ