Riven pisze:aaa, ta, oczywiscie ;D
dupa zajebista, twarz niestety mniej. tzn. na niektorych fotach wyglada bardzo dobrze, na innych srednio. ale i tak - ruda ognista szmata to jest to

ale +1 i tak
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Riven pisze:aaa, ta, oczywiscie ;D
dupa zajebista, twarz niestety mniej. tzn. na niektorych fotach wyglada bardzo dobrze, na innych srednio. ale i tak - ruda ognista szmata to jest to
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
wszystko racja, tylko po prostu liczyłem na więcejRiven pisze:ale zdjecie ktore wkleilem pare postow wyzej jest zajebiste. dlatego tak sie podjaralem. poza tym i tak jest ladniejsza niz wiekszsc szmat lansowanych w tym temacie, zwlaszcza przez jestera i starego (ten to juz czasem takie kurwy wkleja, ze rece opadaja...)
obadaj fotografie Chloe des Lysses. Nawet anal może być artystycznyRiven pisze:nie wiem, nie jara mnie to zupelnie. nie odrzuca w zadnym wypadku, ale nie szukam takich filmow. pojebany jestem, wiem.
jakiego protektora?Riven pisze:moze nawet do rodzimego protektora zawitaja
swietny klip i teledysk. ciekawe czy te dupy to ich dupy - cale video jest dosc zgrabnie zmontowane, ale momentami widac ujecia 'po calosci' (tak, pauzowalemBloodcult pisze:nowy teledysk Rammstein:
http://www.visit-x.net/rammstein/
...chyba najbardziej właśnie do tego tematu pasuje...
Jak to "jak zwykle"??? Do tej pory Rammstein miał chyba najbardziej chujowe liryki jakie widziałem poza Nargaroth i Arkonązekke pisze: liryki jak zwykle mistrzowskie