Ciekawe akcje, zdarzenia, przeżycia

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

Re: Ciekawe akcje, zdarzenia, przeżycia

27-09-2009, 13:18

Triceratops pisze:Smietniki, kosze, lawki i witryny sklepowe to naturalni wrogowie metalowcow, nalezy ich napierdalac przy kazdej nadarzajacej sie sposobnosci, bo ciagle knuja i kombinuja przeciwko metalowcom oraz robia im zla opinie w srodowiskach przeroznych. /w\ hail metal /w\
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

27-09-2009, 13:25

Drone pisze:Najpierw narozrabiał, a teraz się żali, że w izbie i w psiarni Jaśnie Pana źle potraktowano... Oczekiwał zapewne szacunku i pluszowej poduszki pod głowę. Jeszcze skargi biedak pisze, hehe. To jest właśnie hipokryzja.
:lol:
Narozrabianie narozrabianiem, ale szacunek sie nalezy kurwa. Panstwo pobiera hajs ze sprzedazy alkoholu? Pobiera. To niech za to odpowiedzialnosc bierze do chuja, a nie ludzi odwozi siłą na izbę i tam traktuje jak śmieci i kradnie pieniadze. Izby wytrzezwien to postkomunistyczny wybryk lamiacy podstawowe prawa czlowieka. Co ciekawe jedynie w polsce cos takiego jeszcze funkcjonuje. Za demolke rozumiem scignąć na dołki. W cywilizowanych krajach jest tak ze pijanych odwoza do domu policjanci jeszcze z usmiechem i "dobranoc" na odchodne, a w polsce kurwa izba wbrew woli za 250 zl i wpierdol gratis. Policja to sludzy spoleczenstwa a nie kaci do chuja. I zebyś wiedział ze jak mi ZAJEBALI tyle pieniedzy ,bo innaczej tego nie moge nazwac, to nie chce, ale ŻĄDAM KURWAWASZAJEBANACWELOSKAMAC dobrych warunkow i milej obslugi.
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

27-09-2009, 13:27

jesli oczekujesz usmiechu za to ze cos rozjebales to naprawde sie przeliczysz. daleki jestem od oburzenia na takie zachowania (w przeciwienstwie do wielu tutejszych nieskaziltelnych moralistow) ale nie przesadzaj chlopie
Awatar użytkownika
Necrotrup
rozkręca się

27-09-2009, 13:31

Na razie to zamiast żądać obsługi zbieraj na rachunek za wyrządzone w amoku szkody :)

I nie bydź za wesełyj, bo się okaże, że znieważyłeś policjanta na służbie.

A poza tym, prawdziwy metalowiec walczący ze stereotypem nie pisze skarg jak pierwsza lepsza ciota, tylko walczy o swoje ogniem i mieczysławem, howg!
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

27-09-2009, 13:34

Necrotrup pisze:Na razie to zamiast żądać obsługi zbieraj na rachunek za wyrządzone w amoku szkody :)

I nie bydź za wesełyj, bo się okaże, że znieważyłeś policjanta na służbie.

A poza tym, prawdziwy metalowiec walczący ze stereotypem nie pisze skarg jak pierwsza lepsza ciota, tylko walczy o swoje ogniem i mieczysławem, howg!

panie Necrotrup, pan jestes ZERO :lol:

spierdalaj
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

27-09-2009, 13:43

Riven pisze:jesli oczekujesz usmiechu za to ze cos rozjebales to naprawde sie przeliczysz. daleki jestem od oburzenia na takie zachowania (w przeciwienstwie do wielu tutejszych nieskaziltelnych moralistow) ale nie przesadzaj chlopie

Kurwa no... po pierwsze primo nie oczekuje usmiechu tylko kurwa szacunku. W polsce istnieje chyba cos takiego jak domniemanie niewinnosci a nie na odwrot tak?

po drugie primo. Mnie na niczym konkretnym nie złapali. złapali nas jak kolega rozjebal szybe a ja stalem nieopodal i patrzylem co on odpierdala tak? Wiec gdzie jest tutaj jakas moja wina?

po trzecie primo ultimo wypuscili nas z komisariatu po zlozeniu zeznan i dziwnym trafem 3 minuty po wyjsciu z komisariatu kiedy szlismy sobie cicho i spokojnie podjechala suka z (dziwnym trafem) tymi samymi dwoma wesolymi panami funkcjonariuszami ktorzy nas zgarneli za 1 razem i 5 minut wczesniej przesluchiwali i bez zbednego pierdolenia zgarneli nas do samochodu gdzie po krotkim acz dosadnym instruktarzu zachowania "lepiej zamknijcie kurwa ryje" zawiezli nas na izbe gdzie nas sklepali zakuli w kajdanki itd itd co juz pisalem.

