THE DEVIL'S BLOOD - Come, Reap EP [2008]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- aginsiak
- w mackach Zła
Re: THE DEVIL'S BLOOD - Come, Reap EP [2008]
Pjoter tak masz rację
no kurwa zamiast poleciec jeszcze mocniej co zwiastowała "Come,Reap" to mi jebneli jakies telewizyjne trzy hity.nie ma co pierdolic ze okrutna bieda ,ale oczekiwanie byly spore jesli chodzi o mła.na szczescie dali powtorke z demo w dobrej jakosci ,singlowy i piesn o domu co straszy.Do dylizansu zda sie jednak.Jak pisałem w jednym z podziemnych pism,za mało Diabła,za dużo ogniska 
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
Digipack to wiadomo, natomiast wydanie specjalne to digibook z dodanym singlem poprzedzającym płytę. O ile się nie mylę, bo nadal czekam na realizację zamówienia.kregozmyk pisze:Orientuje się ktoś z Was może czym różni się specjalne limitowane wydanie debiutanckiej płyty od wydania standardowego w digi?
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- TORTURER
- w mackach Zła
Git ten nowy album,taki jakby bardziej hmm eteryczny,zapatrzony w nicość,podoba mi sie.
Death Dwells in Love
- Scaarph
- zahartowany metalizator
ło kurwa, no jak zapatrzony w nicość to trzeba kupić 
- aginsiak
- w mackach Zła
Digi book to po prostu digipack tyle ze z grubszą lakierowaną okładką.Część partii ma uszkodzoną pierwszą stronę wklejanej książeczki.Następna chujowa sprawa to naklejka na okładce.Z digibooka schodzi elegancko,natomiast z kartonowego digipacka nawet nie próbowałem bo jest ciągle zafoliowany
jak ktos chce to za 55 ale z już wliczoną przesyłką.Oczywiscie najlepiej wygląda specjalne 2 LP wydanie,ale nie wiem czy jest jeszcze dostępne.To raczej dla pojebanców 
- Duvelor
Myślałem, że istnieje tylko jedno wydanie na 2 LP? Jest jakieś specjalne?aginsiak pisze:Oczywiscie najlepiej wygląda specjalne 2 LP wydanie,ale nie wiem czy jest jeszcze dostępne.To raczej dla pojebanców
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- Hellpiss
- zaczyna szaleć
- Duvelor
- Mental
Dostal juz ktos przesylke z Agonia?
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- Mental
Bardzo fajna ta plyta, tylko te solowki pod koniec "The Anti Kosmik Magick" wydaja mi sie strasznie wymuszone. Zamowilem digibook, bo glupi myslalem ze jest formatu A5. Chuj, niewazne i tak fajnie wyglada, tylko mam problem z rozczytaniem tekstow z ksiazeczki 
You may raise your chalice of nothing
-
Arisowicz
- w mackach Zła
linkThe 11th of November Ván Records will unleash the second full length entitled "THE THOUSANDFOLD EPICENTRE". The cult is just in the studio to ban the tracks with the help of Pieter Kloos in the Void Studios. Expect a 70 minutes monster of psychedelic rock... more info soon.
!!!
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
o, świetnie że odświeżyłeś temat, bo to mi przypomniało, że muszę w końcu tej kapeli posłuchać :)
- twoja_stara_trotzky
Gdzieś ty się nie mył?
-
LastOneOnEarth
- zaczyna szaleć
Czy któryś z szanownych forumowiczów zamawiał debiut tego znakomitego zespołu w Witching Hour ?
Zamawiałem dawno temu w omnio i dostałem digipack, na którym jakiś debil nakleił naklejkę z opinią z Rock Hard czy czegoś w tym stylu. Ja miałem jeszcze lepszy pomysł i spróbowałem dzisiaj tę naklejkę odkleić, co skończyło się skutecznym odklejeniem połowy okładki. Tak więc, czy te wersje z Witching Hour też mają takie dodatki ?
Zamawiałem dawno temu w omnio i dostałem digipack, na którym jakiś debil nakleił naklejkę z opinią z Rock Hard czy czegoś w tym stylu. Ja miałem jeszcze lepszy pomysł i spróbowałem dzisiaj tę naklejkę odkleić, co skończyło się skutecznym odklejeniem połowy okładki. Tak więc, czy te wersje z Witching Hour też mają takie dodatki ?
- twoja_stara_trotzky
moja miała.
-
Maria Konopnicka
muszę sobie do tej płyty wrócić - nie słuchałem jej zbyt dużo, EP wydawała mi się lepsza
- twoja_stara_trotzky
bo ep JEST lepsza.
-
LastOneOnEarth
- zaczyna szaleć
To by znaczyło, że cały nakład został oznaczony. Znalazłem na Allegro wersję digibook, ale na zdjęciu nie widać czy nakleili na folię czy na okładkę.
-
Arisowicz
- w mackach Zła
The time of no time evermore zyskuje z każdym odłsuchem, bardzo dobra płyta, ale poziomu Come, Reap nie osiąga.