POLSKIE PERŁY?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- Najprzewielebniejszy
Re: POLSKIE PERŁY?
hehe, wiedziałem, że zapodasz linka do tej aukcji.
Cholera, czemu nikt nie weźmie się za wznowienie "Thora" ??
ktos ma wogole ich koszulke? Kumpel korespondował kiedys z nimi i razem z kasetą otrzymal zajebistą koszulke wlasnie ze wzroem z Thora... pewnie teraz na ebayu wzialby za nia okrągła sumkę... sęk w tym, że kiedy był na studiach mamusia wyrzuciła robiąc porządki wiosenne...
Cholera, czemu nikt nie weźmie się za wznowienie "Thora" ??
ktos ma wogole ich koszulke? Kumpel korespondował kiedys z nimi i razem z kasetą otrzymal zajebistą koszulke wlasnie ze wzroem z Thora... pewnie teraz na ebayu wzialby za nia okrągła sumkę... sęk w tym, że kiedy był na studiach mamusia wyrzuciła robiąc porządki wiosenne...

- Maleficio
- Kontakt:
Jak kiedys mowilem, prawdopodobnie bedzie wznowienie na winylu przez The Crypt. Ja kiedys mialem koszukle z wzorem z demo ale to bylo dawno, dawno temu. Jak sie wybore kiedys na koncert Lao Che to sie zapytam Denata czemu samo sobie nie wydali jeszcze na CD?
- Najprzewielebniejszy
spytaj spytaj koniecznie. I powiedz,ze jakby co, to Masterful Recordings chętnie to wznowi w oryginalnej szacie graficznej i bez poprawek dźwiękowych 

- Realista
- weteran forumowych bitew
Zdecydowanie popieram reedycje na Cd "Thor" kurde jestem pewien że by zeszło jak ciepłe bułeczki, tak samo "faust" Taranis'a. W ogóle fajnie by by było jakby ktoś wznowił koszulki ze starymi wzorami, właśnie Hazaela, Armagedon, Betrayer...
- Najprzewielebniejszy
koszulkami zajmuje sie juz Popiel z http://www.defensemerch.com/
- Realista
o dzięki wielkie:)
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
TARANIS'a to cokolwiek będzie ciężko wznowić. Już strasznie wydawca się musiał namęczyć, żeby management Taranis wyraził zgodę na reedycję "Obscurity", na koszulki się nie zgodził, więc przypuszczam, ze na "Fausta" tez się nie zgdodzi. Ja jeszcze chętnie bym widział "Moon Silver Mask" na 7" EPce! A Armagedon, skoro się pojawił ponownie na scenie, to kto wie? moze wznowią t-shirty z "Dead Condemnation" albo "Invisible Circle". Tak naprawdę również mogło by się to ukazać na CD, bo wydanie Apocalypse pod względem oprawy jest chuja warte wg mnie.Realista pisze:Zdecydowanie popieram reedycje na Cd "Thor" kurde jestem pewien że by zeszło jak ciepłe bułeczki, tak samo "faust" Taranis'a. W ogóle fajnie by by było jakby ktoś wznowił koszulki ze starymi wzorami, właśnie Hazaela, Armagedon, Betrayer...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
No Proszę! Wiedziałem, ze Masterful Recordings Entertainment Company jest kwestią czasu!Analripper pisze:spytaj spytaj koniecznie. I powiedz,ze jakby co, to Masterful Recordings chętnie to wznowi w oryginalnej szacie graficznej i bez poprawek dźwiękowych

-
- rozkręca się
Lisek z NNCH zine też chyba dawał jakieś koszulki metalozaurów, ale chyba starszych znaczy się EXORCIST i coś tam, coś tam....Realista pisze:Zdecydowanie popieram reedycje na Cd "Thor" kurde jestem pewien że by zeszło jak ciepłe bułeczki, tak samo "faust" Taranis'a. W ogóle fajnie by by było jakby ktoś wznowił koszulki ze starymi wzorami, właśnie Hazaela, Armagedon, Betrayer...
j
- Maleficio
- Kontakt:
jaki management, to oni jeszcze istnieja??trup pisze:TARANIS'a to cokolwiek będzie ciężko wznowić. Już strasznie wydawca się musiał namęczyć, żeby management Taranis wyraził zgodę na reedycję "Obscurity", na koszulki się nie zgodził, więc przypuszczam, ze na "Fausta" tez się nie zgdodzi. Ja jeszcze chętnie bym widział "Moon Silver Mask" na 7" EPce! A Armagedon, skoro się pojawił ponownie na scenie, to kto wie? moze wznowią t-shirty z "Dead Condemnation" albo "Invisible Circle". Tak naprawdę również mogło by się to ukazać na CD, bo wydanie Apocalypse pod względem oprawy jest chuja warte wg mnie.Realista pisze:Zdecydowanie popieram reedycje na Cd "Thor" kurde jestem pewien że by zeszło jak ciepłe bułeczki, tak samo "faust" Taranis'a. W ogóle fajnie by by było jakby ktoś wznowił koszulki ze starymi wzorami, właśnie Hazaela, Armagedon, Betrayer...
-
- rozkręca się
DAMNED z Oświęcima???Maleficio pisze:jaki management, to oni jeszcze istnieja??trup pisze:TARANIS'a to cokolwiek będzie ciężko wznowić. Już strasznie wydawca się musiał namęczyć, żeby management Taranis wyraził zgodę na reedycję "Obscurity", na koszulki się nie zgodził, więc przypuszczam, ze na "Fausta" tez się nie zgdodzi. Ja jeszcze chętnie bym widział "Moon Silver Mask" na 7" EPce! A Armagedon, skoro się pojawił ponownie na scenie, to kto wie? moze wznowią t-shirty z "Dead Condemnation" albo "Invisible Circle". Tak naprawdę również mogło by się to ukazać na CD, bo wydanie Apocalypse pod względem oprawy jest chuja warte wg mnie.Realista pisze:Zdecydowanie popieram reedycje na Cd "Thor" kurde jestem pewien że by zeszło jak ciepłe bułeczki, tak samo "faust" Taranis'a. W ogóle fajnie by by było jakby ktoś wznowił koszulki ze starymi wzorami, właśnie Hazaela, Armagedon, Betrayer...
j
- trup
TARANIS
Zespół nie istnieje, ale kontakt w sprawie wydawnictw z tego co wiem ciągle przez ich dawny managementjaki management, to oni jeszcze istnieja??
Raczej Oracle Production (keidyś tez Fan Club Taranis) z Oświęcimia. Nie pamiętam czy to ta sama osoba co Damned Prom.DAMNED z Oświęcima???
A ich "management" to nie przemianował się później na Wolftower Rex i wydał mi.in. CD Der Sturmer?samael pisze:
DAMNED z Oświęcima???