Jak juz pisalem wczesniej. sam nie popieram chuliganstwa i uwazam ze pierwsza reakcja (z komisariatem) byla dobra zreszta kumpel sie juz przyznal bo i tak maja go na kamerze i bez sprawy ma zaplacic 300 za szybe i do domu, a ja nic (wiec chyba nie bylem kurwa nic winny a swoj wpierdol i tak wylapalem tak?). Skarge napisalem na chujow z izby i tych policjantow dlatego, ze mam prawo do normalnego traktowania a nie kurwa jak w jakims jebanym stalingradzie. i tyle. a jak tego nie rozumiecie to chuj z wami widocznie komisariat to widzieliscie tylko jak na kogos doniesc szliscie
Awatar użytkownika
Necrotrup
rozkręca się

27-09-2009, 14:15

Husar pisze:sam nie popieram chuliganstwa
:lol:
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

27-09-2009, 14:16

ok, w takim ukladzie ja sie nie czepiam.
Awatar użytkownika
Triceratops

27-09-2009, 14:18

Husar pisze:Narozrabianie narozrabianiem, ale szacunek sie nalezy kurwa. Panstwo pobiera hajs ze sprzedazy alkoholu? Pobiera. To niech za to odpowiedzialnosc bierze do chuja, a nie ludzi odwozi siłą na izbę i tam traktuje jak śmieci i kradnie pieniadze
W sumie tez popieram, tak samo uwazam, ze jezeli kogos zapierdole siekiera to odpowiedzialnosc powinien ponosic wlasciciel sklepu ktory mi ja sprzedal.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

27-09-2009, 14:22

ja pierdole, juz zejdzcie z niego. napisal, ze sam nic nie rozjebal. jesli to prawda, to lekko chujowo go potraktowali
Ostatnio zmieniony 27-09-2009, 15:06 przez Riven, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Triceratops

27-09-2009, 14:28

Imho pic to trzeba z glowa a z debilami sie nie zadawac. Ja pilem wczoraj Lodowa z pobliskiej mety , popijalem Komandosem z kartona ale jak mi koles przysiadl plastikowy kubeczek to dostal w ryj i wylecial z imprezy tzn pogonilismy go z lawki w parku. Kultura obowiazuje kazdego.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

27-09-2009, 15:08

Triceratops pisze:
Husar pisze:Narozrabianie narozrabianiem, ale szacunek sie nalezy kurwa. Panstwo pobiera hajs ze sprzedazy alkoholu? Pobiera. To niech za to odpowiedzialnosc bierze do chuja, a nie ludzi odwozi siłą na izbę i tam traktuje jak śmieci i kradnie pieniadze
W sumie tez popieram, tak samo uwazam, ze jezeli kogos zapierdole siekiera to odpowiedzialnosc powinien ponosic wlasciciel sklepu ktory mi ja sprzedal.
alkohol to mi w sklepie sprzedali. chodzi mi o to, ze skoro alkohol jest dostępny, legalny i gleboko zakorzeniony w naszej kulturze :mrgreen: to nie powinno byc tak, ze osoby pod wplywem odwozi sie do jakichs izb gdzie trzezwieja pod okiem sadystycznych pielegniarzy. Alkohol jest legalny = jesli mam ochote to moge miec 20 promili we krwi i chuj to kogo obchodzi, a jak zaslabne to nalezy mnie odwiezc do domu gdzie sie mna zaopiekuja nalezycie, ewentualnie do szpitala jesli sie struje.
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

