Nie znalazłem tematu, więc...
Słyszał ktoś? Jeden z ciekawszych debiutów w tym roku.
Francuski death/black, bardzo dynamiczny i nad wyraz przyjemny rozkurw, nie ma mowy o zamulaniu.
Na ich myspace są 2 utwory z płyty - Perversion / Domination i Apokalyptic fields.
http://www.myspace.com/blissofflesh
Bliss of Flesh - EMACIATED DEITY (2009)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- wombat
- zaczyna szaleć
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: Bliss of Flesh - EMACIATED DEITY (2009)
mam tylko splita z bloodhammer. nie najgorsze, ale nie wystarczyło, żeby mnie zmotywować do zakupu pełnych płyt.
Fajny cover Death In June. Może go kiedyś wydadzą na splicie z "Lucifer Over London" w wersji Rotting Christ? A potem Mutiilation nagra "But, What Ends When The Symbols Shatter? " i skończy się świat 

- wombat
- zaczyna szaleć
Od siebie dodam jeszcze tylko tyle, że cała płyta niszczy 100 razy bardziej niz te dwa numery z myspace. Jest naprawde dobrze.