-
a tak z ni gruszki nie z pietruszki powiem ,że jakby ktoś chciał fajna sesję zdjęciową w moim pałacu to udostępnię.może ty analny ze swoim bandem?
- Najprzewielebniejszy
hehe, jako burżuje i lanceloty a'la XIX wiek? 

- Realista
no właśnie tak mi się tez wydaje:) i dodawali do bodajże płyty Absurd (głowy nie dam) woreczki z ziemia z AuschwitzConflagrator pisze:A ich "management" to nie przemianował się później na Wolftower Rex i wydał mi.in. CD Der Sturmer?samael pisze:
DAMNED z Oświęcima???

- Realista
ale "faust" wydało baron records wiec chyba to oni maja prawa do materiału..zresztą nie wiem jak to jest...trup pisze:TARANIS'a to cokolwiek będzie ciężko wznowić. Już strasznie wydawca się musiał namęczyć, żeby management Taranis wyraził zgodę na reedycję "Obscurity", na koszulki się nie zgodził, więc przypuszczam, ze na "Fausta" tez się nie zgdodzi. Ja jeszcze chętnie bym widział "Moon Silver Mask" na 7" EPce! A Armagedon, skoro się pojawił ponownie na scenie, to kto wie? moze wznowią t-shirty z "Dead Condemnation" albo "Invisible Circle". Tak naprawdę również mogło by się to ukazać na CD, bo wydanie Apocalypse pod względem oprawy jest chuja warte wg mnie.Realista pisze:Zdecydowanie popieram reedycje na Cd "Thor" kurde jestem pewien że by zeszło jak ciepłe bułeczki, tak samo "faust" Taranis'a. W ogóle fajnie by by było jakby ktoś wznowił koszulki ze starymi wzorami, właśnie Hazaela, Armagedon, Betrayer...
-
Analripper pisze:hehe, jako burżuje i lanceloty a'la XIX wiek?
akurat nie bałdzo,bo pałac jest przed remontem.ma 2-3 zajebiste miejsca.powiem wręcz niepowtarzalne.śpiesz sie z diecezją bo moze cie wyprzedzić topowy polski band ( nie żeby twój nie był topowy ale tamten jest bardziej

- Maleficio
- Kontakt:
Trzeba po prostu napisac do Barta z Hermhr zeby to wydal i zrobi pieknego digipacka z faustem, black silver mask oraz demo w jednym. Moze i wersie winylowa zrobi.Realista pisze:ale "faust" wydało baron records wiec chyba to oni maja prawa do materiału..zresztą nie wiem jak to jest...trup pisze:TARANIS'a to cokolwiek będzie ciężko wznowić. Już strasznie wydawca się musiał namęczyć, żeby management Taranis wyraził zgodę na reedycję "Obscurity", na koszulki się nie zgodził, więc przypuszczam, ze na "Fausta" tez się nie zgdodzi. Ja jeszcze chętnie bym widział "Moon Silver Mask" na 7" EPce! A Armagedon, skoro się pojawił ponownie na scenie, to kto wie? moze wznowią t-shirty z "Dead Condemnation" albo "Invisible Circle". Tak naprawdę również mogło by się to ukazać na CD, bo wydanie Apocalypse pod względem oprawy jest chuja warte wg mnie.Realista pisze:Zdecydowanie popieram reedycje na Cd "Thor" kurde jestem pewien że by zeszło jak ciepłe bułeczki, tak samo "faust" Taranis'a. W ogóle fajnie by by było jakby ktoś wznowił koszulki ze starymi wzorami, właśnie Hazaela, Armagedon, Betrayer...