SWANS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SWANS
co nie zmienia faktu, że połowę tych rzeczy mam na półce i nie uważam, że są to słabe płyty.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W Biblii napisane jest: Prędzej wielbłąd przejdzie przez ucho igielne, niż trocki przyzna się do błedu.Maria Konopnicka pisze:Już lepiej przyznaj Trotzky, że Triceratops złapał Cię na wykroku. Każdemu może zdarzyć się pierdolnąć głupotę

woodpecker from space
- Triceratops
hcpig pisze:Pomogę trochę temu Tricepsu:
twoja_stara_trotzky pisze:smuty do spuszczania w kiblu: Dead Can Dance, Tiamat, MDB, Anathema, Paradise Lost, Matt Elliot, późne Swans i solowy Gira + solowa Jarboe + Jarboe psująca Neurosis, The Cure (wybiórczo), angielskie smuty we fryzurkach etc.
Dzieki jester ale ty nic nie kumasz, plyty do spuszczania w kiblu to sa dobre plyty, kazdy kto szanuje choc troche plyty i je lubi sluchac regularnie je spuszcza w kilbu, to taki zwyczaj koneserow muzyki i wyraz szacunku dla dobrych plyt.

woodpecker from space
- Skaut
śmiej sie śmiej, a trocak pewnie na kiblu ma stereo zamontowane specjalnie do odsłuchu smutówTriceratops pisze:hcpig pisze:Pomogę trochę temu Tricepsu:
twoja_stara_trotzky pisze:smuty do spuszczania w kiblu: Dead Can Dance, Tiamat, MDB, Anathema, Paradise Lost, Matt Elliot, późne Swans i solowy Gira + solowa Jarboe + Jarboe psująca Neurosis, The Cure (wybiórczo), angielskie smuty we fryzurkach etc.
Dzieki jester ale ty nic nie kumasz, plyty do spuszczania w kiblu to sa dobre plyty, kazdy kto szanuje choc troche plyty i je lubi sluchac regularnie je spuszcza w kilbu, to taki zwyczaj koneserow muzyki i wyraz szacunku dla dobrych plyt.Dla przykladu plyty znakomite sie np rysuje cyrklem a na genialnych stawia kawe albo kupe

Coś tam było! Człowiek!
- twoja_stara_trotzky
nie bawię się z wami
- grot
- weteran forumowych bitew
inna sprawa, co na liście do spuszczenia w kiblu robi Neurosis+Jarboe, Dead Can Dance, Matt Elliot, The Cure?
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- twoja_stara_trotzky
powtarzam jeszcze raz, nie bawię się z wami.
- longinus696
- zahartowany metalizator
VDGGMaria Konopnicka pisze:Poleć jeszcze coś na miarę Roxy Music, ostatniego Flaming Lips czy CAN "Tago Mago" to ja tam jestem w stanie Ci jeszcze wiele wybaczyć i udawać, że tych wstydliwych, cytowanych postów o SWANS wcale nie widzę

The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Block69
- zahartowany metalizator
Paanie, do tego nawet narkotyków nie potrzeba. Tam już od pierwszej minuty robi sie tak przebojowo, że nie może to nie wejść. Kilka piw i będziesz nucił motyw od 51 sekundy i śpiewał dalej z gościem !
PENIS METAL
- Triceratops
Maria Konopnicka pisze:Poleć jeszcze coś na miarę Roxy Music, ostatniego Flaming Lips czy CAN "Tago Mago" to ja tam jestem w stanie Ci jeszcze wiele wybaczyć i udawać, że tych wstydliwych, cytowanych postów o SWANS wcale nie widzę

woodpecker from space
- Triceratops
Znakomity post kolego, szkoda ze nie ma opcji freiend, juz bym cie dodal.harry harry pisze:Swans to najlepszy zespół rockowy jaki kiedykolwiek istnial.Ktoś wspomnial,że ten zespol NIGDY NIE NAGRAL slabej plyty-calkowita racja.Jedynie mniej wyrazisty byl może"Burning World"
Pragne tylko nadmienic, ze z kolei ktos inny nazwal pozne plyty Swans "smutami do spuszczenia w kiblu". Jak myslisz, czy tacy ludzie naprawde istnieja i kto wpadl na pomysl instalowania w tworkach internetu?
woodpecker from space
- Triceratops
Ja najbardziej lubie White Light... rozwiniecie i dopracowanie pomyslow z Children Of God, glownie ze wzgledow sentymentalnych, najwiecej ja sluchalem. Ale jako calosc to ostatni okres jest najlepszy, najbardziej dopracowany i najspojniejszy. Dlatego wlasnie mnie dziwia takie opinie, wydaje mi sie ze wyglaszaja ja jacys dziwni ludzie, ktorzy nie maja pojecia o Swans, sciagneli z netu sobie dyskografie i gadaja glupoty, tak mi sie zdaje.....
woodpecker from space
- twoja_stara_trotzky
co będzie sam siebie dodawałBloodcult pisze:jest taka opcja:Triceratops pisze:Znakomity post kolego, szkoda ze nie ma opcji freiend, juz bym cie dodal.

- Triceratops
Ciebie dodalem, jestes moim najlepszym internetowym kolegatwoja_stara_trotzky pisze:co będzie sam siebie dodawałBloodcult pisze:jest taka opcja:Triceratops pisze:Znakomity post kolego, szkoda ze nie ma opcji freiend, juz bym cie dodal.

woodpecker from space
- twoja_stara_trotzky
wiesz rozumisz, kiedyś mi przynajmniej jakieś fajne płytki pchałeś tanio czasem, ostatnio się zaniedbałeś jednak... sam nie wiem....
- Triceratops