SARKE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
SARKE
kogoś to wogóle ruszyło?
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: SARKE
aż się boję zapytać które są te twoje genialne typyMaria Konopnicka pisze:Ta płyta miała przesrane, bo była dobra, a w ubiegłym roku to nawet bardzo dobrych słuchałem niewiele, koncentrując się głównie na tych, które ocierały się o geniusz![]()

Mnie bardzo ruszyło, bo przesłuchałem to naprawdę sporo razy i wciąż się nie znudziło. Doskonale zdaje sobie sprawę, że ta płyta nic nie wnosi, że to wszystko już było itd, ale zajebiście mi się to podoba. Oczywiście było wiele lepszych płyt w 2009 roku, ale pod względem radochy ze słuchania to dla mnie ścisła czołówka. Ma z tą płytą jak jak z SOULBURN, nagrali ja chyba specjalnie dla mniekakademona pisze:kogoś to wogóle ruszyło?

-
wg mnie płyta przeciętna choc po 2-3 kawałkach na my space wydawało się ,że będzie lepiej.ALE podoba mi się bardziej niż ostatnie dokonania Darkthrone.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Ale Pan z Darkthrone raptem 1 fajny track miał na tym splicie... Nattefrost wypadł tutaj dużo lepiej, o dziwo.Maria Konopnicka pisze:Ta płyta miała przesrane, bo była dobra, a w ubiegłym roku to nawet bardzo dobrych słuchałem niewiele, koncentrując się głównie na tych, które ocierały się o geniuszW sumie spoko granie, ale chyba tylko ze dwa czy trzy razy przewinęła się przez mój odtwarzacz i zniknęła gdzieś w przepastnych czeluściach szafy. Więcej słuchałem Fenriz' Red Planet & Nattefrost - Engangsgrill, szczególnie część, pod którą podpisał się pan z Darkthrone bardzo przypadła mi do gustu.
Sarke mnie nie ruszyło. Nie, żeby to była kicha, bo słuchać się da, a pewnie z 10 lat temu piałbym zachwyt nad takim czymś. Ale teraz jestem stary, zrzędliwy i, żebym coś łyknął to tylko po uprzedniej selekcji. Sarke odpadło.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
no nie wiem..teraz chyba wszyscy wypadaja lepiej niz panowie z Darkthrone.
wracając do Sarke wyczuwam lekko, podkreslam lekką tęsknotę nocturno culto z black metalem...
wracając do Sarke wyczuwam lekko, podkreslam lekką tęsknotę nocturno culto z black metalem...
- Lykantrop
Mówienie, że wszyscy to już z grubsza przesada. Tak czy owak, do mnie to już nie przemawia.
Ja w Sarke tego sentymentu nie widzę. Nocturno zawsze ciągnęło do grania live i spełnia swoje ambicje w Sarke, co by znowu nie tłumaczyć się z niekonsekwencji w wywiadach, gdyby robił to pod banderą DT. To tak moim zdaniem.
Ja w Sarke tego sentymentu nie widzę. Nocturno zawsze ciągnęło do grania live i spełnia swoje ambicje w Sarke, co by znowu nie tłumaczyć się z niekonsekwencji w wywiadach, gdyby robił to pod banderą DT. To tak moim zdaniem.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- twoja_stara_trotzky
no właśnie, jak ktoś zobaczy za 25-30 zł, to niech mi da cynę 

- maciek z klanu
w mediamarkt dzis w kato kupilem za 24,99twoja_stara_trotzky pisze:no właśnie, jak ktoś zobaczy za 25-30 zł, to niech mi da cynę
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- maciek z klanu
no no. vlad tepes to to nie jest hehe
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

1. Condemned 03:46
2. Pilgrim of the Occult 04:21
3. Pessimist 04:20
4. Passage to Oldarhian 04:11
5. Flay the Wolf 03:09
6. Captured 04:37
7. Paradigm Lost 03:29
8. Novel Dawn 04:15
9. Burning of the Monoliths 04:28
10. The Stranger Brew 04:06
15 kwiecień@indie rec.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;