Nie będzie, mam tylko 1.3MBit łącze więc by to trwało chyba z 20 minut.Lucek pisze:Oo widzę że mam do czynienia z panem Ą Ę.
A co to za branża, mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy,może też bym się załapał?![]()
A może jesteś syjonem,albo masonem jakimś co?.
Ale dobra nie wnikam ostatecznie kurwa nie miałem zamiaru cię obrażać.![]()
No to jak będzie???.
IMPIETY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Re: IMPIETY
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Lucek
- weteran forumowych bitew
Rzeczywiście wielki wysiłek i spora strata czasu.
Wielkie kurwa dzięki Paniczu.
Wielkie kurwa dzięki Paniczu.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Przyjaciele! Mam do was prośbę! Czy jak kupujecie płyty to moglibyście brać od razu po dwa egzemplarze każdej i mi jeden wysyłać? Bo kryzys i kasy nie mam, mp3 nie lubię, no i kraść też nie chcę, a słuchać przecież MUSZĘ bo świat wybuchnie.
- Lucek
...ach to drętwe zgnuśniałe "poczucie humoru" wiecznie zblazowanych skrytokoniochlastów
.

- boroowa
LOL, co za koleś.Lucek pisze: Miałbym do ciebie prośbę przyjacielu sympatyczny,czy nie mógł byś zgrać najnowszego "Terroreign" (najlepiej w jakości 320kbps) i wrzucić to gdzieś na rapida czy coś w tym stylu i podać adres oczywiście
.Byłbym ci bardzo wdzięczny.
Szukam tego po necie już od wielu dni i nic nie ma,chyba jeszcze nikt tego nie wrzucił.
Jeśli byś mógł oczywiście.
ps:myślę że nasi mongoidalni bracia się nie obrażą

I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Melepeta
- w mackach Zła
Smalec limited edition?Drone pisze:Tego Morpha to nawet miło poczytać, choć nie lubi GLORIOR BELLI i wysłał mi kiedyś zatłuszczoną wstrętnie płytę

Six o clock.
- Morph
- Kontakt:
EAL poligraphy material failMelepeta pisze:Smalec limited edition?Drone pisze:Tego Morpha to nawet miło poczytać, choć nie lubi GLORIOR BELLI i wysłał mi kiedyś zatłuszczoną wstrętnie płytę
Give birth to something dead
- ryszard
- postuje jak opętany!
co tak cicho o tej płycie?
w końcu dorwałem najnowsze dzieło tych rzeźników i w ogóle się nie zawiodłem.
jak już gdzieś pisałem, od pewnego momentu można kupować ich płyty w ciemno, co niniejszym uczyniłem.
rewolucji nie ma, ale nikt się jej chyba nie spodziewał (no, chyba że zaliczymy do niej pojawiające się ze 2 razy mini "rozjazdy" rodem z DsO
).
generalnie trzymają się sprawdzonej formuły tj. death/black metalowa piguła prosto na ryj. napierdalamy z prędkością światła i przeplatamy to solówkami (brawa dla kolesia z Abhorrence, bo to on jest za nie odpowiedzialny na tym albumie), których nie powstydziłby się duet King&Hanneman.
pierwsza część płyty jakby nieco lepsza, jednak może to kwestia osłuchania - kto po przesłuchaniu CD nie będzie sobie nucił tytułowego kawałka, ten przelamus (TERROREING, TERROREGIN, REIGN OF TERROR ! - szczyt metalowej finezji
).
cover Morbid też ładnie wyszedł (my dark subcouscious), jednak generalnie na tyle całości wypadł strasznie....wolno.
ogólnie to na metal-archives jest recenzja, której tytuł IDEALNIE oddaje zawartość tego albumu - a brzmi on: "BLAAAGGGGHHH!!!!!!!".
gdyby nie to, że ten rok już jest zajebisty jeśli chodzi o nowe wydawnictwa, to pewnie "terroreign" załapałby się do pierwszej 10 - "niestety", zanosi się, że skończy w pierwszej 20, co i tak jest dobrym osiągnięciem.
kupować i słuchać, bo warto !
PS - w digipacku wkładka może faktycznie stwarzać drobne problemu. ich rozwiązaniem (przynajmniej w moim wypadku) okazało się odwrócenie bookletu o 90 stopni - wtedy wchodzi bez problemu.
w końcu dorwałem najnowsze dzieło tych rzeźników i w ogóle się nie zawiodłem.
jak już gdzieś pisałem, od pewnego momentu można kupować ich płyty w ciemno, co niniejszym uczyniłem.
rewolucji nie ma, ale nikt się jej chyba nie spodziewał (no, chyba że zaliczymy do niej pojawiające się ze 2 razy mini "rozjazdy" rodem z DsO

generalnie trzymają się sprawdzonej formuły tj. death/black metalowa piguła prosto na ryj. napierdalamy z prędkością światła i przeplatamy to solówkami (brawa dla kolesia z Abhorrence, bo to on jest za nie odpowiedzialny na tym albumie), których nie powstydziłby się duet King&Hanneman.
pierwsza część płyty jakby nieco lepsza, jednak może to kwestia osłuchania - kto po przesłuchaniu CD nie będzie sobie nucił tytułowego kawałka, ten przelamus (TERROREING, TERROREGIN, REIGN OF TERROR ! - szczyt metalowej finezji

