sorry, ale nie odsłuchuję muzyki z komputera skoro mam od tego inny, lepszy sprzęt.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
dla mnie to by była męczarnia, jakbym musiał z laptopa słuchać ... to już lepiej sobie CD wypalićstreetcleaner pisze:ale takie są fakty , że płyta brzmi doskonale, nawet na głośniczkach z komputerka
to kup sobie przez neta płytkę, szybciej będzieHeretyk pisze:nawet bym sobie to ściągnął, żeby obadać o co biega i czym wy się, kurwa, podniecacie, ale niestety nie mam czasu. może kiedyś
Pelson pisze:Olo pisze:ale co najwyżej w kategorii "Płyty, które możesz włączyć i żona nie każe Ci z tym spierdalać 3 sek. po odpaleniu"kampeki pisze:Płyta roku i chuj tejPozamiatali wszystko, na dzień dziesiejszy nie widzę konkurencji.
Kurwa, wiedziałem, że nie tylko ja tak mam z żoną!
ale żonie, czy dziewczynie?Riven pisze:cos sobie kiepsko kobiety wychowaliscie, ja wczoraj zapodalem SLAUGHTER i nie bylo dyskusji
Też tak mówiłem z 8 lat temu, później trzeba iść na kompromis i nie napierdalać przez 12h Deathspell Omega czy inny Katharsis no chyba, że zamykam się w drugim pokojuRiven pisze:jesli chodzi o wszelkiego rodzaju warunki - w tym wypadku wiekszej roznicy nie ma - poza kwestiami formalnymi. potencjalnie zona.
i nie to, ze taki rozpierdol ja urzadza - tez woli sluchac jakis pipidowek typu ROME czy DEATH IN JUNEkobieta po prostu musi znac swoje prawa
EgzakliIhasan pisze:Też tak mówiłem z 8 lat temu, później trzeba iść na kompromis i nie napierdalać przez 12h Deathspell Omega czy inny Katharsis no chyba, że zamykam się w drugim pokojuRiven pisze:jesli chodzi o wszelkiego rodzaju warunki - w tym wypadku wiekszej roznicy nie ma - poza kwestiami formalnymi. potencjalnie zona.
i nie to, ze taki rozpierdol ja urzadza - tez woli sluchac jakis pipidowek typu ROME czy DEATH IN JUNEkobieta po prostu musi znac swoje prawa
Jakie z dupy porównanie, trzeba być ćwokiem z deczka.Ihasan pisze: Deathspell Omega czy inny Katharsis
Czas umieraćSo_It_Is_Done pisze:Sprawdziłem Rome widząc wasze ochy i achy i to chyba pierwsza rekomendacja tego forum, z którą mogę się zgodzić.
Ty umiesz czytać?So_It_Is_Done pisze:Jakie z dupy porównanie, trzeba być ćwokiem z deczka.Ihasan pisze: Deathspell Omega czy inny Katharsis