Mar 27 2010 8:00P Klub Progresja Warszawa

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Pan, Panie na urodziny liczydło dostanieszAnalripper pisze:a co niby ze duzo koncertow? ile tego? 2-3 i tyle:)
Jak dla mnie jeszcze Hypocrisy, Ulver i Katatonia, może Volbeat ale na to już chyba nie wyrobię z funduszami. Slayer już z głowy bo bilet już mam.Analripper pisze:pytam powaznie, bo dla mnie jak na razie Bolt thrower na poczatku maja i ewentualnie Suffo w polowie marca, bo Slayera nie licze w kategoriach wiosny...
Zaraz Hypocrisy, poznej Ulver, Asphyx, Suffo, Bolt Thrower, Electric Wizard, Crowbar..... tak z pamieci rzucam bez sprawdzenia w rozpiske koncertowąAnalripper pisze:pytam powaznie, bo dla mnie jak na razie Bolt thrower na poczatku maja i ewentualnie Suffo w polowie marca, bo Slayera nie licze w kategoriach wiosny...
Z dobrych koncertów to jeszcze Napalm Death, Rotten Sound, Dead Infection i Squash Bowels w Białymstoku.Analripper pisze:pytam powaznie, bo dla mnie jak na razie Bolt thrower na poczatku maja i ewentualnie Suffo w polowie marca, bo Slayera nie licze w kategoriach wiosny...
jesteś pewny tego ND w Polsce ?H-K44 pisze:
Z dobrych koncertów to jeszcze Napalm Death,