AT THE GATES - Reanimacja
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez MANOWAR[/i]
ciekawi mnie tylko, kto następny się reaktywuje
[/quote]
Pestilence? TSA? Elvis Presley? wyslij sms-a o treści "a chuj im wszystkim w dupe" na numer .....
ciekawi mnie tylko, kto następny się reaktywuje

Pestilence? TSA? Elvis Presley? wyslij sms-a o treści "a chuj im wszystkim w dupe" na numer .....
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez rob[/i]
wyjątkowo nie cierpię tej kapeli [/quote]
Co ty opowiadasz?!
słucham ich od debiutanckiego "The Red in the Sky in Our" i już po tym albumie byłem zniszczony. Może nie słucham ich wpocin zbyt często, nie mniej zawsze z przyjemnością powracam do dokonań Szwedów, a zwłaszcza do genialnego "Slaughter of the Soul"
Co ty opowiadasz?!
słucham ich od debiutanckiego "The Red in the Sky in Our" i już po tym albumie byłem zniszczony. Może nie słucham ich wpocin zbyt często, nie mniej zawsze z przyjemnością powracam do dokonań Szwedów, a zwłaszcza do genialnego "Slaughter of the Soul"
- rob
- w mackach Zła
[quote][i]Wysłane przez Ihasan[/i]
[b]Co ty opowiadasz?![/b] [/quote]
nie cierpię ATG,doceniam ich wkład w tworzeniu gatunku i sceny melodic death metal, ale ja takiego grania nie lubię ,odrzuca mnie,tak mam i tyle
[b]Co ty opowiadasz?![/b] [/quote]
nie cierpię ATG,doceniam ich wkład w tworzeniu gatunku i sceny melodic death metal, ale ja takiego grania nie lubię ,odrzuca mnie,tak mam i tyle
jebać frajerów
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Ja również. Po prostu nie trawię szwedzkiego melodyjnego death metalu (choćby w najlepszym wydaniu), a wokale Lindberga to idealny przykład tego jak należy śpiewać, żeby przyprawić mnie o błyskawiczną irytację.
Ja również. Po prostu nie trawię szwedzkiego melodyjnego death metalu (choćby w najlepszym wydaniu), a wokale Lindberga to idealny przykład tego jak należy śpiewać, żeby przyprawić mnie o błyskawiczną irytację.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed
Może być, choć zarówno za Tagtgrenem jak i Lindbergiem nie przepadam. ;)
Czy utwór numer 16 to przypadkiem nie jest przeróbka IMPALED NAZARENE? Grywali to przecież na koncertach... Jeśli tak to ktoś nie zabłysnął.
[url]http://metal-archives.com/release.php?id=169883[/url]
Czy utwór numer 16 to przypadkiem nie jest przeróbka IMPALED NAZARENE? Grywali to przecież na koncertach... Jeśli tak to ktoś nie zabłysnął.
[url]http://metal-archives.com/release.php?id=169883[/url]
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Re: AT THE GATES - Reanimacja

Pewnie będzie dużo kosztować, więc i tak tego nie kupię, ale obejrzałbym chętnie

Co do samego At The Gates - dobry zespół, który spowodował lawinę gówna. W sumie ich dyskografia to dla mnie równia pochyła. "Gardens Of Grief" jest wspaniały, ale później jest już tylko gorzej. Oczywiście nie znaczy to wcale, że kiedykolwiek było źle, bo nawet "Slaughter Of The Soul" to dobra płyta

-
- zaczyna szaleć
mam nadzieję że jakoś kosmicznie drogie to nie będzie.Widziałem ten koncert na Wacken i po prostu czapki z głów!!! Nawet Carcass na tym festiwalu nie dopierdolił tak jak Tompa z kolegami !!!
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
oto słowa mędrcaConflagrator pisze: Co do samego At The Gates - dobry zespół, który spowodował lawinę gówna. W sumie ich dyskografia to dla mnie równia pochyła. "Gardens Of Grief" jest wspaniały, ale później jest już tylko gorzej. Oczywiście nie znaczy to wcale, że kiedykolwiek było źle, bo nawet "Slaughter Of The Soul" to dobra płyta
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
E tam...
A zresztą, nie chce mi sie po raz kolejny tego samego mówic, dla mnie "Slaughter..." to geniusz i tyle.
A ten box wygląda fajnie, najciekawie się w sumie zapowiada ten wystep z Wacken.
A zresztą, nie chce mi sie po raz kolejny tego samego mówic, dla mnie "Slaughter..." to geniusz i tyle.
A ten box wygląda fajnie, najciekawie się w sumie zapowiada ten wystep z Wacken.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Lucek
- weteran forumowych bitew
nigdy żem ich nie lubiał