a wiesz, ze Ci co twierdza, ze Amon Amarath jest chujowy to mniejszosc?Heretyk pisze:pewniehcpig pisze:Vlad fajnie pisze, o co chodzi?do tego ma zajebisty gust. kiedy przeczytałem jego recenzję któregoś albumu Amon Amarth (chyba ostatniego) i stwierdzenie, że ta płyta jest idealna, w ogóle jedno z najważniejszych dokonań w metalu ostatnich lat (czy jakoś tak, już nie pamiętam) to autentycznie myślałem, że zesram się ze śmiechu
7 GATES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: 7 GATES
-
- mistrz forumowej ceremonii
być może, ale co to ma do rzeczy ?Maleficio pisze: a wiesz, ze Ci co twierdza, ze Amon Amarath jest chujowy to mniejszosc?
- hcpig
A tego nie czytałem. AMON AMARTH? Wydawało (na podstawie lektury Pure Metal) że Vlad to taki ortodoks thrashowy, zwłaszcza że w PM co i rusz nabijano się death/black metalu.
Yare Yare Daze
-
jak dla mnie kolo jest zdrowo pierdolnięty 

- Scaarph
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie widzialem jak pisze ale podobno tez fajnie czyta.hcpig pisze:Vlad fajnie pisze, o co chodzi?
Taki z niego ortodoks, ze nie lubi Reign In Bloodhcpig pisze:A tego nie czytałem. AMON AMARTH? Wydawało (na podstawie lektury Pure Metal) że Vlad to taki ortodoks thrashowy, zwłaszcza że w PM co i rusz nabijano się death/black metalu.

Dla Vlada Legion Of The Damned to nie thrash i w ogole chujoza a Artrosis jest lepsze niz Neurosis, o czym tu w ogole gadac.
woodpecker from space
- Triceratops
Oj tam, nie oceniaj od razu tylko po wygladzieScaarph pisze:e tam zaraz pierdolnięty. może zwyczajny debil tylko?

woodpecker from space
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Mental pisze:po chuj niejaka diva pisze dla nich "recenzje " to jest dla mnie niezrozumiałe.
Przeczytajcie jej recenzje Furii - Płoń, przecież to zlepek innych recenzji i opinij, nie ma tam absolutnie żadnych przemyśleń co do muzyki.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- hcpig
- Adrian696
taaaa - zarzuty Vlada wobec RIB to jakies kuriozum - no ja nie twierdze, że kazdy ma RIB stawiac na piedestale muzyki (aczkolwiek tak byc powinnoTriceratops pisze: Taki z niego ortodoks, ze nie lubi Reign In Blood. Vlad to jeden z najwiekszych szkodnikow w pisaniu recenzji o ile mozna takiego eufemizmu uzyc w stosunku do tych krotkich 10 zdaniowcyh notek przewaznie nie na temat i najezonych niepotrzebnymi, kretynskimi bluzgami. "Co my ty mamy? Kolejny zespolik, ktorych chce byc dobry ale jest chujowy. Panowie nosza krotkie spodnie do kolan i nie graja solowek wiec moga spokojnie spadac na drzewo! Kawalki sa krotkie i chujowe wiec spokojnie moga spierdalac!.Tymaczasem ja zalaczam ostatni Kreator! /m\ .2/10".
Dla Vlada Legion Of The Damned to nie thrash i w ogole chujoza a Artrosis jest lepsze niz Neurosis, o czym tu w ogole gadac.

kupa śmiechu - typowy znafca

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- hcpig
Przekręcasz Adrian, to szło tak: "Ślepa uliczka, co zespół zauważył szybko. Gitary nienadążające za nakoksowanym Lombardo."
Yare Yare Daze
- ultravox
Dziwni jesteście. Dostajecie fajny magazyn (w środku naprawdę dobre wywiady z Asphyx, Benediction, Shining, Armagedon...) a interesuje was tylko czepianie się jakichś pierdół i zamiast sensownie wydać parę złotych wolicie się produkować na temat Vlada (który zresztą z 7 Gates nie ma nic wspólnego)...
-
- rasowy masterfulowicz
sam się wydawał? bo inaczej , KTO mu pozwolił, aby takie herezje wyszły na świat???hcpig pisze:Przekręcasz Adrian, to szło tak: "Ślepa uliczka, co zespół zauważył szybko. Gitary nienadążające za nakoksowanym Lombardo."
Ostatnio zmieniony 26-01-2010, 13:11 przez streetcleaner, łącznie zmieniany 1 raz.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Niestety nie mam aparatu.hcpig pisze:Strzel foto recki i wrzuć jak możesz.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Skaut
no bo ile można pisać, że 7 Gates to fajny magazyn?ultravox pisze:Dziwni jesteście. Dostajecie fajny magazyn (w środku naprawdę dobre wywiady z Asphyx, Benediction, Shining, Armagedon...) a interesuje was tylko czepianie się jakichś pierdół i zamiast sensownie wydać parę złotych wolicie się produkować na temat Vlada (który zresztą z 7 Gates nie ma nic wspólnego)...

Coś tam było! Człowiek!
-
komentujemy tylko post brzmiący "Vlad fajnie pisze"ultravox pisze:Dziwni jesteście. Dostajecie fajny magazyn (w środku naprawdę dobre wywiady z Asphyx, Benediction, Shining, Armagedon...) a interesuje was tylko czepianie się jakichś pierdół i zamiast sensownie wydać parę złotych wolicie się produkować na temat Vlada (który zresztą z 7 Gates nie ma nic wspólnego)...

- hcpig
To akurat na jakimś forum było, a w sumie skoro to mu przeszkadza w odbiorze tej płyty to nie widzę powodu żeby się z tego śmiać (chociaż sam się z tym nie zgadzam, przynajmniej nie do końca).streetcleaner pisze: sam się wydawał? bo inaczej , KTO mu pozwolił, aby takie herezje wyszły na świat???
Yare Yare Daze
- Triceratops
Naczelny i ogolnie trzon glowny redakcji mial podobne zadnie, to byli tacy podstarzali traszowi sofciarze, jak nie bylo melodyjnie i solowkowo to juz nie bylo fajnie.streetcleaner pisze:sam się wydawał? bo inaczej , KTO mu pozwolił, aby takie herezje wyszły na świat???hcpig pisze:Przekręcasz Adrian, to szło tak: "Ślepa uliczka, co zespół zauważył szybko. Gitary nienadążające za nakoksowanym Lombardo."
woodpecker from space
- Adrian696
nic nie przekrecam - wyciagnalem ten numer i przepisze Ci kilka cytatów...hcpig pisze:Przekręcasz Adrian, to szło tak: "Ślepa uliczka, co zespół zauważył szybko. Gitary nienadążające za nakoksowanym Lombardo."
"nie da się szybciej, żeby nie było blastów, a blasty sa beee"
"że nie da się brutalniej, bo wychodzi z tego death metal, który jest w 99% beee"
"RIB nie przyczynił sie do rozwoju gatunku, tylko do jego pogrzebania. Tłumy naśladowców (byle szybciej)o nikłych umiejetnościach i death metal gotowy"
"czepiam się tego, że kultowy status RIB osiągneło głosami ludzi, którzy nie kumaja, skad sie taka płyta wzięła" - no i napisał to fan Artrosis, Cradle Of Filth i podobnego gówna... kupa śmiechu i tyle

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
- rasowy masterfulowicz
wszystkich "traszowych sofciarzy" trzeba jak najszybciej zaorać, razem z tymi ich katanami i białymi adidaskami.