INFERNAL WAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Re: INFERNAL WAR
uświadomcie mnie też 

- Morph
- Kontakt:
A weź se przewiń stronę główną forum tam gdzie wzrok nie sięga w dół 

Give birth to something dead
Give birth to something old
-
To zawsze bardzo cieszy, kiedy najlepszy polski zespół (IW) wydaje jakiś nowy materiał. A jak dodatkowo wydaje razem z innym, zajebistym zespołem, to cieszy podwójnie 

- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
a tak na marginesie to co z Iperyt bo wiadomo że płyta już nagrana, ale kiedy wyjdzie?
In a world of compromise...some don't
- Block69
Jeszcze kilka fajnych splitów jest planowanych na ten rok. Trza czekać cierpliwie.
PENIS METAL
-
niby komu i po jakiego chuja ?Maleficio pisze:a ten co sie podlizuje...

- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
pewnie niedługoKAKAESIAK pisze:a tak na marginesie to co z Iperyt bo wiadomo że płyta już nagrana, ale kiedy wyjdzie?

- Lykantrop
I zdecydowanie najlepsza rzecz jaką wydaliNerwowy pisze:Ja ostatnio często katuję starsze rzeczy - takie Infernal SS to miszcz epka.

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Chyba w maju. Płyta już nagrana, pewnie niedługo wrzucą kilka numerów do odsłuchu.Ihasan pisze:pewnie niedługoKAKAESIAK pisze:a tak na marginesie to co z Iperyt bo wiadomo że płyta już nagrana, ale kiedy wyjdzie?
- Morph
- Kontakt:
A ja się nieśmiało zapytam co z tym splitem z Amok ;D?
Give birth to something dead
Nie wiem kiedy to wyjdzie i czy w ogóle wyjdzie to jako split z Amok czy też w zupełnie innej formie. Może coś się ruszy (nie tylko w kwestii splitu) kiedy ukaże się nowy długograj.Morph pisze:A ja się nieśmiało zapytam co z tym splitem z Amok ;D?
- wombat
- zaczyna szaleć
ok, to zeby byl komplet?
Co z nowym Infernal War.
Co z nowym Infernal War.
- Maleficio
- Kontakt:
a czy nagracie kiedykolwiek split z Holy Death? Byśmy mieli 2 najlepsze polskie kapele black metalowe na jednym cd.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ja bym widział bardziej HOLY DEATH / KSM ew. KSM / CULTES DES GHOULES. Infernal War piknie by wypadł na splicie z BLASPHEMY RITES których już ni ma... A kiedy jakieś nowe "sztuki" Infernal War ? Trasa?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
myślałem, że nie znasz Holy DeathMaleficio pisze:a czy nagracie kiedykolwiek split z Holy Death? Byśmy mieli 2 najlepsze polskie kapele black metalowe na jednym cd.

- Riven
- Kontakt:
a mnie wlasnie cholernie intryguje ten split IW/KSM... to jednak dwa zupelnie odmienne spojrzenia na black metal.
wydanie materialu na wspolnym krazku na pewno nie jest tu dzielem przypadku, wiec moze byc ciekawie. zreszta po ostatnim EP, Infernal War stalo sie jedna z kapel, na ktorych nowe nagrania czekam najbardziej
wydanie materialu na wspolnym krazku na pewno nie jest tu dzielem przypadku, wiec moze byc ciekawie. zreszta po ostatnim EP, Infernal War stalo sie jedna z kapel, na ktorych nowe nagrania czekam najbardziej
this is a land of wolves now
- Maleficio
- Kontakt:
znam... i mam do nich stosunek jak do Decapitated i Anal Stench:) I oczywiście, żartowałem, ze chce ich na splicie z IW:)
- trup
A propos Holy Death... Maleficio czy masz limit na czerwonym winylu "The Knight, Death and the Devil"? Jaki był tego nakład!?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."