27-09-2009, 15:13

jesli nic przy okazji nie rozjebiesz albo nie spowodujesz zagrozenia np. na drodze, to w sumie tak.
najwiekszym absurdem jest zakaz picia w miejscach publicznych. bo niby co komu szkodzi ze sobie pojde na 2 piwka do parku w niedziele? a ci , ktorzy moga cos pod wplywem tego alkoholu rozjebac i tak beda chlali (i chlaja) mimo wszelkich zakazow, wiec po co to? calkowicie martwy przepis. no moze nie do konca, w koncu psy maja co robic, zamiast byc tam gdzie sa naprawde potrzebni
est
mistrz forumowej ceremonii

27-09-2009, 15:15

Husar pisze: a jak zaslabne to nalezy mnie odwiezc do domu gdzie sie mna zaopiekuja nalezycie, ewentualnie do szpitala jesli sie struje.
Teraz to już przesadzasz.
Awatar użytkownika
Tymothy
postuje jak opętany!

27-09-2009, 15:41

tak sobie czytam ten watek i smieszna rzecz z niego wychodzi, bo rzada sie aby policja byla tam gdzie trzeba, czyli patrolowala miejsca gdzie odbywaja sie jakies imprezy, gdzie sprzdaja alkohol, puby, bary, kawiarenki i innne takie sprawy, a zdrugiej rzada sie aby kazdego pijaka odwozila do domu, ciekawy jestem jak mozna byc na raz w dwoch miejscach czyli odwozic zalanych w trupa i dbac o bezpieczenstwo?
a swoja droga jak sie ma kase na alkohol to trzeba miec tez zaskurniaka na jakies taxi i bedzie gites :)
Hello darkness, my old friend
Awatar użytkownika
Necrotrup
rozkręca się

27-09-2009, 15:49

Zakaz picia na ulicach, placach i w parkach (bo tak mówi ustawa o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi, w Polsce nie ma obowiązującej definicji ustawowej miejsca publicznego) jest moim zdaniem o tyle zasadny, że o ile ogródek piwny powinien zapewniać dostęp do toalety, to pijący w parku albo w bramie będą lać pod drzewem albo na mur.
Martwy to ten przepis nie jest, o czym przekonał się każdy, kto płacił za to mandat.

Est, przesadzać to on zaczął już dawno temu.

Husar, to jak to jest? Jeszcze niedawno chwaliłeś się, że
wczoraj chlastalismy wina browary i wode z kolega, po czym rozpierdalalismy wszystko co stanelo na naszej drodze, az on w centrum miasta rozpierdolil taka ogromna szybe od wystawy
a teraz, jak nie wzbudziłeś masowego zachwytu, to już się wypierasz wcześniejszego rozpierdalania wszystkiego co stanęło na drodze? Teraz to został tylko kumpel z szybą, i miły Husar, co to stał grzecznie obok? Oczywiście stał grzecznie obok w imię walki ze stereotypem metala-cioty? :lol:
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

27-09-2009, 18:03

Husar pisze:
Triceratops pisze:
alkohol to mi w sklepie sprzedali. chodzi mi o to, ze skoro alkohol jest dostępny, legalny i gleboko zakorzeniony w naszej kulturze :mrgreen:
A siekiery nie są ? ;)
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
4m
weteran forumowych bitew

27-09-2009, 18:15

Husar, piesków nikt nie lubi, ale Ty i kolega bonusa izby (+ odpowiednie traktowanie) nie dostaliście od nich za free, ale w pakiecie z szybą czy co tam narozrabialiście.
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
Awatar użytkownika
olo1972
postuje jak opętany!

27-09-2009, 18:28

4m pisze:Husar, piesków nikt nie lubi, ale Ty i kolega bonusa izby (+ odpowiednie traktowanie) nie dostaliście od nich za free, ale w pakiecie z szybą czy co tam narozrabialiście.
Tzw.digi pack :D
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

27-09-2009, 20:23

Martwy to ten przepis nie jest, o czym przekonał się każdy, kto płacił za to mandat.
przy czym sadze ze niewiele osob ktore nawet zaplacilo mandat odmowilo sobie potem przyjemnosci spozycia paru piwek w parku w dobrym towarzystwie :)

swoja droga np. w Edynburgu takiego zakazu nie bylo , a w parkach bylo 10x czysciej niz u nas. no ale nie ma co porownywac, inny standard zycia. a przede wszystkim publiczne toalety za darmo i w normalnym stanie :D
ODPOWIEDZ