cover Morbid też ładnie wyszedł (my dark subcouscious), jednak generalnie na tyle całości wypadł strasznie....wolno.
ogólnie to na metal-archives jest recenzja, której tytuł IDEALNIE oddaje zawartość tego albumu - a brzmi on: "BLAAAGGGGHHH!!!!!!!".
gdyby nie to, że ten rok już jest zajebisty jeśli chodzi o nowe wydawnictwa, to pewnie "terroreign" załapałby się do pierwszej 10 - "niestety", zanosi się, że skończy w pierwszej 20, co i tak jest dobrym osiągnięciem.
kupować i słuchać, bo warto !
PS - w digipacku wkładka może faktycznie stwarzać drobne problemu. ich rozwiązaniem (przynajmniej w moim wypadku) okazało się odwrócenie bookletu o 90 stopni - wtedy wchodzi bez problemu.
That's what she said !
-
płyta zwyczajnie mnie przytłoczyła, nie wiem kurwa, swoje już w życiu słyszałem, ale to jest jeden z najszybszych i najbardziej intensywnych krążków, nie daję rady zbyt często słuchać tego materiału, bo mnie po prostu męczy 
ale mimo wszystko go doceniam, patrząc tak na chłodno przyznać trzeba, iż jest to muzyka potężna, prawdziwe piekło na ziemi

ale mimo wszystko go doceniam, patrząc tak na chłodno przyznać trzeba, iż jest to muzyka potężna, prawdziwe piekło na ziemi
- ryszard
- postuje jak opętany!
no, prawda jest taka, że początkowo można mieć problemu z wyłapaniem i selekcją tego, co się dzieje - gitary, basu etc.Heretyk pisze:płyta zwyczajnie mnie przytłoczyła, nie wiem kurwa, swoje już w życiu słyszałem, ale to jest jeden z najszybszych i najbardziej intensywnych krążków, nie daję rady zbyt często słuchać tego materiału, bo mnie po prostu męczy
wszystko zlewa się w jeden, masywny i opancerzony pojazd przelatujący przez nasze zmysły. kwestia wprawy - można sobie wcześniej puścić Angelcorpse lub Infernal War żeby oswoić się z podobnym klimatem, a jako "wisienkę na torcie" zaaplikować Impiety. zgon murowany

That's what she said !
- Sebol
- zaczyna szaleć
"Piekna" napierdalanka na plytach, chyba jeszcze piekniejsza na zywca, i czego tu wiecej chciec 
W rzeczy samej prawdziwa "Bestia ze wschodu"...

- Scaarph
- zahartowany metalizator
otóż to, na żywca to jest jebana dzicz, od nich nawet stado wściekłych, wygłodzonych lwów spierdalałoby w podskokach z podkulonymi ogonami i łzami w oczach, hektolitrami fekaliów znacząc za sobą swoją trasęSebol pisze:"Piekna" napierdalanka na plytach, chyba jeszcze piekniejsza na zywca, i czego tu wiecej chciec

-
wprawę mam, bo wymienileś kapele które akurat uwielbiam, ale Impiety to jest trochę inna bajka. ich zaledwie lubięryszard pisze: kwestia wprawy - można sobie wcześniej puścić Angelcorpse lub Infernal War żeby oswoić się z podobnym klimatem

- black_lava
- rasowy masterfulowicz
nowa płyta dobra ale zastanawiam się czy da się jeszcze zagrać coś ostrzej i szybciej niż na tej płycie.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Pewnie tak, ale to już cienka granica między niesłuchalnym, przeblastowanym gównem.
- ryszard
- postuje jak opętany!
myślę, że odpowiedź na to pytanie otrzymamy na kolejnej płycie Impiety
wyborny krążek - esencja metalu. i te solówki - palce lizać !

wyborny krążek - esencja metalu. i te solówki - palce lizać !
That's what she said !
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Ta płyta to esencja piekła. Idealne proporcje pomiędzy prędkościami a, jednak, pewną przystępnością tego materiału-gdybym lubił miód to napisałbym: sam miód.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
chcesz usłyszeć przeblastowione gówno - włącz sobie Trigger The BloodshedCthulhu pisze:Pewnie tak, ale to już cienka granica między niesłuchalnym, przeblastowanym gównem.
Impiety na nowym krążku raczej już nie przyspieszy... nie wiem czy się da - możliwości fizyczne muzyków i precepcyjne słuchacza już chyba są u kresu.. przede wszystkim jednak nie wniesie to po prostu nic "silniejszego" do muzyki... samo podkręcenie tempa niczego już nie zmieni... w tym momencie osiągnęli szczyt piekielnej intensywności i przypuszczam, że raczej pójdą w stronę modyfikacji brzmienia i osiagania w obecnych tempach jeszcze więcej zjadliwości, chwytliwości i surowej brutalności
Ale swoją drogą - wcześniejsze nagrania przy tym krążku brzmią naprawdę WOLNO

Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Chyba mogliby probowac szybciej, ale to juz bylaby sztuka dla sztuki, bo po co grac cos, czego nie idzie wychwycic 
Dobra plytka

Dobra plytka
-
- starszy świeżak
przeciez to fajny grove angielski zespol,relax przy Impietychcesz usłyszeć przeblastowione gówno - włącz sobie Trigger The Bloodshed