To tylko potwierdza pogłoski o zjebanym guście głupich AmerykanówBlock69 pisze:Ważne, że Chris Barnes rządzi w tym rankingu
OBITUARY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: OBITUARY
Yare Yare Daze
- Melepeta
- w mackach Zła
Pamiętam że "World Demise" spotkała się z wielką nagonką ze strony starych fanów, choć przybyła chłopakom z kolei całkiem spora grupa nowych. Mnie ten album siadł od razu, nie wiem czy środki wyrazu, klimat ale nie byłem rozczarowany. Może po latach się przyczepię do jednej rzeczy - numeru z jakimiś plemiennymi odgłosami i zawodzącym kolesiem "suoooooonie..." WTF!! Brzmienie gniecie moszne a gary Tardy`ego to miód na uszy. Nekrolog nigdy nie musiał udowadniać nikomu niczego i to jest w tej kapeli najlepsze. Najlepszy i tak jest "Cause Of Death" oraz debiut. Panteon DM. Kto nie lubi ten DZIOD 
Six o clock.
- Block69
- zahartowany metalizator
Płyty Kanibali i SFU nie tylko w USA najlepiej schodząpaintothebone pisze:To tylko potwierdza pogłoski o zjebanym guście głupich AmerykanówBlock69 pisze:Ważne, że Chris Barnes rządzi w tym rankingu
PENIS METAL
- hcpig
Hmmm... czyli sugerujesz że większość świata ma tak zjebany gust? I nie chodzi mi o Kanibali bo to dobry zespół, ale SFU to chyba najgorszy gniot z tych "dużych" zespołów death metal, ot w sam raz dla głupich Amerykańców. 
Nawet sam Nerdżalski narzekał, że w Stanach na jego koncerty przychodzą głupi fani SIX FEET UNDER, którzy nie są w stanie się połapać w muzyce BEHEMOTH
Nawet sam Nerdżalski narzekał, że w Stanach na jego koncerty przychodzą głupi fani SIX FEET UNDER, którzy nie są w stanie się połapać w muzyce BEHEMOTH
Yare Yare Daze
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Popieram. W ogóle nie kumam muzyki Barnes'a pod szyldem SFU...paintothebone pisze: (...) SFU to chyba najgorszy gniot z tych "dużych" zespołów death metal
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
- Block69
- H-K44
No tak - powinienem napisać, że nie kumam takiego jednostajnego, totalnie monotonnego plumkania...Block69 pisze:Zawsze chce mi sie śmiać jak ktoś pisze, że nie kuma takiej muzyki hahaha
- hcpig
-
est
a ja was

- H-K44
Właśnie kończę trzeci odsłuch "Darkest Day". Byłem bardzo sceptycznie nastawiony, ale o dziwo, podoba mi się. Przy 3 pierwszych longplejach to to nowe nawet nie stało, ale i tak jest dużo lepiej niż na "Xecutioner's Return". I nawet ten jebany Santolla tak nie przeszkadza.
- KreatoR
od powrotu z nienajgorszym "Frozen in time" już coraz słabsze są te ich płyty 
- gelO
- Najprzewielebniejszy
Santolllllla by się zapił, to pewnik!
- Block69
- mad
Nie najgorsza jest ta płyta. Pewnie, że przy pierwszych dwóch wysiada, ale utwory są w sumie sympatyczne. Żadene tam arcydzieło, ale poprawność, nawet przyzwoity poziom w każdym calu. Do Obituary sentyment mam, bo był to pierwszy zespół DM, jaki słyszałem.
- twoja_stara_trotzky
jeszcze napisz, że to skrajne gówno lepsze od ostatniego Slayera jest...
- Husar
na takiej trasie to obitegary chyba by bylo supportem Morbid Angel, Deicide i Cannibal Corpse? Przed nimi to chyba tylko SFU mogloby zagrac z wymienionego w powyzszym lynku skladu. Ja sie na obituary zatrzymalem na FiT i dalej mi sie nie chce. Ich czas minął. Taka prawda. XR slyszalem jeszcze u kolegi ale ziewalem
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
-
est
Six Feet Under zbyt duże wzięcia ma by przed Obituary grać.