TORMENTED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
TORMENTED
Tym razem będzie szybko. Kolejny ukłon w stronę starej szwedzkiej szkoły deathmetalowego łojenia. Wydali w tym roku "Rotten Death", który nie grzeszy niczym nowatorskim, ale niech dla Was będzie rekomendacją to, że słucha mi się tego przyjemniej od ostatniego Asphyx.
Brać w ciemno:
http://www.myspace.com/fuckingtormented
Brać w ciemno:
http://www.myspace.com/fuckingtormented
Coś tam było! Człowiek!
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Re: TORMENTED
bardzo, bardzo dobry materiał - do nowego Asphyx bym nie porównywał - ale jest tak samo dobre jak np. Karnarium.. no nie.. nawet kurwa lepsze...
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Podobuje mi sie!
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Adrian696
bradzo dobre - zachwalelem z miesiac temu - ale jak zawsze zapomnialem zalozyc tematu ;D dobrze ze Skaut jest czujny 

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
- zaczyna szaleć
...ot takie szwedzkie Autopsy,ale słucha się wyśmienicie.
Kolejna świetna kapela żółto-niebieskich, oni chyba nigdy nie mają dosyć
Kolejna świetna kapela żółto-niebieskich, oni chyba nigdy nie mają dosyć

- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Płtya gniecie bardzo konkretnie. Znakomicie zawartość tego krążka definiuje jego tytuł 

-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wyśmienity materiał. Rok 2009 daje mocno w kość! Dodam tylko, że dwaj panowie z TORMENTED wyładowują swoje negatywne emocje także w bardzo dobrym TORTYR:
http://www.myspace.com/tortyrt
http://www.myspace.com/tortyrt
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
W Polsce to ja niestety nie wiem...
- Skaut
w Polszy to nie wiem, ale ja zakupiłem tutaj:Maria Konopnicka pisze:Wiem, że na tym forum nikt takich potrzeb nie odczuwa, ale w związku z tymi, które zrodziły się we mnie ponowię pytanie:
Gdzie można kupić Rotten Death?
http://www.theomegaorder.com/TORMENTED-Rotten-Death
Coś tam było! Człowiek!
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Przesłuchałem utwory z MySpace - zajebioza.
Panie Maria, gdybyś Pan kupował tę płytkę (w miejscu wskazanym przez Skauta czy gdzieś indziej) to daj znać. Chętnie się dołożę. Wal na priv, na pewno się dogadamy.
Panie Maria, gdybyś Pan kupował tę płytkę (w miejscu wskazanym przez Skauta czy gdzieś indziej) to daj znać. Chętnie się dołożę. Wal na priv, na pewno się dogadamy.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
-
- zaczyna szaleć
Np.u Tomka z TBT...Maria Konopnicka pisze:Gdzie można kupić "Rotten Death" ?
TORMENTED "Rotten Death" CD, Fucking awesome Swedish Death Metal played ala sunlight era 1990-1991, with members of Marduk, Edge of Sanity, Darkified etc... 9Eur/30zl
http://www.time-before-time.com/
Fajna płyta, słyszałem jakiś czas temu. Chętnie zakupię jak będę miał okazję, ale jakoś specjalnie się za tym uganiać nie będę. Mam jeszcze dziesiątki klasycznych płyt z europejskim death metalem do kupienia i nie stać mnie na kupno tych wszystkich nowych albumów z oldskulowym death metalem, których ostatnio wychodzi dość sporo. Niestety 

- H-K44
Przesłuchałem już parę razy całość i jest to kolejny świetny old school'owy krążek w tym roku. Bardzo podobny poziom do tegorocznych płyt Axis Powers, Bone Gnawer czy Maim. A tylko trochę gorsze od General Surgery i Tribulation.
Oryginał "Rotten Death" zamówiony. Z CD ten materiał pewnie jeszcze bardziej mi się spodoba.
Oryginał "Rotten Death" zamówiony. Z CD ten materiał pewnie jeszcze bardziej mi się spodoba.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Melepeta
- w mackach Zła
Świetny materiał, skrojony na "miarę potrzeb". Wracam bardzo często i nierzadko napierdalam banią przy tych numerach zapijając browarem. SIŁA I MOC!!
Six o clock.
- Realista
Bardzo dobry krążek chłopaki wydali w sumie obok Funebrarum największe zaskoczenie in plus zeszłego roku jak dla mnie w klasycznym death metalu... no może jeszcze Maim..
- Block69
Też mi sie spodobało. Jak na Szwecje to całkiem dobrze i nawet nie nudzi zbyt często.
PENIS METAL
- TORTURER
- w mackach Zła
Fajne.Ale musze przyznac,że mam juz powoli przesyt odgrzewanym szwedzkim death metalem.
Death Dwells in Love
-
płyta jest bardzo bardzo.mój klimat.
- twoja_stara_trotzky
doskonały krążek, panowie się cudownie wpisali w lukę po Repugnant. obok Obliteration i Teitanblood najlepszy death metal z zeszłego roku.