A może lepiej udzielać się w innym temacie, jeśli w tym nie ma się nic do powiedzenia?Skaut pisze: no bo ile można pisać, że 7 Gates to fajny magazyn?

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
A może lepiej udzielać się w innym temacie, jeśli w tym nie ma się nic do powiedzenia?Skaut pisze: no bo ile można pisać, że 7 Gates to fajny magazyn?
Przecież widać z kilometra że Metal Blade tłusto sypneła w kieszeń redakcji HR na promocje AA.Chyba 2-3 razy byli na okładce, tyle samo był dołączany ich plakacik, artykuły porozciągane na 4 strony, konkursik był nawet chyba w którym można było zgarnąć gadżety AA, nawet jakiś niedojebany komiks o wikingach załączyli na 3 strony.Więc recka że AA to najlepsza kapela świata wcale mnie nie tutaj nie dziwi.Heretyk pisze:pewniehcpig pisze:Vlad fajnie pisze, o co chodzi?do tego ma zajebisty gust. kiedy przeczytałem jego recenzję któregoś albumu Amon Amarth (chyba ostatniego) i stwierdzenie, że ta płyta jest idealna, w ogóle jedno z najważniejszych dokonań w metalu ostatnich lat (czy jakoś tak, już nie pamiętam) to autentycznie myślałem, że zesram się ze śmiechu
Ale Vlad już od przeszło dekady próbuje na siłe zwrócić na siebie uwagę wysrywając równie pasjonujące teorie jak te przez Ciebie cytowane. Im starszy, tym głupszy.Adrian696 pisze:nic nie przekrecam - wyciagnalem ten numer i przepisze Ci kilka cytatów...hcpig pisze:Przekręcasz Adrian, to szło tak: "Ślepa uliczka, co zespół zauważył szybko. Gitary nienadążające za nakoksowanym Lombardo."
"nie da się szybciej, żeby nie było blastów, a blasty sa beee"
"że nie da się brutalniej, bo wychodzi z tego death metal, który jest w 99% beee"
"RIB nie przyczynił sie do rozwoju gatunku, tylko do jego pogrzebania. Tłumy naśladowców (byle szybciej)o nikłych umiejetnościach i death metal gotowy"
"czepiam się tego, że kultowy status RIB osiągneło głosami ludzi, którzy nie kumaja, skad sie taka płyta wzięła" - no i napisał to fan Artrosis, Cradle Of Filth i podobnego gówna... kupa śmiechu i tylenikt poważny jego zdania nie bierze pod uwage...
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Hmm, chyba masz na myśli śmieszną recke w Hard Rockerze i pisał ją Bart Gabriel.Heretyk pisze:pewniehcpig pisze:Vlad fajnie pisze, o co chodzi?do tego ma zajebisty gust. kiedy przeczytałem jego recenzję któregoś albumu Amon Amarth (chyba ostatniego) i stwierdzenie, że ta płyta jest idealna, w ogóle jedno z najważniejszych dokonań w metalu ostatnich lat (czy jakoś tak, już nie pamiętam) to autentycznie myślałem, że zesram się ze śmiechu
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
O kurwaAdrian696 pisze:nic nie przekrecam - wyciagnalem ten numer i przepisze Ci kilka cytatów...hcpig pisze:Przekręcasz Adrian, to szło tak: "Ślepa uliczka, co zespół zauważył szybko. Gitary nienadążające za nakoksowanym Lombardo."
"nie da się szybciej, żeby nie było blastów, a blasty sa beee"
"że nie da się brutalniej, bo wychodzi z tego death metal, który jest w 99% beee"
"RIB nie przyczynił sie do rozwoju gatunku, tylko do jego pogrzebania. Tłumy naśladowców (byle szybciej)o nikłych umiejetnościach i death metal gotowy"
"czepiam się tego, że kultowy status RIB osiągneło głosami ludzi, którzy nie kumaja, skad sie taka płyta wzięła" - no i napisał to fan Artrosis, Cradle Of Filth i podobnego gówna... kupa śmiechu i tylenikt poważny jego zdania nie bierze pod uwage...
TakLykantrop pisze:Ten felieton się bodajże nazywał "Dialogi z podłogi"
problem w tym, że Vladowa teoria ma sie kurwa kompletnie nijak do historii muzyki... to jest pierdniecie na poziomie Kaczyńskiego "nic mnie nie przekona, że białe jest białe, a czarne jest czarne..." gośc wali konia nad zespołami takimi jak Testament, Sacred Reich, Forbidden, Defiance, Heathen, Vio-lence a one wszystkie debiutowały juz po wydaniu RIB... to jak sie to ma z jego głupawą teoria, że RIB pogrzebał gatunek, skoro ten gatunek eksplodował dopiero po jego wydaniu?? jak juz chce sie wysnuwac jakies teorie spiskowe, to warto mieć chociaż podstawowa wiedze w temacie chronologii wydarzeń, bo inaczej robi sie z siebie idiote...Alsvartr pisze: O kurwaStwierdzenie, że płyta-pomnik, płyta absolutna i absolutny monument thrash metalu przyczyniła sie do pogrzebania gatunku, to jak stwierdzenie że Rocco Siffredi jest gejem, a te wszystkie panny w filmach dymał z głęboko ukrywanym obrzydzeniem
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Acha bo Ty inne źródło przytoczyłeś, ja podałem cytat z forum - myślałem że to tylko jedna kontrowersyjna wypowiedź a nie cała krucjata przeciw RIB tu i ówdzie.Adrian696 pisze:nic nie przekrecam - wyciagnalem ten numer i przepisze Ci kilka cytatów...
Łap:hcpig pisze: Wrzuci ktoś recenzje tej mrocznej kobitki w 7G?
H-K44 pisze:Łap:hcpig pisze: Wrzuci ktoś recenzje tej mrocznej kobitki w 7G?
Przedsmak pełnej płyty w postaci "Płoń" zdecydowanie mnie
zaskoczył. Zaskoczył do tego stopnia, że ostatnimi czasy Furia
gości nieprzyzwoicie często w moim odtwarzaczu. Dawno już
nie słyszałam tak intensywnego i pełnego pasji materiału.
Obcuję z tą EP'ką od pewnego czasu, znam już ją niemal
na pamięć, mimo to za każdym razem słucham jej z takim samym
zaciekawieniem. Ten materiał to spory krok do przodu.
Furia ukazuje tu oblicze jeszcze bardziej wściekłe i nieokrzesane
niż to znane z "Martwej polskiej jesieni". Pokaz siły, agresji
i zaangażowania w idealnej symbiozie z dobitnymi (i na pozór
trywialnymi, choć to tylko początkowe wrażenie) tekstami.
Piękno ukryte w chaosie.
(777-Diva)